Изродите

Член од
16 март 2008
Мислења
124
Поени од реакции
7
Еден човек убаво кажа во Македонија отсекогаш имало 4 рода,и тоа машки ,женски род,среден род и изрод.
Ајде сега народе да видам според вас кои се изродите што ја газат оваа земја.?
Според мене најголем изрод е онаа лименката што нон стоп шушти,оној ќороскопот со тајното име Сранкос Геракис или Б.Г.
:nesum:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Ok ИЗРОДИТЕ ??? Колку и да го мразам типот сепак не е ова за тема во политика.

Член од
16 март 2008
Мислења
124
Поени од реакции
7
Финтата на темата е да видиме што мисли народот кои се најголемите предавници.А ти ако сакаш да тераш политика имаш двесте теми на форумот за тоа.Така да кога немаш нешто паметно да кажеш молчи!

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
Nie Makedoncite sekogas stradame od svojte predvanici kodoshi izrodi petokolonashi i sto ti ja znam sto se ima .:(Ne smrtni zakani tuku ednostvano da gi snema od makedonskata scena.Ako ne muse dopagja zivoto na branko gerovski vo Makedonija slobodno neka ja napusti zemjata neka odi kade saka , neka ne ostavi na mir slobodno da si ja ureduvame zemjata po nasa volja. Jas im preporacuvam na site politicari novinari ,site onie na koi Makedonija neimse dopaga :helou: caooooo AUFFIDERZEN BYE BYE

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790

поздрав од кУро

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Еве една интересна вест на СИТЕЛ:

АКАНИ ЗА ПОЛИТИЧАРИТЕ КОИ СЕ ЗА ПРОМЕНА НА ИМЕТО

Mакедонски политичари, професори, експерти и новинари им се заканува ликвидација. Списокот на македонски изроди, како што ги нарекува организацијата Македонска гарда, утринава беше испратен до медиумите. Во една реченица извесен Јане Сандански наведува:
Доколку со уште една изјава или дело продолжат со антимакедонската дејност за промена на името, до 3-ти април ке бидат ликвидирани.
Заканите се упатени до

Тито Петковски
Владо Бучковски
Бранко Героски
Слободан Чашуле
Роберт Поповски
Ѓорги Оровчанец
Андреј Жерновски
Сашо Ордановски
Владимир Милчин и
Љубомир Фрчковски

Сител контактираше со нив. За некои ова се само дел од секојдневните закани кои ги добивале години наназад, некои не сакаа да коментираат за да не ги исплашат своите деца и внуци, а други не обрнуваат внимание на смешни електронски пошти. Сите се уверени во едно, не направиле ништо против државата.
Додека овие видни личности, активни учесници во македонското општество не го пријават случајот во полиција, никој нема да го побара одговорниот кој стои под името Јане Сандански. МВР не добиле пријава, ако не добијат пријава нема да постапуваат. Останува сами да одлучат дали заканата за ликвидација ќе ја сфатат сериозно или ќе продолжат со својата мисија.

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
Еве една интересна вест на СИТЕЛ:

АКАНИ ЗА ПОЛИТИЧАРИТЕ КОИ СЕ ЗА ПРОМЕНА НА ИМЕТО

Mакедонски политичари, професори, експерти и новинари им се заканува ликвидација. Списокот на македонски изроди, како што ги нарекува организацијата Македонска гарда, утринава беше испратен до медиумите. Во една реченица извесен Јане Сандански наведува:
Доколку со уште една изјава или дело продолжат со антимакедонската дејност за промена на името, до 3-ти април ке бидат ликвидирани.
Заканите се упатени до

Тито Петковски
Владо Бучковски
Бранко Героски
Слободан Чашуле
Роберт Поповски
Ѓорги Оровчанец
Андреј Жерновски
Сашо Ордановски
Владимир Милчин и
Љубомир Фрчковски

Сител контактираше со нив. За некои ова се само дел од секојдневните закани кои ги добивале години наназад, некои не сакаа да коментираат за да не ги исплашат своите деца и внуци, а други не обрнуваат внимание на смешни електронски пошти. Сите се уверени во едно, не направиле ништо против државата.
Додека овие видни личности, активни учесници во македонското општество не го пријават случајот во полиција, никој нема да го побара одговорниот кој стои под името Јане Сандански. МВР не добиле пријава, ако не добијат пријава нема да постапуваат. Останува сами да одлучат дали заканата за ликвидација ќе ја сфатат сериозно или ќе продолжат со својата мисија.
Eve gi internet patriotite so zakani, nikakva dela samo prazni zborovi.:pos2:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Абе нели и тој ќелавиот "патриот" Шехтански од ТМРО што си игра партиичка излезе со став дека прифатлива е промена на името?

Затоа овој над мене се изнабрмчи вечерва, им влага со клизачи на сите што се за зачувување на името.

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
Samo da prasham kakov plan imate koga nema da ne primat vo NATO pod Republika Makedonija, toa e mnogu jasno dosega.
Imate nekoj rezerven plan?

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Најверојатно ќе извршиме масовни самоубиства. Ќе се убиеме од мака што не не примиле под уцена и со натртени гзови и што не сме искористиле историска шанса да го примиме сосе јајца.

Се прогнозира дека и Швајцарија ќе ја снема за 10 години, бидејќи не влегла во НАТО.

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
Најверојатно ќе извршиме масовни самоубиства. Ќе се убиема од мака што не не примиле под уцена и со натртени гзови.

Се прогнозира дека и Швајцарија ќе ја снема за 10 години, бидејќи не влегла во НАТО. Нив ги уценувале да го отстапат ексклузивитетот на поимот "швајцарско чоколадо" :)
Ne jas ozbilno prashuvam, ali svajcarija ne e na Balkanot.
Jas od sekogahs sum bil protiv vleguvanje vo nato i so Republika Makedonija i bez nejze.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Jas od sekogahs sum bil protiv vleguvanje vo nato i so Republika Makedonija i bez nejze.
Тогаш не можам да ти ја сфатам логиката што сега тежнееш да влеземе и тоа со промена на името.

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Samo da prasham kakov plan imate koga nema da ne primat vo NATO pod Republika Makedonija, toa e mnogu jasno dosega.
Imate nekoj rezerven plan?
Ќе си тераме ко до сега... а иначе ми се сере кога те читам тебе...ако си за промена на името тргај го тој аватар што го имаш бидејќи не заслужуваш да го имаш. hehe:

Член од
18 декември 2007
Мислења
448
Поени од реакции
51
зар навистина верувате дека Б.Ц и неговиот ментор К.Г се предавници???па тие долги години ја имаа апсолутната моќ во оваа земја..ако сакаа Македонија да не постои -Македонија немаше да постои денес...

Kajgana Shop

На врв Bottom