Фан Клуб: Подмочани

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
koj se ambiciite na klubov ima li sponzor vo koja liga e
nie sme malo mesto pa zatoa i ne mozeme da se nadevame i da bideme nekoj golem klub za nas ova i ova e dovolno znaci dovolno e da ja izdrzeme sezonava i da ostaneme vo tretata liga veke nekolku sezoni nie igrme zaedno i prosecnata vozrast na igracite e pomegu 19-21 godini znaci sme relativno mlada ekipa so isklucok na 2-3 igraci nasite ambicii se nasite igraci da igraat vo povisokite ligi a ne klubot , nasiot klub e bil i ke bide rasadnik na talenti ,taka da nie imame sponzor koj e vo sransvo potocno avsralija i se zanimava so kupuvanje i prodavanje na igraci megu mnogute e mark viduka ,robi fauler ,mile sterjovski , i tn ova se imnja so koi covekot rabotel a mozebi uste i raboti pa mozebi nekoj den na negoviot spisok ke se najde i ime na nekoj nas segasen fudbaler isto taka vo mnogu dobri odnosi sme i so dvata makedonski kluba vo svedska i.f vardar geteborg tamu igra sega vo 4 liga i pelister od malme koj se natprevaruva vo 3 liga
taka da ova e golema sansa za site nasi fudbaleri eden den da zarabotuvaat od fudbalot toa e toa

Не се одигра, бидејќи тој ден беше прогласен ден на жалост и утакмиците од тоа коло се одложени.
Сега разбрав, ќе се играат во среда утакмиците од 4 коло. Во меѓувреме се играше 5 коло. Ваљда ќе се знаат резултатите од Подмочани и Преспа.

5 Коло - Југозападен регион
Работник-Борец 1:1
Фаланга-Хераклеа Нова
Мирче Ацев-Подмочани
Младост-Перпарими
Питу Гули-Добрушево
МФК Битола-Кравари
Караорман-Велешта
Кораб-Порече
Преспа-Вардино

Сега разбрав, ќе се играат во среда утакмиците од 4 коло. Во меѓувреме се играше 5 коло. Ваљда ќе се знаат резултатите од Подмочани и Преспа.

5 Коло - Југозападен регион
Работник-Борец 1:1
Фаланга-Хераклеа Нова
Мирче Ацев-Подмочани
Младост-Перпарими
Питу Гули-Добрушево
МФК Битола-Кравари
Караорман-Велешта
Кораб-Порече
Преспа-Вардино
Кораб-Порече 5-1
МФК Битола-Кравари 1-3

greska si rabotnik borec 0-5 ja gledav utakmicata

prespa-vardino 3-1
mirce acev podmocani 4-1

ФК Подмочани 3-3 ФК Работник... Одличен натпревар:smir:

greska si rabotnik borec 0-5 ja gledav utakmicata

prespa-vardino 3-1
mirce acev podmocani 4-1

Работник - Борец (1-1)

Јас играм за екипата на Борец така да сигурно си ти грешка или пак се зезаш :smir:

:oftopic:

Денеска Борец - Младост (6-0) :)

Во среда играте со Фаланга колку што знам јас...Денеска Фаланга изигра 2:2 со Мирче Ацев судијата скроз не поеба вториот гол од Мирче Ацев со рака беше а и самите бевме криви со не победивме на 2:1 2 сто процентни шанси имавме и си го добивме на крајот..Што екипа имате ако можи да знам??Фаланга се млада екипа сите 17-18 год. + 2-3 поискусни играчи..позз

Во среда играте со Фаланга колку што знам јас...Денеска Фаланга изигра 2:2 со Мирче Ацев судијата скроз не поеба вториот гол од Мирче Ацев со рака беше а и самите бевме криви со не победивме на 2:1 2 сто процентни шанси имавме и си го добивме на крајот..Што екипа имате ако можи да знам??Фаланга се млада екипа сите 17-18 год. + 2-3 поискусни играчи..позз
Да во среда со Фаланга... Инаку екипата е релативно млада, од 18-22 години се сите играчи. Има само 2-3 постари.

Работник - Борец (1-1)

Јас играм за екипата на Борец така да сигурно си ти грешка или пак се зезаш :smir:

:oftopic:

Денеска Борец - Младост (6-0) :)
se smeam be normalno ali ne znam kako vi izvadija nereseno denes igraa so nas 3-3 edvaj 2-1 vodevme pa 3-2 tie na kraj penal za nas i 3-3 nisto posebno ne e rabotnik dodeka za borec vapila nemam zbor svarno jaka ekipa inace porece prespa 1-1 dvete reenski ekipi po eden bod na svoeto konto

tie falanga da ne se od s.edinakovci

se smeam be normalno ali ne znam kako vi izvadija nereseno denes igraa so nas 3-3 edvaj 2-1 vodevme pa 3-2 tie na kraj penal za nas i 3-3 nisto posebno ne e rabotnik dodeka za borec vapila nemam zbor svarno jaka ekipa inace porece prespa 1-1 dvete reenski ekipi po eden bod na svoeto konto

tie falanga da ne se od s.edinakovci
фаланга се од демир хисар
http://rezultati.blog.com.mk/node/245991 еве овде има табела од вашиот регион и ги пишува екипите од каде се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom