Повторно јас со барање,ама не сум јас крива,ми се поремети цел компјутер,не можам да симнувам песни преку програми.:nesum:
Истиот проблем и кај мене е, воопшто не може да најде ниту една песна.
а оти не користите некои страници преку кои дирекно ќе ги пронајдете линковите за симнување
ја првин пребаривам
овде но за да користите ќе треба да се регистрирате (за било какви песни вклучуќи и македонски од сите врски и стилови)
ако ја нема таму одам на некоја од
овие кои се овде во топ 10 со едноставно пишување на песната или изведувачит многу лесно ќе се пронајде ако ја нема на еден сајт на друг гарант ќе ја има - користетеги за пребарување на светски хитови и слично
ако се работи за балканска музика пребарувам преку
овај сајт кој е доста богат , ако нема таму нешто одам преку
овај сајт на кој има доста многу песни само траба да барате на вистинското место на него
и ако случајно ни преку овие два не најдете балканска музика одете
овде само што ќе треба да ја барате по почетна букава на изведувачот и симнувањето трае подолго малку од стандардно
ако ни тогаш не успеете да пронајдете , чичко гугл ќе ви го најде гарантирано на некој од видео сервисите од типот на јутуб, мета кафе или гоглвидео или многу слични на нив па симете во било каков и да е видео формат па земете си конвертор програма и сами конвертиррајте , не конвертирајте преку сајтови пошто квалитетот е никаков
извинете за офф топиков ако смета слободно избришете го постов
поздрав