Сум го утнала тоа, каде?ги прочита моите прашања кој е типот и мојте коментари за него?
Инаку тој ако е тој што мислам, е асистент на политички науки на правен, а и мислам е нешто поврзан со некој институт за нешто, ЕУ ли беше не знам точно.A zoshto ne mu pojdesh i ne mu go kazhesh toa na Dane Talevski, da go potsetish na potencijalnite merki shto i nego go chekaat?! Ajde, najdi broj i javi mu se so "pozdrav". Ako nemash broj, pojdi mu lichno. Kazhi mu imalo nekoe mesto, Severna Irska, kade shto imalo takvi kako nego, a posle gi nemalo. Samo tolku.
Se' mi se chini deka ne se svesni Branko, Buchko, predavnicite vo vladata, kako i kompanijata Albanci od DUI/DPA deka sega e podruga situacijata, deka kje se lee crvena. Mnogu dolgo se izvlekuvaa od tezhok kriminal, mislat pak isto kje bide. Ne se svesni, a treba da se...
Па тој после и даваше истата вечер изјава за канал 5!офф топик тој Дане го видов на протестите на Пела имаше некој инѕирски мутен поглед јасно дека нејкеше да е е дел од масата ....
looooooooooolСум го утнала тоа,каде?
Инаку тој ако е тој што мислам,е асистент на политички науки на правен,а и мислам е нешто поврзан со некој институт за нешто,ЕУ ли беше не знам точно.
Па тој после и даваше истата вечер изјава за канал 5!
Знам дека дел од асистентите по тој еден предмет се во тој Демократски институт или така нешто,така да ништо чудно и он да е таму.Мислам дека и он е таму.loooooooooool
citaj ^^
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=21693&page=3
a ko ke прочиташ кажи уште еднаш, како што има со кој(а) институт (агенција) , ако случајно се сетиш ?
да почниме да му пишиме песна
Ахам.Дане Талевски, тоа прасето на "Ние" шо беше после првиот протест?
Ручна плетка, злато...Како ќе му го сплетеме јаженцето, мераци.Ахам.
Ќе ти ги пратам по ПП.Dali mozhe nekoj da gi postira adresite na zhiveenje i tel. broevi na spomnatite na temava?