Широка владина коалиција за влез на Македонија во НАТО

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Хмм паднаа првите дождови и се појавија црвите!
Навистина Светко!
Некои и во овие моменти кога се спрема најголемото предавство во историјата, им се лижат на сопствените штабови.
И после сакаш држава?

Член од
25 септември 2007
Мислења
1.436
Поени од реакции
45
Мојот став е дека не треба СДСМ да влегува во Широка коалиција за подоцна некој да вели демек и они беа... е нема овеќе така.

Паметно е владата да опстојува вака така да се направи барем уште 2 месеци, еднаш да влезиме во нато па после тоа ако сакаат нека се самоубијат колективно!

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
cek cek... ti 310.000 za narod gi racunas..??? pa ovaa vlada ni 20% od narodot podrska nema i ti toa go racunas deka DPMNE ima pravo da odlucuva?

i so mislis ako ima predvremeni izbori, narodot pak ke glasa za dpmne za da se desi istoto i pak do beskraj. si go pokazaa svoeto lice na glupi i prosti licnosti. so portparolot bocevski koj e izbrkan od sdsm poradi negovata neprofesionalnost.
abe neme zanima kolku zilegle sto izlegle , vazno VMRO -DPMNE gi dobi izborite dali so 300000 ili 500000 ili 100000 tie se pobednicite, a komunjarite mozat da pocekat naredni 10 godini:pos2: za takvo pleme nemame seme:pos2: da se istrebi od koren se komunjarsko .

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
Мојот став е дека не треба СДСМ да влегува во Широка коалиција за подоцна некој да вели демек и они беа... е нема овеќе така.

Паметно е владата да опстојува вака така да се направи барем уште 2 месеци, еднаш да влезиме во нато па после тоа ако сакаат нека се самоубијат колективно!
па кој рече дека СДСМ ке влезе во широка коалиција?????

Тоа е сега пак муабет за перење газ

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
гомно во сдсовска форма. последен пат ти се обраќам.

не си јадел толку гомна, макар што искрено се трудиш, колку што јас сум ги плукал ДПМНЕ, за секоја нивна грешка. а можеби и грешам, можеби си изел повеќе гомна него шо јас сум ги плукал бугарашите во ДПМНЕ, во Народна и насекаде. пошто гледам дека си голем гомнојадач.

ја знам твојата сорта, паразити... хиени... се радува на маките на народот, правеќи есап колку ќе можи да се укради, да се наштети на народот... ама ко секој друг паразит, ќе те згмечи некој. или ко секоја смрдлива хиена, ќе те јади некој лав.

Македонски, не „вемеровски“

МЕНИ, МЕНИ, ТЕКЕЛ У ФАРСИН

боли, ама морам да признам, дека во право се Аљбанци, кога кажуваат какви гомна има меѓу Македонците.

дека има такви кои за кур подебел и народ, и држава, и се ќе продадат...

и запамти го ова, ти бедно нешто шо по грешка се родило ко човек: Сердарот НЕМА шефови.

ајд сега узми убиј па се пиштољ... направи една добра работа во твојот беден живот.

дај менувај тоа аватарот, ми го срамиш сонцето...

@ fanatic: aj олади и ти со партиски хвалоспеви и епопеи... на кур ни се качивте на сите, а не сте прашале дали смеете да ни се качите на кур...

Член од
25 септември 2007
Мислења
1.436
Поени од реакции
45
abe neme zanima kolku zilegle sto izlegle , vazno VMRO -DPMNE gi dobi izborite dali so 300000 ili 500000 ili 100000 tie se pobednicite, a komunjarite mozat da pocekat naredni 10 godini:pos2: za takvo pleme nemame seme:pos2: da se istrebi od koren se komunjarsko .
треба милјон луѓе да требишш... не ме плаши да не си некаква реинкарнација на хитлер? или можеби твојот идол Никола Груевски

Член од
25 септември 2007
Мислења
1.436
Поени од реакции
45
гомно во сдсовска форма. последен пат ти се обраќам.

