Буш одобри воена помош за Косово + бонус балкански турлитава муабети

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
vie ste ubedlivo najlazlivata nacija koja dosega sum ja sretnal. kaj i da e site onie na koi im gazite na zuljot ke vi ja ebat majkata.

Македонија вршеше геноцид врз албанското население со години уназад. Можеше да бидеш вработен во државна институција само ако се викаш Драган а се презиваш Несторовски (секоја случајност со ова име и презиме е ненамерна).
Srgjan Kerim, Gjuner Ismail... mnogu slicni so Dragan Nestorovski

Можеше да учиш на твојот мајчин јазик само откако македонската полиција ќе убиеше неколку студенти поради таква изразена желба.
da ne si takvo neblagodarno i nenasitno kuche albansko, ke se informirase deka obrazovanie na majcin jazik nikogas ne vi beshe braneto, beshe braneto krshenje na zakonite so otvaranje na divi ucilishta.
Можеше да се лекуваш во болница само ако медицинската сестра (која по некоја "случајност" носи сврбско презиме) те нарекува албанче и те гледа со еден поглед во кој пишува "да бог да умро до јутрос"...
slucajno od familija i od krug na rodnini i prijateli imam - poznavam mnogu medicinski sestri, doktori, bolnicar(k)i. doktorite koi go zemaa ponudeniot rushvet (mito) se za osuda, megjutoa tie koi zemat, zemat i od neblagodarni kuchinja albanski, i od makedonski ofcicki. koj e glupav da nudi mito, sam si go baral. Ama tvrdam deka ogromen broj od medicinskite sestri i doktorite i ponudenite sokovi kako blagodarnost od pacientite i nivnite rodnini, gi davaa
na drugi pacienti... Neka se brojat vakvite lagi na i onaka bezbrojnite albanski lagi.
Една земја треба и мора да си ја вооружува својата полиција и војска. МОРА. Без разлика на геноцидот кој таа го извршува врз еден дел од своето население. Македонците тоа го правеа врз албанците со години, се надевам сега и косовските албанци ист геноцид ќе вршат врз србите таму...
ako voopshto nekoas pomisliv deka si korektna licnost i imas neshto vo glavata, so vakvi izjavi mi gi razbi iluziite. FALA. Sega znam deka ste neblagodarni zbesnati kuchinja. I pomalku od toa, kuche ke pamti arnoto koe si mu go storil.
Е сега, вас ви е криво тоа и ве разбирам сосема добро, ама тоа под автоматизам таа постапка не ја прави и погрешна. Вие може да си целувате рани колку сакате и кај сакате, а јас се надевам чичко буш ќе даде и некоја ф16 наваму (не за друго, туку само за да осетите како некој во ваш комшилак има ферари и ви шлајфува низ вашата населба а вие дамн тинг не можете да направите против тоа :helou: ).
meni meni tekel ufarsin... Albanec budala. ke ve akni nekoja chuma ili ako ne nekoja chuma, togas nie ke ve aknime.

vrati ja funkcijata moderator, ocigledno ne ja zasluzuvas, a i posekako ne sakas da moderiras eden forum od "kauri" , koj sho ne ti davaat pravo da si vo instituciite, koi sho te trujat namesto da te lecat, a i velis sme ti branele da se obrazovas, pa si nepismen i ne mozes da bides moderator?

a i da ne zboruvam za tvoeto
се надевам сега и косовските албанци ист геноцид ќе вршат врз србите таму...
pa so sho ve ranat be tolku glupi da ste? :toe:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Геноцид врз Албанците во Македонија допрва предстои,одкако ќе го смениме името па со помош на Грците ќе ги примораме сами да се иселат од државава.ЕВН веќе започнува со исклучување на струјата во некои општини,што исто така е дел од геноцидот,значи проработува оската за одбрана на православието помеѓу Белград,Скопје и Атина.
Се разбира дека тоа нема да важи за Албанците кој не се муслимани за кој што Грција веќе подготвува терен и полека но сигурно ги асимилира дури и во Албанија.Сега Албанците ватерполисти ќе мораат да бакнуваат постери на црнец,што и навистина ќе биде интересно.:)

