Фан Клуб: ФК Турново

• Креатор на темата Креатор на темата Galactikos
  • Време на започнување Време на започнување
aj po vase neka bide,da ne vi krsam film...a po koj osnov turnovo i pobeda bratski ekipi pa da ja namestat??Kolku sto znaam predstavnicite na OFS Strumica kaj sto najviljatelen e Turnovo se za Smena na Hari,a so toa i unistuvanje na Pobeda...ali aj taka neka e...a stom vi kazal sigurno i zedovte nekoj denar od sportlife...
OFS Strumica kaj sto najviljatelen e Turnovo:tapp::tapp:

шојма за чудење прволигаш а со то и поке членови во собранието па нормално дека ке има поголемо влијание од Беласица

Кое влијание пак треба да го има Беласица. За жал Беласица ја водат луѓе изгубени во просторот. Има добри деца ама раководството е КАТАСТРОФА

Кое влијание пак треба да го има Беласица. За жал Беласица ја водат луѓе изгубени во просторот. Има добри деца ама раководството е КАТАСТРОФА
треба да го има ама го нема од едноставниот причина дека Турново е прволигаш а Беласица второлигаш а колку шо имам негде прочитано ако некој ОФС има прволигаш под своја капа тогаш тој автоматски добива повеке места во собранието на ФФМ:toe:

треба да го има ама го нема од едноставниот причина дека Турново е прволигаш а Беласица второлигаш а колку шо имам негде прочитано ако некој ОФС има прволигаш под своја капа тогаш тој автоматски добива повеке места во собранието на ФФМ:toe:

Aј прочити убаво пак кај шо си читал

Ludje, koj e bre ovoj Dragan Georgiev koj vredi tolku spored transfermarkt??
Znam deka ne e mnogu za veruvanje ovoj sajt, ama pak. Mora da ima nesto?
Ajde, nekoj sto go gledal i znae povece za nego.

http://transfermarkt.de/de/spieler/86223/dragan-georgiev/profil.html

Драган Ѓеорѓиев (Гаго) од Радовиш ... дечкото навистина си го бидува и многу е брз .. свака му част :)

Драган Ѓеорѓиев (Гаго) од Радовиш ... дечкото навистина си го бидува и многу е брз .. свака му част :)

Добар е не викам не,ама ќе го продаваа.. де Динамо Киев,Де Динамо Загреб ли дека тама... па родителе требало со него па незнам ти шо.. ја го напуни веќе 18-19 години,оште е у Турново.

Иначе брзината му е предност.

Podobro od tebe sigurno...deckoto osven brzina nisto drugo nema,samite si kazavte..aaaa brzinata drzi dodeka imas godini,posle jbg...zosto ne go zedoa dodeka bese na proba vo stranstvo ?

1-2 год заедно тренирааме у Турново ... а затава зашо не го земале у странство појма неем :)

читам дека некој американец е на пробно веќе недела време и дека се спремат да го земат во зимскиот преоден рок

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom