Експлозија на магацин со оружје во Албанија - Случајност или театар?

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Garifield nesto mi smrdi od tvoja strana izgleda si se poseril od strav ?

p.s Kojzne sto mislis ovie albancite so staro oruzje ne potresoa kojzne sto oruzje imaat sea ?
Ти како голем "херој" требаше да одиш во центарот на експлозијата.:tapp:

Член од
26 јануари 2008
Мислења
61
Поени од реакции
1
1.vidija snimakata taka pametno ubavo cisto od kaj puka so puka itn
i vtoro:
SHPERTHIMI NE DEPON E ARMEVE
100 mije tone municione, cmontimi nga private ne kushte te dobeta sigurie

daro ne letaj

Х

Ханзо

Гостин
Хеј че го пукам хеј. Македонски му е официјален овде бе хеј...

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Mi se trese oblecenava mi kurova glava.
Gitla site keleshi na msn, ne tuka da drapate jajca i da troluvate. OK

Sturmgewehr

gadget
Член од
9 март 2008
Мислења
537
Поени од реакции
35
не знам колку паммтите после објавубање на независно Косово, Америка 3 дена подоцна го симна сателитот што не знам колку години го користеше ко шпионски, зошто е тоа така зошто баш сег а не порано ова е интересно понекогаш може да биде и лесно ДЕМОНСТРАЦИЈА НА СИЛА нели Русија гуше дека ке употребит сила е баш тој сателит беше лексилиу за Русија и си го свиткаа опашот си знаат Русите што ке ги снајт.

Албанија Денес

Па не мислите дека и ова е некоја порака до Србија и до оније што сакат да се обидат со некаква сила, може да може не али за несрека да е не ми се цверува кога последен пат во Европа се случила ваков вид на несрека хммммм не знам, можда и ова е порака до Србија да замолчи, истотака Албанија има стотици илјади тона оружје кое треба да се стопи и да се оцлободат од таквото оружје па така со обичен план истовремено и се ослободуват од оружјето и пракат факс до оније со претенденции, мислите со толкава маса на оеружје ад експлодира би имало само ранети и 5 Мртви хмммм не знам можда а можда не, во тој магазин има оружје за два часа да се срамнит град со обем на Битола и Тетово а нема Жртви.

Ова е мое мислење а ова Мислење преовладува и во други глави во моментот што мислат подлабоко.

Ова не е никаква провокација до јузерите на форумот без погрешни сфакања и лоши чуства.

Поздрави:smir: :smir:

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.453
Поени од реакции
5.862

Eve od podobar agol sluckata , inaku eksploziite prodolzuvaat , no sporadicni. Za utre e predvideno da se odi vo blizina na mestoto , ako se smirat eksploziite. Seveli deka e otvoren ogromen krater vo mestoto na eksplozijata.
Albanskite specialni sili uspeale da se doblizat do 10 metri od mestoto , izvlekle 4 mrtvi i eden povreden , megjutoa morale da se povlecat , iako bile so blindirani transporteri.
Sigurno utre ke se izvlecat mnogu mrtvi. Posto mnogu lugje se isceznati.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Повели?

Само шо се разбудив од дремка... Ќе може ли да продолжам? :)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Lazen iliru, ne ti se gleda videoto.

Aj proveri go.

P.S. Serpico, i ja sum tuj.

Че го пукам бе!

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Знам Гаро, само сакав малу драматика да додадам на глупоста шо ја прочитав :) Кајгана секогаш има едно подотворено око - ко Чак Норис, само поопасна :))))

foxy roxy

~!@#$%^&*()_+
Член од
22 јуни 2006
Мислења
471
Поени од реакции
7
Шо да повелам види поназад шо глупости пишат и какво име му имаат даено на темата, а замисли вакво слично нешто да се случеше во македонија и тогаш јас да пишев некоја од глупостите што овие ги пишуваат сега што ке ми се случеше.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Фокси, ај и мене повтори ми. Да речеме оти и јас сум администратор такуѓере, а пишувам на темава.

foxy roxy

~!@#$%^&*()_+
Член од
22 јуни 2006
Мислења
471
Поени од реакции
7
Ти можеби си администратор ама јас не те сметам за таков.

Kajgana Shop

На врв Bottom