Член од
16 март 2008
Мислења
18
Поени од реакции
0
лелелел еј што збори овој бе што збори бе па дали си ти точен бе дали имаш две чисти бе, ЧОР ДА Е НАРОДОВ ЌЕ ЗНАЕШЕ кој сте како сте итн... Како можеш да почнеш со Македонскиот народ вршеше геноцид аааааааааааахахахахахахаахахахах не си ти точен еј, да ви се плукан во Роботите да ви се плукнам, ебате дебилите бе, абе знам никој не е крив од македонците, криви се тие што се населија тука од Косово и се здружија со нивинте инидјанци тука кои се броеа на прсти и така РОБОТИТЕ не беа задоволни од тоа што беа на туѓа територија и така се побунија и почнаа да пукаат и да убиваат, кои после рекоа дека НИЕ ВРШИМЕ ГЕНОЦИТ ВРЗ НИВ, ем ќе почнеш ем ќе речеш јас не бев крив, тие се криви види тие исто пукаат, а усвари пукаш кон држава и не си крив....и така натака не заслужуваш повеќе објаснување ПРИНЦ зашто си за жалење и си РОБОТ за жал, кога ке поранеш, кога ќе ти дојде МОЗОК (ако ти дојде мозок, прашање на миленум е то) тогаш земи и напиши по форумов нешто, ОВА Е МАКЕДОНИЈА, местото каде што живееш е Македонија и ако не ти е арно, ЗА МИ НИ СИ! и не ТУКУ СЕРИ!

Член од
16 март 2008
Мислења
18
Поени од реакции
0
п.с. а тоа што се радувате што им дадоа на косово оруже, интересно, србите немаат оружје, ич не се секирајте, колку нив уса толку на србија русија, зато паѓаа ф16 над србија и невидливи..., и на косово албанците се ебавава со србите зато ги ебаваа нив...

Olivert

TheTruth
Член од
21 јануари 2008
Мислења
85
Поени од реакции
2
ABC што зборуваш бе?

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
ABC што зборуваш бе?
Па сите овие разговори,преговори и надмудрувања окулу името биле за да се започне тивка деалбанизација на регионов.Буш им дава неколку фантоми на Албанциве колку за во иднина Србите да не бидат осудени како Љубе за принципите на фер војување,значи малку да се урамнотежат силите.Ние ќе си ги толчиме од оваа страна со хеликоптери и друго лесно оружје за да не можат да кажат дека биле голораки а Грците и онака веќе добро ги погрчија оние кој некогаш живееле на територија од денешна Грчка Чемерија.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
41
Поени од реакции
2
Zasrami se I umri, kopile nedefinirano.
Genocid vrz vas? Mockovci edni, da imalo takov genocid, ne bi bil ti sega na forum. Ednash ste borci, ednash ste malcinstvo koe edvaj prezhivealo genocid.. odluchete se.
Ne ne ne... vie kako kje go jadete ne ste svesni. Ne ste svesni.

a ke ni kazes od kogo ke go jademe be mocko..ti si nasol da jades trici...:drk: :drk:

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Буш знае дека ке доjде време воjските да си идат един ден от Косово.Може да е 1 година,може да е 10 години,но кога воjските си идат ке има размирици и затова сака Косово да има оружие.Игра на Буш.

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
xexexe barem kosovo e nekakva tvorba a vie be a?vas brat ni gospod ne ve priznava proklet narod ste:vozbud: :vozbud:
Мислиш дека Косово ке може да функционира самостоjно ако сега се махнат сите оттам?Лично се сомнjaвам кеда и след 10 години таа држава ке може да функционира нормално.Таа винаги ке биде во орбита на Албаниja и ке биде употребjaвана за албански цели.Да се надеваме дека ке има мир веке на балкан,во кое се сомнjaвам.

