Кајгана радио, сезона 2008 [старо]

Кој е подобар?

• Вкупно гласачи
    202
Статус
Затворена за нови мислења.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Одлично, продолжи со акустик верзиите. Уф, I'm so damn happy!

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
уф ме погоди со advertising space нема гајле , иначе ако веќе исполнуваш желби duran duran - come undone , george michael - careless whisper , ricky martin - casi un bolero , jennifer paige - crush , no mercy - where do you go , no mercy- kiss you all over . било која од овие

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Значи Марфи е педер:( Секоја песна што ќе ти ја побараат ја немаш...имам една убава песна што ќе биде следна во компензација...биват:)

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305

HGD

Член од
16 септември 2005
Мислења
315
Поени од реакции
14
Амм....мојт бе луѓе јас да пуштам некогаш нешто...макар и кога не слуша никој??
Админи???

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Кај Серпико обраќајте се сите со желба за пуштање музика

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
да, да... ама покрај тоа шо е авион бомбардер, во слободно време е и супермен :vozbud::vozbud::vozbud:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
да, да... ама покрај тоа шо е авион бомбардер, во слободно време е и супермен :vozbud::vozbud::vozbud:
blaze nego, a toj dali pusta muzika ili toj dava licenca za pustanje muzika, ako toj pusta muziki bi go prasal dali moze nekogas da se slusni nesto postaro na primer Bessie Smith, Skip James, Victoria Spivey, Son House, Memphis Minnie, Elizabeth Cotten.... ili nekoi Jazz temi od stari krimi filmovi i serii (Bill Perkins, Elmer Bernstein, Joseph Gershenson, Kenion Hopkinson....??

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
blaze nego, a toj dali pusta muzika ili toj dava licenca za pustanje muzika, ako toj pusta muziki bi go prasal dali moze nekogas da se slusni nesto postaro na primer Bessie Smith, Skip James, Victoria Spivey, Son House, Memphis Minnie, Elizabeth Cotten.... ili nekoi Jazz temi od stari krimi filmovi i serii (Bill Perkins, Elmer Bernstein, Joseph Gershenson, Kenion Hopkinson....??
Моментално Серпико е на одмор, а и радиото не работи нешто.

P

Princ

Гостин
По незнам колку време, сефте со мене на Радио Кајгана. Музика по мој вкус а музички желби исполнувам без да речам ни "a?" :icon_lol:
Повелете.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Јас пуштам некој половина час. Малце shuffle... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom