Побарувања на мп3

Статус
Затворена за нови мислења.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Повторно јас со барање,ама не сум јас крива,ми се поремети цел компјутер,не можам да симнувам песни преку програми.:nesum:

Duffy - Rain on your parade
и
Damn I wish I was your lover - Sophie Hawkins?
:pipi:

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.222
Поени од реакции
952
Повторно јас со барање,ама не сум јас крива,ми се поремети цел компјутер,не можам да симнувам песни преку програми.:nesum:

и
На MSN.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060

и
Истиот проблем и кај мене е, воопшто не може да најде ниту една песна.Затоа ќе замолам некој ако може да ми ги прати Јовано, Јованке од Леб и Сол и Македонија од Дадо Топиќ?

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.305
Поени од реакции
3.691

Истиот проблем и кај мене е, воопшто не може да најде ниту една песна.
а оти не користите некои страници преку кои дирекно ќе ги пронајдете линковите за симнување

ја првин пребаривам овде но за да користите ќе треба да се регистрирате (за било какви песни вклучуќи и македонски од сите врски и стилови)

ако ја нема таму одам на некоја од овие кои се овде во топ 10 со едноставно пишување на песната или изведувачит многу лесно ќе се пронајде ако ја нема на еден сајт на друг гарант ќе ја има - користетеги за пребарување на светски хитови и слично

ако се работи за балканска музика пребарувам преку овај сајт кој е доста богат , ако нема таму нешто одам преку овај сајт на кој има доста многу песни само траба да барате на вистинското место на него

и ако случајно ни преку овие два не најдете балканска музика одете овде само што ќе треба да ја барате по почетна букава на изведувачот и симнувањето трае подолго малку од стандардно

ако ни тогаш не успеете да пронајдете , чичко гугл ќе ви го најде гарантирано на некој од видео сервисите од типот на јутуб, мета кафе или гоглвидео или многу слични на нив па симете во било каков и да е видео формат па земете си конвертор програма и сами конвертиррајте , не конвертирајте преку сајтови пошто квалитетот е никаков

извинете за офф топиков ако смета слободно избришете го постов

поздрав

Apash

Od kol na kol, kolot vo gazot!
Член од
10 март 2007
Мислења
567
Поени од реакции
15
значи ми треба Марјан Стојановски- Андреа .... ај ве молам оти се мрднав никако да ја најдам ... ахх и случајно ако има видео некој од Подарок песната ке го молам :smir:

адд таму мсн скајпој

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Iron Maiden - 2 minutes to midnight
Jennifer Lopez - Que hiciste
Goko Tanevski - Mozebi i ti
Tose - Without a trace
Meja - It's all about money
Dino Merlin - Da sutis
Andrea Bocelli - Time to say goodbye

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
Истиот проблем и кај мене е, воопшто не може да најде ниту една песна.Затоа ќе замолам некој ако може да ми ги прати Јовано, Јованке од Леб и Сол и Македонија од Дадо Топиќ?
ПП за 1-2 мин.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.343
Поени од реакции
2.236
Ај некој кој гледе ТРИУМФ?
Песната која ја пееше АДНАН ова кога го номинираа незнам од кој беше нипа знам како се вика некој ако ја најде следува наградичка?
п.с- Мислам дека беше од Елвис Сприсли.
[zEUs];1848115 напиша:
По втор пут ја барам :nesum: ако може некој :pipi:
Чекај на пп за неколку минути само да ја уплоадирам и пракам.
Поздрав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom