Буш одобри воена помош за Косово + бонус балкански турлитава муабети

Член од
20 февруари 2008
Мислења
210
Поени од реакции
3
тоа се знае дека се се прави за интерес али од вас немат никаков интерес и Америка има долотрајни интереси од Албанците во Балканот бае за некои 50 години а до тогас ке ги видиш ти Албанците ке збориме:helou: :baeh:
interesi imat i amerikancite i albancite,no poveke albancite.i ti bi go sakal toa no ne mu vlezes na rabota za nisto. albancite imat BESA(zatoa mu veruva father bush) i za Amerika bi go davale zivotot kako za Albanija!

Член од
6 април 2006
Мислења
972
Поени од реакции
11
Тоа е тоа. Не зборувам macedonian јас.
By the way, осеќам Garfield ќе брише на големо - цели 11 страни офтопици.
Ma te razbiram... I mene mi se vrti eden adolescent po doma...

''interesi imat i amerikancite i albancite,no poveke albancite.i ti bi go sakal toa no ne mu vlezes na rabota za nisto. albancite imat BESA(zatoa mu veruva father bush) i za Amerika bi go davale zivotot kako za Albanija!''

A kako izmeri deka Albancite imaat povekje interesi? Da ne se mozebi pravo proporcionalni so brojot na US bazi na Balkanot?

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
interesi imat i amerikancite i albancite,no poveke albancite.i ti bi go sakal toa no ne mu vlezes na rabota za nisto. albancite imat BESA(zatoa mu veruva father bush) i za Amerika bi go davale zivotot kako za Albanija!
Остај,се препичија,затоа ја киднаа масовно во бегство од Косово кога Србите само малку им згрчија.Од толку што беа храбри избегаа во Македонија како млади невести.Замисли што ќе беше доколку Србите стварно ги нападнеа.:toe:

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Ах бе...ќе се сопните и вие некаде...тешко вас потоа.Ништо не е вечно,па ни Америка.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
да и сега ги продаваме Србите за делови, ако ти фалит бубрек, рака, срце, мозок можеш да одиш во Косово таму ке ти дадат Србски делови али не се квалитет и тие ко Заставите можда.
Она од што паметниот се срами,будалиот се гордее.:tapp:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
да и сега ги продаваме Србите за делови, ако ти фалит бубрек, рака, срце, мозок можеш да одиш во Косово таму ке ти дадат Србски делови али не се квалитет и тие ко Заставите можда.
Карла вели дека освен Српски сте имале и делови на некои други нации од поранешна Југославија па и од пошироките подрачја на Балканот.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.439
Поени од реакции
18.418
Да само што Албанци му спремаа терористички напад на воена база на сред Америка, и нај срамно во таа база им се помагаше на Албанските бегалци од Косово...

Не се фали многу со БЕСАТА, треба веќе еднаш и да ја практикувате за добро, не само за крвна одмазда...

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Да само што Албанци му спремаа терористички напад на воена база на сред Америка, и нај срамно во таа база им се помагаше на Албанските бегалци од Косово...

Не се фали многу со БЕСАТА, треба веќе еднаш и да ја практикувате за добро, не само за крвна одмазда...
Албанската БЕСА важи само доколку еден дилер на друг дилер му ја даде дека ќе му ја плати "стоката".:)

Sturmgewehr

gadget
Член од
9 март 2008
Мислења
537
Поени од реакции
35
КУКУУУУУУУУ НОООООН!
Е вака едно време вие у го лижевте на Сталин и Тито и пак ве остави со Прстот у газ :pos2: :pos2:

Барем Буш и даде Слобода на Косово а вас што ви дадоа оније, ништо и се уште по вашите куќи има СЛики од ТИто што не ве фермаше и ве заеба.

Smoke_a_lot

НЕСОПИРЛИВ
Член од
16 март 2008
Мислења
707
Поени од реакции
63
Сталин?WTF?????
Прво и прво,ние бевме рамноправна членка на Југославиа,и не моравме на никого да лижеме г’з,а второ многу подобро си живеевме тогаш,така да вие сте једини г’з-олижачи на балканот....

Kajgana Shop

На врв Bottom