- Член од
- 26 јануари 2008
- Мислења
- 61
- Поени од реакции
- 1
za zal moe mislenje e 50 50 za slucajnost i namestalka efendi a vtoroto 50 se tie bas koj velis da ne gi spomnuvame...
За разлика од тебе мене ми бришат цели наслови од теми за малата нуклеарна експлозија,чија детонација се слушна на целиот Балкан.najprvo pozdrav do adminite! koi gi brisat mojte odgovori! koi sodzrat mnogu " glupi" raboti.
i da se vrata na posledniot post na forumov koj e izbrisan i pak ke go napisam:
zaprimetete na snimkata na you tube od kaj puka vtorata i ocenete tolku od mene
Да, да, наредбата, лично од масонската ложа. Не смее да се дознае дека било нуклеарка.Можеби наредбата е таква,којзнае.
Мене и евреите ми се сумњиви. Као Ротшилди да имаат удел ми изглеа.ABC напиша:Можеби наредбата е таква,којзнае.
АВС не шпекулира, АВС не поставува наслови на теми во кои бара одговор, АВС ги има сите одговори и знае се од прва рака. Кога тој ќе каже дека било нуклеарка - тогаш мора да е нуклеарка, а и насловот на темата мора да биде "Рокна нуклеарка".AMA NE SAKAM DA SPEKULIRAM...EPTEN E BIZARNO....
Abe so i da e ne e ubavo.
no treba da izvlecat pouka od ova site albanci.
ne se znae ova sekomu moze da mu se sluci.a najmalce e za sitenje.
no ovie zlodela sto gi praveja albancite na balkanov e ve na kakov nacin im se vrakjaat.(neka ne mi zamerat albancite no taka e)
namesto da jades burek, trebase da procitas ubavo sto pisuvam.Да да...во право сте, ова е заговор, тоа оружје е украдено и донесено во Македонија, а експлодирано за да се прикрие. Е сега што ќе правиме во Мк со тоа оружје, во моменти кога на Македонија сите им се качени на грб...ќе видиме, треба допрва да одлучиме.
Така ли Сердаре? Уметноста на војувањето, али јебига, ете ти не откри.