Општи вело муабети, прашања, совети

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
и мене ми дојде редот да прашам....случајно да не ви се наоѓа некој размонтиран точак,зашто ми треба еден специфичен дел...поточно се рбаоти за пластиката на предната ѕвезда,што ја штити ногата од ланецот..барав насекаде воСкопјево,ама ниеден салон не држи такви делови,па дури ни оние што се вика попознатите...ако му се наоѓа на некој или знае кај има,нека ми пише...иначе ми треба со 4 дупчиња што е...фала однапред

Исто и јас барам,нема никој :)

А отприлика која цена се наочарите/цвикот за возење велосипед??? :)

Полу професионални и професионални од 20 евра па нагоре

Solidna naocara okolu 30evra. Zborime stvarno ok zastita da ima, i jas mislev poevtina ama pokraj voda na leto koa staviv evtina i taa od 30evra(sto i ne e nesto skapa) stvarno ima razlika

Дали знае некој од поискусните да ми каже што треба да се има со тебе за 40км(20 натаму 20 наваму) вожњна ??

Дали знае некој од поискусните да ми каже што треба да се има со тебе за 40км(20 натаму 20 наваму) вожњна ??

Па ~40км и не е некоја голема дистанца :) Јас за 40 не се спремам ништо посебно... шише со вода,слушалки од моб, и ако си имаш торбичка со алат за недај боже :)

Па ~40км и не е некоја голема дистанца :) Јас за 40 не се спремам ништо посебно... шише со вода,слушалки од моб, и ако си имаш торбичка со алат за недај боже :)

не е голема али јас сум 12 години и моиве од дома...земи ова,земи она... :)

Нема во ниеден салон,во ниеде механичарски салон,во ниедна велосипедска компанија......незнам више кај да барам.......а маки невидени си видов...4 пара тренерки искинав

не е голема али јас сум 12 години и моиве од дома...земи ова,земи она... :)

Аааа 12 години :)

Епа незнам,едно ранче со тебе... напрај си еден сендвич,шише вода,шише сок... и терај :)

си иама точак повремено го возам али главно фит форма ми е трчањето

Нема во ниеден салон,во ниеде механичарски салон,во ниедна велосипедска компанија......незнам више кај да барам.......а маки невидени си видов...4 пара тренерки искинав

:) Ќе земиш телчиња и со телчиња ќе ја стегнеш пластиката во дупките ако ти стои секако пластиката :) Ако не ти стои пластиката незнам шо да ти кажам..... оти кај мене пластиката е цела ама на тие што се држеше се сокршија па со телчиња во дупките и мака нема :) :)

@WhAaZz

Да не го повторувам Спенсер погоре, ти кажа што се’ е потребно.

Само би те советувала да внимаваш каде возиш, по можност да не е автопат или место кадешто има движење на моторни возила пошо опасно е.
Пред некој викенд и јас возев на нешто помала дистанца, по пат кадешто не се движат многу возила, ама после тоа ме известија дека по истиот пат имало бројни несреќи со велосипедисти. Не би ризикувала уште еднаш. :)

Зависи тоа :)

Ако сакаш да се зезаш,земи другари/ки... Ама ако сакаш да постигнеш резултати,озбилно... тогаш сам е најубаво :)

Сеа зависи која ти е целта на возењето, ја би и препорачал да си земе другар/ка недај боже ке се најде не е исто кога си сам и кога си со друштво

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom