Torrentleech.org

• Креатор на темата Креатор на темата 123456
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 септември 2007
Мислења
8.267
Поени од реакции
8.385
Imam pozivnici 2 valjda sekoja sabota ke imam ne sum primetil do sea...
Koj saka neka ostavi mail tuka...I ne me prasuvajte sto e torrentleech onoj sto znae ke si bara...pozdrav

А ипак ја да прашам,за оние што не знаат ?:)

На кој принцип идат поканите? mail или бројче?
Уствари... како и да е, пушти една ако имаш вишак :)

Imam pozivnici 2 valjda sekoja sabota ke imam ne sum primetil do sea...
Koj saka neka ostavi mail tuka...I ne me prasuvajte sto e torrentleech onoj sto znae ke si bara...pozdrav

Друже, биди претпазлив на кого делиш покани :wink:

Планирај ме и мене.

Ako davas taka pokani na sekoj mozes i tvojot akaunt da go izgubis odnosno na toj sto ke mu dadev vlez ako se pokaze kako leecher otide jabana tvojot akaunt zatoa pretpazlivo ...

Ako davas taka pokani na sekoj mozes i tvojot akaunt da go izgubis odnosno na toj sto ke mu dadev vlez ako se pokaze kako leecher otide jabana tvojot akaunt zatoa pretpazlivo ...

ајде бе ...:pos2::pos2:..па ние 6 души користиме ист ацц веќе 1,5 па ништо не се десило..не шири дезинформации

ајде бе ...:pos2::pos2:..па ние 6 души користиме ист ацц веќе 1,5 па ништо не се десило..не шири дезинформации

Ако имате ИП адреса од ист опсег, да. Ако немате, можете да им го попушите на скриптите од сајтот. :wink: Правилото е... во ист момент се дозволени 3 ИП адреси, ако го прекршиш...

Барам инвајтче до Spider-Mean@hotmail.com

Читам правила, и се водам према нив. Не се грижете дека ќе бидете банирани по моја кривица. Еден од оние приватни торент сајтови на кои одам е funfile.org (таму некогаш дозволуваат да се регистрираш со registration key), а правило е да си чуваш 1.0 ratio. Јас имам направено 1.5 ratio со 12 гига аплоадирано и 9 даунлоадирано. Но проблемот ми е што на таа страна има само нови работи, односно доколку сакаш да најдеш некој нов филм или серија може да си сигурен дека ќе го најдеш, ама да бараш нешто старо може да бидеш сигурен дека нема да го најдеш па барам нешто подобро :((да повторам за рејшио не се грижете, пазам :) )
Благодарен однапред

Spider

gizo_mail@hotmail.com

од кога го скинаа демоноид се снаоѓам со piratebay и torrentz. Дај да видиме што сајт е овој.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom