Eве ги предавниците, се јавија!

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.719
kopile sipanicavo. izrod i gnasi komunjarski. tesko na drzava so vakvi "drzavnici". ona usleto se izvlece niz prozorec vo struga ama sega ke go krkaat izgleda.
aj pocnete da sobirate drvca na plostad. pocna da mirisa na "makedonska skara".

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
Латас еднаш вика не е проблем да го смениме името пошо ете И ЛАТВИЈА :tapp: размислувала да го смени од туристички причини, а сега плука по тие што викаат да се додаде нешто што нема да го менува идентитетот на народот, туку само ќе го ДООБЈАСНИ уредувањето - ние веќе имаме една таква придавка РЕПУБЛИКА.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Батали го Латас, пљукни и ти еднаш кај што треба, во вакви моменти кога треба, макар и да е контра ветерот.

OBI VAN

Kenobi
Член од
5 мај 2006
Мислења
127
Поени од реакции
0
site se predavnici pocni od onoj patraviot sto neznae i meto da si go napsie pa do branko i komapnija.

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.719
abre ludiov. se gleda koi se bugarofilite, gnasite, predavnicite...KOJ TI K...C ti mene ke me doobjasnuvas nenormalen eden. kako da go slusam bozko dimitrov od sofija kojsto isto doobjasnuva koj bil dedo mi, i pradedo mi. idioti ste nevideni majka mu ej. aj bre nepismeni kakov zbor e "republika" a kakov "ustavna" smotlinja neprokopsani. zemete citajte gramatika-MAKEDONSKA.

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
Веќе ни е наложено да направиме конкретен избор од еден од предлозите на Нимиц...А кога СДС ќе ви се појави како дел од широка колација е јасно е кој ќе ги прави компромисите..Ќе ги истресе денес на маса на лидерската средба своите предлози Б.Ц. па ќе видиме кој има муда да каже не..

наложено ни е да прифатиме?

хмм

тогаш Мечкин Камен... барем нема д асе срамат поколенијата кои доаѓаат...

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
@ Мистичен

Јас да го баталам Латас? Па ја го имам баталено одамна, ама глеам дека тука најмногу квотиран е Латас, па сакав малце да ги потсетам.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
@ Мистичен

Јас да го баталам Латас? Па ја го имам баталено одамна, ама глеам дека тука најмногу квотиран е Латас, па сакав малце да ги потсетам.
Па темата не е за Латас, ниту пак е квотиран во неа.

Квотиран е еден друг сомустрак. Кој на срце ти лежи :)

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
Човек мудар и одлучен........ДРЖАВНИК .. ЛОЛ ке се самоотепам

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Не Пере, него треба да го отепа некој, без да се самоотепа...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ако вака продолжи, нема да биде на арно...

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Така е кога се дава власт во рацете на луѓе со дијагноза психопат(социопат), односно некој без совест. Нивното место е во санаториумите не меѓу нормални луѓе.

Но хеј, никој не е бесмртен и недопирлив. Имаме раце, камења, јажиња, ножеви...Ќе се најдат ако е потребно и бомби и слични оружја.
Целта ги оправдува средствата. А кога е Македонија и нејзиното име во прашање, секое средство е опрадано.

И над се, се имаме нас бе македонци. Кој не е со нас од нашите, Господ нека му е напомош.

Kajgana Shop

На врв Bottom