Атеизам - дефиниција

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Го читам ова или халуцинирам?
Не ми се верува какви глупости почнаа да никнуваат на кајганава...
Сакаш да кажеш дека јас имам психички проблеми бидејќи не верувам?
:pos2: е се има, и јас ја видов таа „најпаметна“ изјава, само да не дојде до забуна, таа изјавава само ја цитираше Filmacedon, не е негова, туку на членот TheChosenOne.

T

Tetro

Гостин
За да се биде атеист не треба да се даде заклетва над `Потеклото на видовите` и да се бакне сликата на Дарвин... Атеистите не признаваат виша сила. Не признават креација од кал, пекол, рај, казнување за гревови, не признават религиозни институции и сметаат дека религијта е нешто кое треба да се отави во срамното минато на човештвото. Толку. Или ова или дефиницијата на Де чоузен уан... атеитите потекнуват од дисфункционални семјства и имаат психички проблеми. :tapp:
Ти си голем лажго, спиеш на таван и имаш вошки.
Не сум те навредил и немој да ме навредуваш. Можам да ти набројам повеќе психички проблеми за кои што и ти самиот не си ни свесен дека ги имаш.
Пријатни празници и среќна нова година.

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
a be ne e seriozen coekot, toa bese ismejavanje na eden drug clen sto go kaza na edna druga tema

Mi se rasipa makedonskata "tastatura" :(

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
Atheism: There are no dead people watching you wank.

сеа за сеа не е научно побиена.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Posto naukata e zivo sranje koe se upotrebuva za unistuvanje na prirodata i za nisto povekje , a ATEISTITE ja sakaat tolku mnogu pa od ovde moze da se kaze deka ateistite se najteskite glupanduri na cel svet !!

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Posto naukata e zivo sranje koe se upotrebuva za unistuvanje na prirodata i za nisto povekje , a ATEISTITE ja sakaat tolku mnogu pa od ovde moze da se kaze deka ateistite se najteskite glupanduri na cel svet !!
Таа наука ти го даде компјутерот за да какаш по форуми. А таквиве како тебе ги видовме колку се „паметни“.

DBack

gloveless
Член од
19 декември 2007
Мислења
5.372
Поени од реакции
2.556
Толку ти фаќа црпката. Кога нема место - нема.

DBack

gloveless
Член од
19 декември 2007
Мислења
5.372
Поени од реакции
2.556

Превод: Арогантно верување дека целиот овој универзум составен од милијарди галаксии не е создаден за нас.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
И теистите и атеистите се идиоти.
Get over it.

Kajgana Shop

На врв Bottom