Општи вело муабети, прашања, совети

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
:) Ќе земиш телчиња и со телчиња ќе ја стегнеш пластиката во дупките ако ти стои секако пластиката :) Ако не ти стои пластиката незнам шо да ти кажам..... оти кај мене пластиката е цела ама на тие што се држеше се сокршија па со телчиња во дупките и мака нема :) :)
Ја нема пластиката..се искрши целосно :(

Зависи тоа :)

Ако сакаш да се зезаш,земи другари/ки... Ама ако сакаш да постигнеш резултати,озбилно... тогаш сам е најубаво :)

Кога си сам е глупо у права смисла ! Истата релација ја возам сам и утре дента со 2 другари и разликата е каде каде голема.... значи сам кога бев ногу досадно и дури по тешко се осеќа.... а со друштво муабет ово оно зезање и по добро е.... плус по безбедно е :)

Кога си сам е глупо у права смисла ! Истата релација ја возам сам и утре дента со 2 другари и разликата е каде каде голема.... значи сам кога бев ногу досадно и дури по тешко се осеќа.... а со друштво муабет ово оно зезање и по добро е.... плус по безбедно е :)

Јас со друштво одам за зезање... ама кога сакам озбилно,сам :) Музика пуштам,и треам... Нема кој да ме кочи,или јас да го кочам/ само ради тоа сам е боље...

Препорака на солиден велосипед до кај 20.000 (MTB) , 70% возење по асфалт и 30% по макадам.

Уште од мал многу уживав да возам велосипед и да ги поправам :)
Секоја сабота, недела некогаш и работен ден низ кеј 2 пати да свртам од камени до влае доволно ми е. Сакам да пробам да возам на потешки патови низ шума и слично но немам велосипед за таа намена така да тоа ми е неостварена желба :D Се надевам во блиска иднина ќе се оствари.

Вечерва со еден другар бевме до спортско рекреативниот центар Крушино на 3км оддалеченост од Кичево на едно ноќно возење со велосипед :)

одмене (хоби)44857_103363306391155_100001524579722_25883_2712079_n.jpgод еден страшен батка 47345_106769646050521_100001524579722_57958_2019942_n.jpg

Успешно завршен 4 Downhill натпревар на Пелистер(22,5,2011)
први места
Hardtail- Андреј Трпов(Битола)
DH Senior- Ѓоко Ристич(Битола)
DH Junior незнам како се викаше дечкото ке пишам подоцна

имаше многу добра забава и убо си поминавме се на се ѕверски настан

Препорака на солиден велосипед до кај 20.000 (MTB) , 70% возење по асфалт и 30% по макадам.

Мислам дека вакво нешто ке ти одговара, нема некоја јака опрема ама рамот е најбитен, се друго се менува. И добра сена има со 20% попуст = 21,000 ден. И јас возам Specialized само појака серија од ова. Поздрав.
--- надополнето: May 31, 2011 11:10 AM ---
Ја нема пластиката..се искрши целосно :(

Ке си купиш платнена лента со лепенка и ке си ја ставиш околу ногавицата и нема да ги кинеш и замастуваш веке тренерките :), ги има во сите подобро снабдени бајк шопови. Јас возам со исто таква и Ок е.

Мислам дека вакво нешто ке ти одговара, нема некоја јака опрема ама рамот е најбитен, се друго се менува. И добра сена има со 20% попуст = 21,000 ден. И јас возам Specialized само појака серија од ова. Поздрав.
--- надополнето: May 31, 2011 11:10 AM ---

Ке си купиш платнена лента со лепенка и ке си ја ставиш околу ногавицата и нема да ги кинеш и замастуваш веке тренерките :), ги има во сите подобро снабдени бајк шопови. Јас возам со исто таква и Ок е.

zocc,

Имаш оставено линк на постот за да го видам велосипедот, ако имаш јас не можам да го видам, каде е тој велосипед?

Фала

Не ти е страв вака на едно да го дигаш?

А зашто страв? :) Некои возат доста долго на едно...

У неделата бев до кучково/ нагоре 39мин,надоле 13мин. максимална 54км/ч (но со оглед на тоа дека кочниците не ми се баш најдобри) добар резултат е...

п.с. ако има заинтересирани форумџии,може да организираме возење до Водно/друга релација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom