Широка владина коалиција за влез на Македонија во НАТО

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Само сакам да кажам уште нешто:

Вака да разјасниме некои работи, не ме интересира од која политичка партија се експертите тие се пред се експерти.

Во Македонија не постои некоја јавна личност(експерт) што не е приврзан на некоја политичка партија.

Во Македонија верувам дека има експерти кои имаат капацитет и политичка способност да се справат со вакви проблеми.
Како што жирафата не е животно за Бугаринот кој прв пат видел животно со толкав врат,така во Македонија нема да биде експерт оној кој не е поврзан со некоја политичка партија.Всушност вистинските експерти не смеат да бидат поврзани со ниту една политичка опција но таквите во Македонија умираат од глад чекајќи работа и по 20-30 години:toe:.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
во Македонија нема да биде експерт оној кој не е поврзан со некоја политичка партија.Всушност вистинските експерти не смеат да бидат поврзани со ниту една политичка опција но таквите во Македонија умираат од глад чекајќи работа и по 20-30 години:toe:.
Ти како се снајде?

S

Sagan

Гостин
Во Македонија не постои некоја јавна личност(експерт) што не е приврзан на некоја политичка партија.
Мене лично економија ми предаваше Димитар Ефтимов, кој има магистрирано на Оксфорд и е експерт за економија и ви гарантирам дека не е наклонет, уште помалку член, на некоја партија од Македонија.

Такви луѓе тешко стигнуваат до позиција оти немаат членска книшка, а заради тоа државата ни пропаѓа.

Совет за Груевски: во Владата на пролет да го вклучи и овој човек ако сака економски напредок на државата!

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Абе луѓе треба да се соочиме со фактот дека многу од нашите политичари се продадени души...додека народот изиграва и искажува суетност...е финтата е шо америте можат да ни го турат к**от за 24h така да ни М од Македонија нема да се види...

Пред се ние колку и да сме горди на тоа што сме МАКЕДОНЦИ и сл. сепак мора да сфатиме дека нас ниедна сила не не штити освен господ....
нити со Русите сме во контакт нити со америте....а и сами знаете дека пред големите сили не постојат човекови права и сл....така да ние висиме на конец и си играме мајтап као демек чекајте бе никој не ни може ништо....ама верувајте ми дека не е така...јас откако го изгледав документарецот Zeitgeist увидов дека досега целата историја е кроена од америте иако тоа било вешто криено а сепак постојат факти...затоа и јас да се ставам во улога на некој од владава можда и би се самоубил...
бидејќи 17години крадеа а ни еднаш не им текна со дел од парите да подмитат некој од главните амери како што направија циганите од југ...

затоа сега останува само да си замислуваме сценарија и да веруваме во чуда...:toe:

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
braka mora da se organizirame pak na miting poso ako ostajme vaka politicarive ke potkleknet pod pritisokot i ja ebavme ni ojde imeto identitetot istorijata.

N

n/a

Гостин
APEL !
Bi apeliral do site makedonci i drzavjani na R.Makedonija koi sto si ja sakaat drzavata,vo narednive denovi da bidat na raspolaganje na svojata tatkovina.

Da gi zaboravat partiskite,klasnite,verskite,nacionalnite i neznam kakvi se drugi podelbi,i site do eden da go gushnat znameto na R.Makedonija i da se poistovetat so nego.

Da ne izbrzuvaat,da ne dozvolat da reagiraat brzopleto na provokacii koi sto bezdrugo ke usledat i da go sledat jasniot signal na drzavata koja sto mora da ostane.Da ne dozvolat da vlezat vo mashina,da vlezat vo scenario na nekoj koj sto ja nejke i saka da ja suzbie nasata Makedonija.

Kartite se polozeni na masa...igracite,kako vnatresni taka i nadvoresni se prepoznatlivi,vidlivi.
Site tie dragi moi vo momentov sakaat da ni ja oslabat pozicijata i da dovedat do vnatresen raskol za posle toa od strana....doooolgo da ni se smeat.
Da imas drzava...znaci i da ja zasluzuvas,da i se stavis na raspolaganje vo teskite momenti.
Celata ovaa `kriza` e provocirana odnadvor...tret pat povtoruvam.
Na gragjanite e pravilno i edinstveno da odgovorat.

I ne na posledno...na krv garantiram deka nekoj den ke gi pratam kaj dragiot Gospod site zasluzni za momentalnata situacija.

MAKEDONIJA....MORA DA OSTANE VECNA !!!
Nesporedlivi se site nasi poedinecni vlogovi pred onoj koj sto nekoj pred oci saka da ni go zeme.

N

n/a

Гостин
braka mora da se organizirame pak na miting poso ako ostajme vaka politicarive ke potkleknet pod pritisokot i ja ebavme ni ojde imeto identitetot istorijata.
Nema vise mitinzi.
Porakata bese pratena i slushnata.
Igrata zagrube.
Sega se ceka na konkretni cekori.

Nikoj ne e vecen.
Nitu pak nedopirliv.
Neka...probaat. :toe:

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
Јас кажав во еден мој пост:

Мила ми е партијата но помила ми е Татковината Македонија.

И кога се работи за Македонија подготвен сум да го дадам и својот живот без никакво двоумење.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Ти како се снајде?
Излегов надвор од земјава па за две години заработив доволно за пристоен живот во Македонија со моите експертски квалификации кој не беа вреднувани овде.

Мене лично економија ми предаваше Димитар Ефтимов, кој има магистрирано на Оксфорд и е експерт за економија и ви гарантирам дека не е наклонет, уште помалку член, на некоја партија од Македонија.
Такви луѓе тешко стигнуваат до позиција оти немаат членска книшка, а заради тоа државата ни пропаѓа.
Совет за Груевски: во Владата на пролет да го вклучи и овој човек ако сака економски напредок на државата!
Немој бе ќе го оцрниш човекот и ќе му ја запечатиш можната кариера.
Кај Гвујо таквите експерти немаат пристап,побргу би се пробил некој со книшка на СДСМ само доколку е расположен за млатење пара која ќе се оправда како буџетски трошок а всушност ќе легне на приватна сметка.

Nema vise mitinzi.
Porakata bese pratena i slushnata.
Igrata zagrube.
Sega se ceka na konkretni cekori.
Nikoj ne e vecen.
Nitu pak nedopirliv.
Neka...probaat. :toe:
Никој не е вечен ама очигледно со Македонија сеуште владеат недопирливите.:toe:

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
И Чаушеску мислеше така.
Crazy не ти се удварам ама да знаеш дека ти си да не речам во оној 1% на женска популација кој знаат нешто за политиката и се потковани за да кажат нешто во врска со политиката.....се надевам дека и IQ-то ти е малце над другиве женски од форумов...

п.с немој некој да помислил дека со ова сакам поенче...не не фала доволно ми е да ми реплицира.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
И кога се работи за Македонија подготвен сум да го дадам и својот живот без никакво двоумење.
Ок.

Го одбравме човекот на кого ќе наредиме ц4, и правец во собрание.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193

Kajgana Shop

На врв Bottom