Фудбалери Кајганџии! (старо)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Најискрено ке кажам, сабајле на мац му ветив дека ке играм, ама ми јавија за смртен случај ...:toe: нема да дојдам сигурно,и не сакам да заебам, цел ден утре, по обврски

Значи за сега сме:

- Acid
- Tonchie
- Cthulhu^

Ајде, ни требаат уште 3-4 :)

Ајде бе, толку нема никој?

Се пријави и Долфин. Други?

И другар на Долфин... Фали уше еден....

Ајде бе, не бидете кантерчиња и гикови. Протрчајте малку, не се срамете.

А бе чудна работа до макс, коа ни требаат нигде ги нема фудбалерчињава, све херои после војна:)

идам и јас ајде ако има место

бај да веј скопје сум се гледаме поззз

OMFG, мртов уморен сум, немојте да се лутите ако играм лошо, ќе пробам со гуарана и нешто да се опраам, ама на работа ми испаднаа очите во монитор. Волку работа сум немал од пред Нова година наваму.

OMFG, мртов уморен сум, немојте да се лутите ако играм лошо, ќе пробам со гуарана и нешто да се опраам, ама на работа ми испаднаа очите во монитор. Волку работа сум немал од пред Нова година наваму.
Не се лутиме Тончи. Башка Долфин доаѓа, па ти се пребацуваш во одбрана :)

Други?

Тончи, кај мене пред зграда во 18:40? :)

Не се лутиме Тончи. Башка Долфин доаѓа, па ти се пребацуваш во одбрана :)

Други?

Тончи, кај мене пред зграда во 18:40? :)
Ај од наопаку ќе одговорам. Тоа време веќе стигнав во Форца, иам слободна, а имав и вишок време :) Седев на клупите меѓу зградите. Долфин и другар му со својата појава пријатно ме изненадија.

Бај д веј Долфин бе, ах, ти и тој твој зглоб :(
Сепак фала што дојде и што не дружеше и што пола натпревар бранеше подобро од мене.

Ај од наопаку ќе одговорам. Тоа време веќе стигнав во Форца, иам слободна, а имав и вишок време :) Седев на клупите меѓу зградите. Долфин и другар му со својата појава пријатно ме изненадија.

Бај д веј Долфин бе, ах, ти и тој твој зглоб :(
Сепак фала што дојде и што не дружеше и што пола натпревар бранеше подобро од мене.

Tonchie супер си беше ти само ние некако фуриозно почнавме (4:0:pos:) и умревме плус и првиот голман ни се повреди и игравме со играч помалку. не фатија после на кондиција за жал, ако имавме некој што ќе можеше да не мења ќе ги згазевме ама тоа следниот викенд. Ацид закажувај реванш :helou:

еј еј ејјјјјј рачунајте ме алооооо! :helou: ја денес дојдов бев у велес на 1ви до денес и не бев у монжност да ја проверам темава. се глеаме утре, има место така?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom