K
KomitaMKD
Гостин
Извинете едно прашање.На кој стадион ги игра Подмочани своите натпревари.На градски во Ресен или во селото.Зошто сакаме да доаѓаме од Струга да ја гледаме утакмицата а не знаеме кај да дојдиме:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На градски во Ресен.:helou:Извинете едно прашање.На кој стадион ги игра Подмочани своите натпревари.На градски во Ресен или во селото.Зошто сакаме да доаѓаме од Струга да ја гледаме утакмицата а не знаеме кај да дојдиме:smir:
Кога ќе биди готова играта ако можи да знам за да ја спуштам??
Јебеш га... ни дадоа воспитнаДечки, како завршивте со Караорман!?
Едит: Сега само што дознав... 0-6 :shok:
cb kazanovski tode 23g
Не, всушност и немаме резервен голман.овој не беше голман?
Го платија судијата да му ебам се да му ебам на 1-0 не суди очигледен пенал ја собра топката со рака како ракомет да играше.:nerv:Дечки, како завршивте со Караорман!?
Едит: Сега само што дознав... 0-6 :shok:
Го платија судијата да му ебам се да му ебам на 1-0 не суди очигледен пенал ја собра топката со рака како ракомет да играше.:nerv:
Што не ќе слушниш.6 0 губите и судијата бил потплатен.Дечко немавте шут на гол 90 минути, а за судјата подобро да не зборуваме.Поништи чист гол на 0 0 за Караорман и помошникот од страната каде што ја турнаа оградата крена 10 офсајди од кои еден ако беше правилно досуден.Јас разбирам да изгубевте 1 0 и да речевте не суди пенал ама вака не знамГо платија судијата да му ебам се да му ебам на 1-0 не суди очигледен пенал ја собра топката со рака како ракомет да играше.:nerv:
Абе зошто не досуде пенал кога го дадовте 2 гол а и еден фаул до шеснаесетник не ќе ми беше мака да беше 1-1 подруго ќе се играше на теренот ама сепак честито победа и ако играте играјте фер не со судии или др работи да не кажувам пред сите тука затоа поарно молчиси Екипата ви е супер само со тоа што плаќате судии не е фер од ваша страна вие и да не ги имавте платено пак ќе победевте ама ќе беше подруг натпревар:smir:Што не ќе слушниш.6 0 губите и судијата бил потплатен.Дечко немавте шут на гол 90 минути, а за судјата подобро да не зборуваме.Поништи чист гол на 0 0 за Караорман и помошникот од страната каде што ја турнаа оградата крена 10 офсајди од кои еден ако беше правилно досуден.Јас разбирам да изгубевте 1 0 и да речевте не суди пенал ама вака не знамМислам дека како Апокалипто треба да признаеш пораз и да гледаш да тепате следна утакмица зошто стварно нема потреба од коментирање.
Што не ќе слушниш.6 0 губите и судијата бил потплатен.Дечко немавте шут на гол 90 минути, а за судјата подобро да не зборуваме.Поништи чист гол на 0 0 за Караорман и помошникот од страната каде што ја турнаа оградата крена 10 офсајди од кои еден ако беше правилно досуден.Јас разбирам да изгубевте 1 0 и да речевте не суди пенал ама вака не знамМислам дека како Апокалипто треба да признаеш пораз и да гледаш да тепате следна утакмица зошто стварно нема потреба од коментирање.