"Второ полувреме" на повидок? Дали претстои граѓанска војна во Македонија?

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
Добро Флава не ме тепај :smir:

Се слагам со тебе.
Нееееее, не беа извичниците насочени спрема тебе, туку спрема Тачи, Али, дивјаците и компанија. :helou: А, да - и спрема ХАГ - што ни ги вратија на нас, место они да ги судат!

N

n/a

Гостин
Nepoznavanjeto i stravot od odredeni lugje ostava prostor za histericni...panicni reakcii.
Koi sto vo nasiov slucaj pred se se gresni.

Ic...ama ic ne se plasam od sealbansko scenario vo momentov.
Znaat oni mnogu dobro deka nema uslovi za takva rabota.
I ima mnogu pametni od drzavjanite na R.Makedonija koi sto se albanci i koi sto za razlika od drugite-komandaat situacija i brod.

Ona sto mene me jade jandza u posledno vreme...e edna druga izdaja koja sto e mnooogu poverojatna.A taa e u makedonskiot blok.
SDSM -ne mora i da kazuvam i da opserviram zosto i kako...ke bidat mnogu zadovolni,a be shampanjsko ke otvorat ako Makedonija ne vleze u NATO.Toa im e edinstveniot mozen brejk-point za da se vratat eventualno na vlast.

Ama u VMRO...toa bugarskata struja,se agenti do agent igraat mnogu loso.I premnogu loso i nekoordinirano za da veruvam deka e plod na glupost,neiskustvo i needuciranost.
I se se plasam i me jade jandza deka izdajata e tocno tamu fokusirana.
Deka Miloshov,Dimitrov,Protugjer & company namerno pravat foul po foul za da ne vlezeme u NATO.

Nema da komentiram kakvi bi trebalo da bidat ocekuvanite reperkusii po niv i po nashiot beloved premier ako iskoci deka ova e vistina.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Nikakvi reperkusii Zevsus, osven ako kako reperkusija ne go smetas faktot sto ke stanat i JAVNO zemjaci so Baj Ljubco :)

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34
- Додека се најде некој вистински Македонец политичар кој ќе делува во национален интерес и ќе ги обелодени сите агенти/ки

Брату долго време чекаме таков да се појави, но мислам дека веќе станува многу доцна и да се појави, имаме еден договор со ове 20% кој никако не ни одговара.

Член од
22 мај 2007
Мислења
558
Поени од реакции
4
Mislam deka ke bide premnogu ako haskite slucai ne se otvorat ovde kaj nas, toa se zlodela za koi Albancite treba da platat, a ako ne planiraat taka onda neka gi pustat ljube i johan, neka im nadomestat prilicno trudna suma na evra za toa sto go pominaa vo hag ovie nekolku godini.
Ako ne ja bide taka, jas mislam deka graganska ne ni bega, ali otom potom

R

RAYTHEON23

Гостин
nema graganska vojna da ima znaeme sto e toa i makedoncite i albancite neke nikoj 20 godini nanazad veruvajte mi taci neka se vee za politicki poeni on e satelit oti znae deka vaa vlada vo koja participiraat oni napravi reformi
DPA narednive izbori ke dobie mnogu glasovi optimist sum a i gol sili nema da dozvolat posebno sega NE

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34
Се плашам дека поради таа "трудна" сума на евра која ќе треба хаг да ја плати како оштета на Љубе и Јохан дека и ќе бидат неправедно осудени.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
ko kje si dojdam, ke te aknam so pasoshot po gla

od tezinata na pecatot od 2001 va ke padnis na gaz..

ne prdi, ako ne si siguren sho ke izlezi...

btw, ti Makedonski Albanec si? toa prashanje za niv beshe...

ako da, togas uste poglupavo ti e prashanjeto... (povekje beshe majtap prashanjeto... ova dali si Mak Alb)
Јас сум македонски Македонец и твоето прашање беше можда на мајтап ама моево е сериозно.Дали ќе дојдеш да го одиграме второто полувреме???

Член од
20 февруари 2008
Мислења
210
Поени од реакции
3
nema da ima vojna.ako ne se resat rabotite so trebat da se praat togas ohridskiot dogovor ke ojt na recycle bin i ke dojdeme na vtor plan posto rabotata so vladeenjeto ke bidat mnogu pojasni i zs dane utre da ja vidime Makedonija so politickiot sistem na Shvajarija, Belgija, ili Bosna na primer!!

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Ако има нова граѓанска војна во Македонија, таа нема да биде како 2001. Ќе се оди на геноцид, на егзодус на македонците од З. Македонија. Ќе се колат деца по школите, ќе биде како во Босна.

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Ако има нова граѓанска војна во Македонија, таа нема да биде како 2001. Ќе се оди на геноцид, на егзодус на македонците од З. Македонија. Ќе се колат деца по школите, ќе биде како во Босна.
А да не биде обратно, ај размисли поубо, геноцид и егзодус да, само кој на кого???

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.494
Поени од реакции
18.517
Море, море, со сила се турка работава на војна...

Искрено, една порака за сите загрижени патриоти што ќе "бијат битка", новата војна во Македонија нема да се води со оружје, туку со КУР загрижени патриоти мои.

Гледам овде еден куп патриоти, заминати во странство, ебат еманципирани пичиња, уште прво дете не направиле и се ГОООООЛЕМИ ПАТРИОТИ. Абе елате овде во МК, напрајте барем 3 деца ако ја сакате толку Македонија придонесете нешто за државава.

Член од
21 мај 2007
Мислења
422
Поени од реакции
141
Се плашам дека поради таа "трудна" сума на евра која ќе треба хаг да ја плати како оштета на Љубе и Јохан дека и ќе бидат неправедно осудени.
Малце офф.
Според правилата на судот во Хаг, не им се исплаќа оштета на погрешно обвинетите. Значи и да бидат ослободени (а ќе бидат) Љубе и Јохан немаат право на оштета шо чамеа 5 години аџабе взандана.

Kajgana Shop

На врв Bottom