Член од
9 август 2007
Мислења
261
Поени од реакции
56
Ruzen ne ruzen, isecen ne isecen, izbanjat ne izbanjat, eban ne eban, kjar ne kjar, nas ne esapat , ne sakaat, ni pomagaat....

Ti be pile ti, kaj si ti vo celava prikazna, koj te esapi tebe? Grcija? Bugarija? Rusia? Srbia? Banglades? Koj? Nekako kako sirak mi deluvas, koj ne znae kaj ima leb...
Mojata familija e chisto MAKEDONSKA. Chista krv Makedonska.
MAKEDONEC do KOSKA, da go citiram Toni Mihajlovski.
Teshko ti e da razberesh deka so VASHA krv ke plakjate? Ti mislish da zazemesh teritorija po voen pat, bez da ima posledici!?? Nemoj tolku plitko, ti jezda si Albanec, ali ne e mozhno tolku da si glup. Ne vi smeta toa shto ste vtora kolumbija? Ti ne go znaesh ni znachenjeto na toa.. choveche, zatoa ve izbrale vas. Zoshto ste najlesna zrtva za manipuliranje.
Niv gi sakale be.. isprani ste, vi go isprale mozocheto.. Gorenje mashina perenje vi napravile, dzabe shto i da ti kazham sega, ti po tvoe ke si terash. Ne se sekiraj, kje go jadete.

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Abe ruzhen, koe potelko go imash ti be.. nos gaden, zabi nebanjati bashka 7 para vilici, cela familija za colgate rabotite be.. ti li za potekla?
Pa si videl li makedonche shto e lepota, a ne surati ko toa vashite secheni.
KOJ bi mozhel da ve saka? MAJKA takov ne te saka, be, alo a ne pak bush ili america. Dali si normalen? Ako nemaat kjar od vas, ke ve snabduvaa so oruzhja i ke ve tintraa? Aj shto si ruzhen, ama i glup.
Респект! :)

@ Aлбанците: Дефинитивно сте најглуп и најлек народ. Зошто? Само лек маж попрво ќе се фати за пушка отколку за компромис, како второ само лек човек слепо ќе верува во "љубовта" на САД кон Косово, Албанија и албанците... Хеееј. А со тие муабети дека сте мирен народ, сите ве убивале, краделе, ебеле, геноцид... Хаха. Тешко ми е да го прочитам, а камоли да поверувам во тоа.:tapp:

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Стана ви jaсно дека ке имате Косово,па това ке ви биде веке поне за 100 години напред ако не е повеке?Да не доjде ден кога сакате да седите на 2 столчинja да земете да паднете и от двете.Убаво си помислете шо ке правите!Седите си мирни и кротки во и со Косово и гледаjте да го оправите малце.

Sturmgewehr

gadget
Член од
9 март 2008
Мислења
537
Поени од реакции
35
Респект! :)

@ Aлбанците: Дефинитивно сте најглуп и најлек народ. Зошто? Само лек маж попрво ќе се фати за пушка отколку за компромис, како второ само лек човек слепо ќе верува во "љубовта" на САД кон Косово, Албанија и албанците... Хеееј. А со тие муабети дека сте мирен народ, сите ве убивале, краделе, ебеле, геноцид... Хаха. Тешко ми е да го прочитам, а камоли да поверувам во тоа.:tapp:

SO GOMNARI KO TEBE NEMA KOMPROMIS STO CELO VREME NAVREDUVAT I NE ZNAAT DA VODAT DISKUSIJA

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Абе Буш бил во право што на Албанците им дава оружје,Србиве биле тепани од Полјаци,Романци и Украинци зошто Албанциве немале мадиња да им се спротистават:

http://www.vecer.com.mk/?ItemID=B9B0B65B34A551468389E45FDBFAD2F1

Kajgana Shop

На врв Bottom