Експлозија на магацин со оружје во Албанија - Случајност или театар?

Член од
26 јануари 2008
Мислења
61
Поени од реакции
1
za zal moe mislenje e 50 50 za slucajnost i namestalka efendi a vtoroto 50 se tie bas koj velis da ne gi spomnuvame...

Член од
26 јануари 2008
Мислења
61
Поени од реакции
1
najprvo pozdrav do adminite! koi gi brisat mojte odgovori! koi sodzrat mnogu " glupi" raboti.
i da se vrata na posledniot post na forumov koj e izbrisan i pak ke go napisam:
zaprimetete na snimkata na you tube od kaj puka vtorata i ocenete tolku od mene

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Да да...во право сте, ова е заговор, тоа оружје е украдено и донесено во Македонија, а експлодирано за да се прикрие. Е сега што ќе правиме во Мк со тоа оружје, во моменти кога на Македонија сите им се качени на грб...ќе видиме, треба допрва да одлучиме.

Така ли Сердаре? Уметноста на војувањето, али јебига, ете ти не откри.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
najprvo pozdrav do adminite! koi gi brisat mojte odgovori! koi sodzrat mnogu " glupi" raboti.
i da se vrata na posledniot post na forumov koj e izbrisan i pak ke go napisam:
zaprimetete na snimkata na you tube od kaj puka vtorata i ocenete tolku od mene
За разлика од тебе мене ми бришат цели наслови од теми за малата нуклеарна експлозија,чија детонација се слушна на целиот Балкан.
Можеби наредбата е таква,којзнае.:toe:

Член од
20 февруари 2008
Мислења
210
Поени од реакции
3
a be dosta veke postiranje gluposti pocnuvajki ot serdarot i nekoi drugi tuka. bidete malce humani i ostavete ja politikata i nacionalnosta na strana kako prvo site sme lugje i takvi tragedii ne smeat da mu se slucat nikomu.
mi se gadi od ovie tuka so sakat da ja politizirat bolkata i krvta na tie nevini luge, ako nekoj se raduva za toa sto se sluci neka se raduva no neka quti,mi se gadi istotaka sto nikoj ne bil malce human barem da kaze eden socustvo prvo,no se pravote politiziranje i gluposti bez kraj...

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
ABC напиша:
Можеби наредбата е таква,којзнае.:toe:
Мене и евреите ми се сумњиви. Као Ротшилди да имаат удел ми изглеа.
Ај ќе напишам поконкретни информации, после полноќните вести на Conspiracy Chanel:nesum:

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Lici na nuklearka vo sekoj slucaj :) koj sto saka neka kaze ....: pravilna pecurka,znaci koncentrirana explozija, pa crna pecurka so vruki gasovi na vrvot.......jebi ga...nekomu se ispustila od race pri redenje na polica.....smotani :)...............onoj snimatelot go odduva bas kako treba vo sekunda....AMA NE SAKAM DA SPEKULIRAM...EPTEN E BIZARNO....
..........kako duvaat vetrovite porucekva,nokeska i utre ???...znae nekoj???

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
AMA NE SAKAM DA SPEKULIRAM...EPTEN E BIZARNO....
АВС не шпекулира, АВС не поставува наслови на теми во кои бара одговор, АВС ги има сите одговори и знае се од прва рака. Кога тој ќе каже дека било нуклеарка - тогаш мора да е нуклеарка, а и насловот на темата мора да биде "Рокна нуклеарка".

Во спротивно, се е наредба одозгора, за да "не се дознае".

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Ostavi ABC..gledaj ova i zatvaraj pendzerinja :)

# Tonight: A few passing clouds. Low 36F. Winds light and variable.
# Tomorrow: Intervals of clouds and sunshine. High 67F. Winds light and variable.
# Tomorrow night: A few clouds from time to time. Low 38F. Winds light and variable.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
41
Поени од реакции
2
Abe so i da e ne e ubavo.

no treba da izvlecat pouka od ova site albanci.

ne se znae ova sekomu moze da mu se sluci.a najmalce e za sitenje.

no ovie zlodela sto gi praveja albancite na balkanov e ve na kakov nacin im se vrakjaat.(neka ne mi zamerat albancite no taka e)

bas si sreken ko da ti se rodilo dete pisuvas..alal da ti e bas pametni zborovi..br...:salut: :salut:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Конечно, дури сега по толку обиди ми се отвори клипот.

Ја не сум експерт за нуклеарки како останатите тука, али стварно чудо како тоа камерманот продолжи да снима откако "нуклеарката" го подизмести. Еве, АВС ќе ни објасни.

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
Да да...во право сте, ова е заговор, тоа оружје е украдено и донесено во Македонија, а експлодирано за да се прикрие. Е сега што ќе правиме во Мк со тоа оружје, во моменти кога на Македонија сите им се качени на грб...ќе видиме, треба допрва да одлучиме.

Така ли Сердаре? Уметноста на војувањето, али јебига, ете ти не откри.
namesto da jades burek, trebase da procitas ubavo sto pisuvam.

ajd sea... koga me vleces za jazik, kasni uste ednas.

ima nanazad postovi, odi baraj i citaj, slepec eden

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Чекај сеа... По сликава, ќе не промаши У235? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom