Eве ги предавниците, се јавија!

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
ги прочита моите прашања кој е типот и мојте коментари за него? :)

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.587
A zoshto ne mu pojdesh i ne mu go kazhesh toa na Dane Talevski, da go potsetish na potencijalnite merki shto i nego go chekaat?! Ajde, najdi broj i javi mu se so "pozdrav". Ako nemash broj, pojdi mu lichno. Kazhi mu imalo nekoe mesto, Severna Irska, kade shto imalo takvi kako nego, a posle gi nemalo. Samo tolku.

Se' mi se chini deka ne se svesni Branko, Buchko, predavnicite vo vladata, kako i kompanijata Albanci od DUI/DPA deka sega e podruga situacijata, deka kje se lee crvena. Mnogu dolgo se izvlekuvaa od tezhok kriminal, mislat pak isto kje bide. Ne se svesni, a treba da se...

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.794
Поени од реакции
49.792
офф топик тој Дане го видов на протестите на Пела имаше некој инѕирски мутен поглед јасно дека нејкеше да е е дел од масата ....

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
ги прочита моите прашања кој е типот и мојте коментари за него? :)
Сум го утнала тоа, каде?:)

A zoshto ne mu pojdesh i ne mu go kazhesh toa na Dane Talevski, da go potsetish na potencijalnite merki shto i nego go chekaat?! Ajde, najdi broj i javi mu se so "pozdrav". Ako nemash broj, pojdi mu lichno. Kazhi mu imalo nekoe mesto, Severna Irska, kade shto imalo takvi kako nego, a posle gi nemalo. Samo tolku.

Se' mi se chini deka ne se svesni Branko, Buchko, predavnicite vo vladata, kako i kompanijata Albanci od DUI/DPA deka sega e podruga situacijata, deka kje se lee crvena. Mnogu dolgo se izvlekuvaa od tezhok kriminal, mislat pak isto kje bide. Ne se svesni, a treba da se...
Инаку тој ако е тој што мислам, е асистент на политички науки на правен, а и мислам е нешто поврзан со некој институт за нешто, ЕУ ли беше не знам точно.

офф топик тој Дане го видов на протестите на Пела имаше некој инѕирски мутен поглед јасно дека нејкеше да е е дел од масата ....
Па тој после и даваше истата вечер изјава за канал 5!

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
Сум го утнала тоа,каде?:)

Инаку тој ако е тој што мислам,е асистент на политички науки на правен,а и мислам е нешто поврзан со некој институт за нешто,ЕУ ли беше не знам точно.

Па тој после и даваше истата вечер изјава за канал 5!
loooooooooool

citaj ^^

http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=21693&page=3

a ko ke прочиташ кажи уште еднаш, како што има со кој(а) институт (агенција) , ако случајно се сетиш :)?

да почниме да му пишиме песна :pos:

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Чекам истрел да ме разбуди,чекам истрел кој ќе пресуди....

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
loooooooooool

citaj ^^

http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=21693&page=3

a ko ke прочиташ кажи уште еднаш, како што има со кој(а) институт (агенција) , ако случајно се сетиш :)?

да почниме да му пишиме песна :pos:
Знам дека дел од асистентите по тој еден предмет се во тој Демократски институт или така нешто,така да ништо чудно и он да е таму.Мислам дека и он е таму.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Дане Талевски, тоа прасето на "Ние" шо беше после првиот протест?:vozbud:

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Ако може да се стави една фуснота во списокот дека сакам,пред да го бесите,колите и сл,да бидам ставен во една соба со него некои 10 минути,со некои интересни „реквизити“:vozbud:
Исто така се пријавувам и за Сранко Геровски,да пробам да му ја исправам говорната мана...:icon_mrgr

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.794
Поени од реакции
49.792
А прееска па и Циле крмакот што кажа у пичку матер,нешто у стил Северна Македонија не ни рчакло во идентитетот него било и корисно за нас пошто фалангата на Филип била претежно од овие простори и после се осврна да кажува како на овие предели имало коњи и некои слични глупости....абе тој Циле е 2 тона првокласна глупоќа и не ми се верува кој све станува експерт за овие прашања,како на пример оној Дане што земал да глуми космополит во погрешно време
Сите се фатиле со тој идентитет а сите забораваат на достоинство и како тоа би изгледало на луѓе што им е земена земја сменето знаме и по нив и најверојатно и дадено име,жими се до кур ми се дојдени ке џитнам и телевизор и све:mad::mad:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Ручна плетка, злато...Како ќе му го сплетеме јаженцето, мераци.
Само треба така посилничко, пошо дебел врат има.
Ај, се фаќам за работа:plete:

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.587
Dali mozhe nekoj da gi postira adresite na zhiveenje i tel. broevi na spomnatite na temava?

Член од
22 мај 2007
Мислења
558
Поени од реакции
4
Ej zaborajvte da go spomnete Sahtanski i TMRO i nivnata Severna Makedonija
SVASTA

Kajgana Shop

На врв Bottom