- Член од
- 1 мај 2005
- Мислења
- 2.612
- Поени од реакции
- 32
vie ste ubedlivo najlazlivata nacija koja dosega sum ja sretnal. kaj i da e site onie na koi im gazite na zuljot ke vi ja ebat majkata.
na drugi pacienti... Neka se brojat vakvite lagi na i onaka bezbrojnite albanski lagi.
vrati ja funkcijata moderator, ocigledno ne ja zasluzuvas, a i posekako ne sakas da moderiras eden forum od "kauri" , koj sho ne ti davaat pravo da si vo instituciite, koi sho te trujat namesto da te lecat, a i velis sme ti branele da se obrazovas, pa si nepismen i ne mozes da bides moderator?
a i da ne zboruvam za tvoeto
Srgjan Kerim, Gjuner Ismail... mnogu slicni so Dragan NestorovskiМакедонија вршеше геноцид врз албанското население со години уназад. Можеше да бидеш вработен во државна институција само ако се викаш Драган а се презиваш Несторовски (секоја случајност со ова име и презиме е ненамерна).
da ne si takvo neblagodarno i nenasitno kuche albansko, ke se informirase deka obrazovanie na majcin jazik nikogas ne vi beshe braneto, beshe braneto krshenje na zakonite so otvaranje na divi ucilishta.Можеше да учиш на твојот мајчин јазик само откако македонската полиција ќе убиеше неколку студенти поради таква изразена желба.
slucajno od familija i od krug na rodnini i prijateli imam - poznavam mnogu medicinski sestri, doktori, bolnicar(k)i. doktorite koi go zemaa ponudeniot rushvet (mito) se za osuda, megjutoa tie koi zemat, zemat i od neblagodarni kuchinja albanski, i od makedonski ofcicki. koj e glupav da nudi mito, sam si go baral. Ama tvrdam deka ogromen broj od medicinskite sestri i doktorite i ponudenite sokovi kako blagodarnost od pacientite i nivnite rodnini, gi davaaМожеше да се лекуваш во болница само ако медицинската сестра (која по некоја "случајност" носи сврбско презиме) те нарекува албанче и те гледа со еден поглед во кој пишува "да бог да умро до јутрос"...
na drugi pacienti... Neka se brojat vakvite lagi na i onaka bezbrojnite albanski lagi.
ako voopshto nekoas pomisliv deka si korektna licnost i imas neshto vo glavata, so vakvi izjavi mi gi razbi iluziite. FALA. Sega znam deka ste neblagodarni zbesnati kuchinja. I pomalku od toa, kuche ke pamti arnoto koe si mu go storil.Една земја треба и мора да си ја вооружува својата полиција и војска. МОРА. Без разлика на геноцидот кој таа го извршува врз еден дел од своето население. Македонците тоа го правеа врз албанците со години, се надевам сега и косовските албанци ист геноцид ќе вршат врз србите таму...
meni meni tekel ufarsin... Albanec budala. ke ve akni nekoja chuma ili ako ne nekoja chuma, togas nie ke ve aknime.Е сега, вас ви е криво тоа и ве разбирам сосема добро, ама тоа под автоматизам таа постапка не ја прави и погрешна. Вие може да си целувате рани колку сакате и кај сакате, а јас се надевам чичко буш ќе даде и некоја ф16 наваму (не за друго, туку само за да осетите како некој во ваш комшилак има ферари и ви шлајфува низ вашата населба а вие дамн тинг не можете да направите против тоа :helou: ).
vrati ja funkcijata moderator, ocigledno ne ja zasluzuvas, a i posekako ne sakas da moderiras eden forum od "kauri" , koj sho ne ti davaat pravo da si vo instituciite, koi sho te trujat namesto da te lecat, a i velis sme ti branele da se obrazovas, pa si nepismen i ne mozes da bides moderator?
a i da ne zboruvam za tvoeto
pa so sho ve ranat be tolku glupi da ste?се надевам сега и косовските албанци ист геноцид ќе вршат врз србите таму...