не си јадел толку гомна, макар што искрено се трудиш, колку што јас сум ги плукал ДПМНЕ, за секоја нивна грешка. а можеби и грешам, можеби си изел повеќе гомна него шо јас сум ги плукал бугарашите во ДПМНЕ, во Народна и насекаде. пошто гледам дека си голем гомнојадач.

ја знам твојата сорта, паразити... хиени... се радува на маките на народот, правеќи есап колку ќе можи да се укради, да се наштети на народот... ама ко секој друг паразит, ќе те згмечи некој. или ко секоја смрдлива хиена, ќе те јади некој лав.

Македонски, не „вемеровски“

МЕНИ, МЕНИ, ТЕКЕЛ У ФАРСИН

боли, ама морам да признам, дека во право се Аљбанци, кога кажуваат какви гомна има меѓу Македонците.

дека има такви кои за кур подебел и народ, и држава, и се ќе продадат...

и запамти го ова, ти бедно нешто шо по грешка се родило ко човек: Сердарот НЕМА шефови.

ајд сега узми убиј па се пиштољ... направи една добра работа во твојот беден живот.

дај менувај тоа аватарот, ми го срамиш сонцето...

@ fanatic: aj олади и ти со партиски хвалоспеви и епопеи... на кур ни се качивте на сите, а не сте прашале дали смеете да ни се качите на кур...
Мрза ми е лигавко еден да го читам постот.... не се плаши глујо нема интернет вечерва па нема да пази што пишуеш.. Инаку мислам дека првиот збор заслужува едно доживотен бан на овој јусер од штабот на дпмне

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
Ме интересира како го коментирате Мајскиот договор и тоа што Груевски тврдеше дека со Ахмети ништо не потпишал.

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
Мрза ми е лигавко еден да го читам постот.... не се плаши глујо нема интернет вечерва па нема да пази што пишуеш.. Инаку мислам дека првиот збор заслужува едно доживотен бан на овој јусер од штабот на дпмне
е од вакви како тебе нема единство во Македонија.

Кој ви ги полни главите со омраза?

Без разлика која политичка опција ја имаме одбрано треба да сме заедно во вакви моменти ние пред се сме Македонци,а после политичари.

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
е од вакви како тебе нема единство во Македонија.

Кој ви ги полни главите со омраза?

Без разлика која политичка опција ја имаме одбрано треба да сме заедно во вакви моменти ние пред се сме Македонци,а после политичари.
А ти текнува на муабетите на истиов форум дека подобро ДПМНЕ да коалицира со ДПА отколку со СДСМ? Инаку, се сложувам целосно - Македонци сме сите.

Член од
25 септември 2007
Мислења
1.436
Поени од реакции
45
Ме интересира како го коментирате Мајскиот договор и тоа што Груевски тврдеше дека со Ахмети ништо не потпишал.
Мајскиот договор си е мајски договор тоа веќе никој не го оспорува пошто милјон други проблеми се најдоа подоцна се со цел да се отргне вниманието на јавноста од мајскиот договор кој се додека грујо не го исполни, се до тогаш, Македонија ќе има проблеми од албанците!

а одговорноста ја понесува тој што го потпишал.

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32

ако подпишал, а не кажа = пичка, или смотан...

како можи поинаку да се коментира во моментов...

@ stanoja: мене ми се чини дека „неко меџу нама није наш“, така да на погрешна врата тропаш. Јас и ти сме Македонци, за ТОА на кое му се обраќаш горе во постот не сум сигурен дека е Македонец.

Да е Македонец нема вака да се однесува :)

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
Епа тоа мене не ми е јасно... Едно време тој Мајски договор никој освен ДУИ не признаваше дека е потпишан. А сеа одеднаш стана критериум.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Зарем навистина веруваш дека Мајскиот договор (кој најверојатно постои) е вистинската причина за ова што сега се случува?

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
А ти текнува на муабетите на истиов форум дека подобро ДПМНЕ да коалицира со ДПА отколку со СДСМ? Инаку, се сложувам целосно - Македонци сме сите.
Само експертска влада друго нисто не признавам во овие кризни времиња.

Kajgana Shop

На врв Bottom