Eве ги предавниците, се јавија!

Член од
23 јануари 2005
Мислења
899
Поени од реакции
22
Не Пере, него треба да го отепа некој, без да се самоотепа...
не да го отепа, не не. треба да го однесат во Амстердам има една машинка на која што ќе го седнат во газот и нозете да му ги влечат надоле.... па тоа да му влезе и да го расчерепи полека.... таа машинка има форма на пирамида и кога ќе влезе малце... и колку повеќе те влечат за нозете толку повеќе ти се шири газот..................... треба МАЧЕЊЕ МАЧЕЊЕ па да осети МАКА а не да биде отепан и тоа да го прават со месеци....

Член од
7 јануари 2008
Мислења
66
Поени од реакции
5
Па зарем очекувавте нешто друго од ,,нашиве,, политичари? Ова не е ништо ново, ќе беше чудно ако некој изреагираше како што треба.:tapp:

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
Не Пере, него треба да го отепа некој, без да се самоотепа...
Брат јасно е то .... само самите сме си криви ... ТОГАШ ПРЕД ИЗБОРИ ГО МИСЛЕВТЕ За ДРЖАВНИК искрено горд сум што немав право да гласам тогаш... а и да гласав сигурно немаше занего ...

Али К-15 мн убо знаат за каде е :)

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
Па темата не е за Латас, ниту пак е квотиран во неа.

Квотиран е еден друг сомустрак. Кој на срце ти лежи :)
Не е во овие двајца. :pos2: :pos2: :pos2:

Во друга тема е цитиран, ама што има врска, горе-долу за истото се збори во темиве што се моментално активни од Политика - за ситуацијава со владата, името... Нема разлика кај ќе го цитирам.

Немој до толку да си строг, има тука луѓе што пцујат, лоботомии во секоја тема спомнуваат, а ти мене ме караш дека во погрешни теми го цитирам Латас. :icon_lol:

F

fantomX

Гостин
Брат јасно е то .... само самите сме си криви ... ТОГАШ ПРЕД ИЗБОРИ ГО МИСЛЕВТЕ За ДРЖАВНИК искрено горд сум што немав право да гласам тогаш... а и да гласав сигурно немаше занего ...

Али К-15 мн убо знаат за каде е :)
Прашање: Се залагате за поарни услови во затворот, зашто не во учелиштата?
Одговор од П.на Р.М. : „... да не испадни дека секој си гледа лично за себе, али школото е за мене завршена работа“:pipi:

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
Прашање: Се залагате за поарни услови во затворот, зашто не во учелиштата?
Одговор од П.на Р.М. : „... да не испадни дека секој си гледа лично за себе, али школото е за мене завршена работа“:pipi:
немаме ништо против нека си гледа лично занего .... нека ги модернизира па после цел живот нека седи вонив а за училиштата и безнего ќе ги направиме

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Кој ќе го смени името сам ќе си го ископа гробот :violent1:

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
А еве го и другиот јуда! :
„Предлог што не може да се одбие?“ Проф. д-р Владо Бучковски
Според мене, мора веднаш да се навратиме на сите предлози, кои и претходно беа нудени како компромис за замена за ПЈРМ (ФИРОМ) - на пример во март 2005 година „ Републиц оф Мацедониа - Скопје“ или од октомври 2005 „Републиц оф Македонија“ (словенски транскрипт) . Покрај веќе прифатливите предлози на Нимиц за Демократска и Независна Македонија, да заборавиме на двојната формула! http://www.vreme.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=1&EditionID=1343&ArticleID=86809

Епа Македонци предавниците веќе ги знаеме. Сами се јавија. Ние сме сега на потег.
јас не зборав свахили ко реков дека тој ги продаде и предаде и тие од Вејце и тие од Карпалак.

Нема островче на планетата кај шо ќе можат да се скријат.

Има многу „лудаци“ ко мене шо ќе ги гонат до последна капка крв... Ако некако им успее да го спроведат планот и да стават параф на промена на име...

а за бившите предавства... и за нив ќе им се суди, кога тогаш...

Член од
14 јули 2005
Мислења
1.428
Поени од реакции
43
јас не зборав свахили ко реков дека тој ги продаде и предаде и тие од Вејце и тие од Карпалак.
Тој ја договори капитулацијата 2001, тој ја продаде Струга.

Слободен е, по алеите мирно си шета, влакно не му фали од расипаната глава.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Тој ја договори капитулацијата 2001, тој ја продаде Струга.

Слободен е, по алеите мирно си шета, влакно не му фали од расипаната глава.
Немај гајле, долгот секогаш се наплаќа, покасно или подоцна.

Предавниците, и сите кои си одат против државата кога тогаш, завршуваат вака

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Предавстото се случува во овие моменти т.е се верификува.

сега му е мајката да се биде македонец со големо М!

Клубот на пратеници ене го, ене ја и владата и собранието.

Таму се на куп собрани, договорија, сега думаат како да ни го протнат в газ, а да се насмееме среќно и весело.

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
Самата изјава со која се сугерира или предлага промена на името, од страна на ѓубрето кое неслучајно ја врши функцијата Претседател на Република Македонија, е чин на велепредавство.

Должност е на полицијата, и на армијата, да го штити уставно-правниот поредок, суверенитетот, интегритетот и достоинството на Македонија.

Тие треба да ги превземат СИТЕ НЕОПХОДНИ мерки да се спречи подпишување на ибло каков документ, со кој би се променило Уставното име и одкажување од својот идентитет.

За бУЧКо немам шо да кажам. Јас и многу ко јас сме криви шо уште е жив. Требаше него дерење уште во 2001ва.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Денеска во седиштето на ДУИ во Мала Речица ќе се одржи седница на претседателството на партијата.
Како што информираа од ДУИ, на седницата ќе стане збор за политичката ситуација во Македонија. По излегувањето на Демократската партија на Албанците од Владата, ДУИ не соопшти никаков коментар за политичката криза во Македонија. ОД партијата за Нетпрес изјавија дека по денешната седница во Мала Речица партијата ќе информаира за нејзиниот став за политичката криза во земјава.

Седница на НСДП за актуелната политичка состојба

Новите социјалдемократи утре на седница на централниот одбор на партијата ќе ги утврдуваат предлог листите на кандидати за претседател на НСДП и кандидати за членови на Централниот и Надзорниот одбор.

На седницата, како што е најавено од НСДП, ќе се разгледува и актуелната политичка состојба во државата.

Средбата ќе се одржи во салата на “Даре Џамбаз“ во 12 часот.

Еве ги сите на куп. Едни ваму, други таму, ама насобрани. Прават кандидатски листи за новите избори, оти името е дадено, само треба да ни се сервира да го голтнеме.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Еве кој све седна да договори како да ни се лиферува менувањето на името, а да не се сноси одговорност т.е да има пилатовска колективна одговорност.

Insomniac

Evil Macedonian
Член од
27 мај 2007
Мислења
1.799
Поени од реакции
28
Зарем некој е изненаден?

Kajgana Shop

На врв Bottom