Фан Клуб: Подмочани

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
Абе за идење нема проблем проблемот е тоа што Ф.К Подмочани игра во исто време со Ф.К Преспа и навивачите ќе се таму иначе наредно коло Ф.К Подмочани игра со Ф.К Борец на Билјанини извори во Охрид во недела во 17:00 h поздрав и се надевам на уште една победа на Ф.К Подмочани НАПРЕД ПОДМОЧАНИИ!!!!!!!:smir:
Фала на инфомациите за наредната утакмица. Доаѓам да ве гледам, викендов бегам за Охрид, па утакмицава нема шанси да ја пропуштам. И ако може да го имам составот на Подмочани и клупскиот амблем. Пратете го тука, или регистрирајте се на форумот на www.macedonianfootball.com Поздрав

Фала на инфомациите за наредната утакмица. Доаѓам да ве гледам, викендов бегам за Охрид, па утакмицава нема шанси да ја пропуштам. И ако може да го имам составот на Подмочани и клупскиот амблем. Пратете го тука, или регистрирајте се на форумот на www.macedonianfootball.com Поздрав

Епа гледај сега ќе ти ги кажам сите играчи од 1 до 19

1. Кечуловски Марио
2. Кечуловски Јованчо
3. Стојановски Игор
4. Кажановски Мики
5. Таневски Џани
6. Кажановски Тоде
7. Србиновски Миле
8. Евтимовски Тоше
9. Евтимовски Дарко
10.Трајчевски Јовче
11.Трајчевски Дејан
12.Нечовски Христијан
13.Котевски Љупче
14.Кечуловски Александар
15.Камбуровски Стево
16.Камбуровски Илче
17.Главчевски Пеце
18.Гулевски Горан

Има уште двајца не ми текнува како му беа презимината кога ќе разберам ќе ти ги кажам а за амблемот ќе ти го дадам од утре.
ПОЗДРАВ!!!!!!!!:smir:

koj se ambiciite na klubov ima li sponzor vo koja liga e
Спонзори има со повеќе то поубаво позз:helou:

Епа гледај сега ќе ти ги кажам сите играчи од 1 до 19

1. Кечуловски Марио
2. Кечуловски Јованчо
3. Стојановски Игор
4. Кажановски Мики
5. Таневски Џани
6. Кажановски Тоде
7. Србиновски Миле
8. Евтимовски Тоше
9. Евтимовски Дарко
10.Трајчевски Јовче
11.Трајчевски Дејан
12.Нечовски Христијан
13.Котевски Љупче
14.Кечуловски Александар
15.Камбуровски Стево
16.Камбуровски Илче
17.Главчевски Пеце
18.Гулевски Горан

Има уште двајца не ми текнува како му беа презимината кога ќе разберам ќе ти ги кажам а за амблемот ќе ти го дадам од утре.
ПОЗДРАВ!!!!!!!!:smir:
Еве ги имињата и презимињата на тие двајца
19.Јанчевски Пеце
20.Атанасовски Горан

sto napravivte so borec
Изгубивме 5-2 алал да му е за играта комотно можат втора лига да играат честитки позз

брат го најде распоредот од лигава ај ако можиш дај ми го пошто нашиот го загинавме и не ги знам убо утекмиците поздрав

Изгубивме 5-2 алал да му е за играта комотно можат втора лига да играат честитки позз

брат го најде распоредот од лигава ај ако можиш дај ми го пошто нашиот го загинавме и не ги знам убо утекмиците поздрав

http://fc-falanga.piczo.com/tretaliga?cr=3&vsrc=search_google&linkvar=000044
ovde gi imas narednite 3 kola, a sigurno i dr ke gi dopisat. samo tabelata ne im e tocna. imaat greska kaj golovite.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom