Општи вело муабети, прашања, совети

С

Спенсер

Гостин
Го сефтосав денес... отворена е сезоната значи :) На кеј малце... ама слабо,ветерот не беше добар :)

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Купувам диск 203 мм со адаптер, ако некој продава или знае некој кој продава нека пише

Член од
13 март 2011
Мислења
68
Поени од реакции
12
Според вас која марка е подобра и поиздржлива : Capriolo или Clermont ???
И двете се за во канта.Земи си алпина.АКо ништо друго барем убав лик имаат а и се поевтини од овие што ги збориш

Член од
11 јули 2009
Мислења
1.415
Поени од реакции
962
П

Пепси_

Гостин
И така се затопли време е да го извадиме 10 годишниот џвер и да го направиме во топ форма.... малце да го зачистиме и лагерите да се сменат и спремен е !

С

Спенсер

Гостин
Да не има некој заден бандаж,а да не му треба??? :) :)

K

kalimer0

Гостин
Од прилика колку се движат цените на просечен велосипед во земјава?

Член од
23 септември 2010
Мислења
645
Поени од реакции
385
Купувам диск 203 мм со адаптер, ако некој продава или знае некој кој продава нека пише
Јас имам 203 и 185 исти како на сликава само титаниумски
возени се 2 дена ги продавам само у комплет двата 70евра

Член од
11 јули 2009
Мислења
1.415
Поени од реакции
962
Од прилика колку се движат цените на просечен велосипед во земјава?
асални има од 6.000 до 12.000 ... Кинеските се околу 4-6.000 , а грчките ( Clermont ) и српските ( Capriolo ) се од 8-11.000

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Имаш и мерида, драг, трек, оскар од 15к па нагоре :)

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Ми треба само преден со адаптер (задната осовина не ми е за диск) И немора да е титаниумски ако знаеш некој уште дека продава пиши тука. давам до 1500 ден за обичен половен диск

--- надополнето ---

Ми треба само преден со адаптер (задната осовина не ми е за диск) И немора да е титаниумски ако знаеш некој уште дека продава пиши тука. давам до 1500 ден за обичен половен диск

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
и мене ми дојде редот да прашам....случајно да не ви се наоѓа некој размонтиран точак,зашто ми треба еден специфичен дел...поточно се рбаоти за пластиката на предната ѕвезда,што ја штити ногата од ланецот..барав насекаде воСкопјево,ама ниеден салон не држи такви делови,па дури ни оние што се вика попознатите...ако му се наоѓа на некој или знае кај има,нека ми пише...иначе ми треба со 4 дупчиња што е...фала однапред

Kajgana Shop

На врв Bottom