Нееееее, не беа извичниците насочени спрема тебе, туку спрема Тачи, Али, дивјаците и компанија. :helou: А, да - и спрема ХАГ - што ни ги вратија на нас, место они да ги судат!Добро Флава не ме тепај :smir:
Се слагам со тебе.
Нееееее, не беа извичниците насочени спрема тебе, туку спрема Тачи, Али, дивјаците и компанија. :helou: А, да - и спрема ХАГ - што ни ги вратија на нас, место они да ги судат!Добро Флава не ме тепај :smir:
Се слагам со тебе.
И со бај АБЦ :helou:Nikakvi reperkusii Zevsus, osven ako kako reperkusija ne go smetas faktot sto ke stanat i JAVNO zemjaci so Baj Ljubco![]()
- Додека се најде некој вистински Македонец политичар кој ќе делува во национален интерес и ќе ги обелодени сите агенти/ки
Јас сум македонски Македонец и твоето прашање беше можда на мајтап ама моево е сериозно.Дали ќе дојдеш да го одиграме второто полувреме???ko kje si dojdam, ke te aknam so pasoshot po gla
od tezinata na pecatot od 2001 va ke padnis na gaz..
ne prdi, ako ne si siguren sho ke izlezi...
btw, ti Makedonski Albanec si? toa prashanje za niv beshe...
ako da, togas uste poglupavo ti e prashanjeto... (povekje beshe majtap prashanjeto... ova dali si Mak Alb)
А да не биде обратно, ај размисли поубо, геноцид и егзодус да, само кој на кого???Ако има нова граѓанска војна во Македонија, таа нема да биде како 2001. Ќе се оди на геноцид, на егзодус на македонците од З. Македонија. Ќе се колат деца по школите, ќе биде како во Босна.
Тоа ќе видеме, радо би правел музеј со кечињаА да не биде обратно, ај размисли поубо, геноцид и егзодус да, само кој на кого???
Малце офф.Се плашам дека поради таа "трудна" сума на евра која ќе треба хаг да ја плати како оштета на Љубе и Јохан дека и ќе бидат неправедно осудени.