Несреќа е, ама дали е случајност или не е друга работа.
Секој си чита како си знае. Принц одбрал како да прочита.
Јас отворено изјавувам дека се сомневам дека е ова режија на тајни служби од типот на CIA & MI5.
Целта не ми е јасна, премногу непознати, ко шо реков...
Ама да ме убеди некој дека случајно било сето ова, тешко, скоро невозможно.
Мислам на база на логика и предходни искуства. Предходните искуства кажуваат дека 19 неписмени... пардон, 15... пардон, 10... пардон, КОЛКУ СЕ ПОЈАВИЈА ЖИВИ ОД „Терористите“ од 11 Септември?
14!!!
значи... предходни искуства кажуваат дека 5 Арапи кои шо немале абер од летање киднапирале 4-5 Боинзи во Америка, ЦИА не знаела ништо, Америчката воздушна одбрана не реагирала пошто СЛУЧАЈНО имала вежби во истиот момент, оние 5 спомнати Арапи, кои демек ги украле авионите ги акнале во WTC 1 и 2, СЛУЧАЈНО паѓаат двете од пожар, макар температурата која била возможна е ДАЛЕКУ од точката на окја челик би омекнал (да не зборам за топење), СЛУЧАЈНО падна и зградата 7, случајно сите касети со видео записи од наводниот удар во Пентагон се одземени, случајно Пасошот на тој едниот лета низ сиот онај пекол недопрен, ни малку начнат од огинче, СЛУЧАЈНО СЛУЧАЈНО СЛУЧАЈНО...
ПА ТОА Е ТЕОРИЈА ЗА ЗАГОВОР, официјалната верзија, и тоа една од најлошите.
Колку сакаш вакви „случајности“ да ти набројам, во последните 100 години, каде домашни и странски влади убиваат НЕВИНИ ЛУЃЕ за СЛУЧАЈНО да имаат некаокв профит од тоа???????????
НЕ МИ ПОДМЕТНУВАЈ МИСЛИ И ЗБОРОВИ КОИ НИ СУМ ГИ МИСЛЕЛ, НИ СУМ ГИ РЕКОЛ.
Јас ИСКРЕНО не верувам дека она е случајно!
А за другите работи од првиот текст, имам причина и право да се сомневам дека се основани индиции...
ДАЈ БОЖЕ ДА ГРЕШАМ!!!
Не се случуваат случајности во Војска , Принц... ако се случи, една е...
Ќе видиме
п.с.
и да ти нацртам, ко пишам дека бран на бегалци е добра прилика за уфрлање на диверзанти, мислам на исти такви СЛУЧАЈНИ агенти кои убиваа луѓе по џамии низ Иран, и ширеа памфлети дека тоа го сторил Шахот.
СЛУЧАЈНО тие агенти беа странски државјани...односно амери и брити...
Ех колку сте само наивни...