Атеизам - дефиниција

• Креатор на темата Креатор на темата marcus
  • Време на започнување Време на започнување
Го читам ова или халуцинирам?
Не ми се верува какви глупости почнаа да никнуваат на кајганава...
Сакаш да кажеш дека јас имам психички проблеми бидејќи не верувам?

:pos2: е се има, и јас ја видов таа „најпаметна“ изјава, само да не дојде до забуна, таа изјавава само ја цитираше Filmacedon, не е негова, туку на членот TheChosenOne.

За да се биде атеист не треба да се даде заклетва над `Потеклото на видовите` и да се бакне сликата на Дарвин... Атеистите не признаваат виша сила. Не признават креација од кал, пекол, рај, казнување за гревови, не признават религиозни институции и сметаат дека религијта е нешто кое треба да се отави во срамното минато на човештвото. Толку. Или ова или дефиницијата на Де чоузен уан... атеитите потекнуват од дисфункционални семјства и имаат психички проблеми. :tapp:
Ти си голем лажго, спиеш на таван и имаш вошки.
Не сум те навредил и немој да ме навредуваш. Можам да ти набројам повеќе психички проблеми за кои што и ти самиот не си ни свесен дека ги имаш.
Пријатни празници и среќна нова година.

Најголем број атеисти се hipster faggots па..........

Reward_of_the_Atheist.jpg

Atheism: There are no dead people watching you wank.

сеа за сеа не е научно побиена.

Posto naukata e zivo sranje koe se upotrebuva za unistuvanje na prirodata i za nisto povekje , a ATEISTITE ja sakaat tolku mnogu pa od ovde moze da se kaze deka ateistite se najteskite glupanduri na cel svet !!

Posto naukata e zivo sranje koe se upotrebuva za unistuvanje na prirodata i za nisto povekje , a ATEISTITE ja sakaat tolku mnogu pa od ovde moze da se kaze deka ateistite se najteskite glupanduri na cel svet !!

Таа наука ти го даде компјутерот за да какаш по форуми. А таквиве како тебе ги видовме колку се „паметни“.

Толку ти фаќа црпката. Кога нема место - нема.

atheism.jpg

Превод: Арогантно верување дека целиот овој универзум составен од милијарди галаксии не е создаден за нас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom