Tiesto

• Креатор на темата Креатор на темата Clen 7
  • Време на започнување Време на започнување
Ti tvrdam so zivot poima si nemas!!! Muzika pocnav da pravam pred da pocne da se emituva enter ili da izleguva spisanieto. Pocnav so FL studio vo dalecnata 2002 so verzijata 2.0. Mozebi sum vlezen vo toj film, barem znam se sto e povrzano okolu nego. Tuku maka mi e koga vi gi citam glupostite (poveketo od mali pubertetlii) i se trudam da ve osvestam malce. I chest bi mi bilo da mu gi brisham plocite na takov golem covek vo trance industrijata.

Е штом ми тврдиш со живот ќе ти верувам:pos2:. Свашта.Што бараш тогаш на форумов кога сите освен тебе пишуваат глупости? Не ни треба освеестување од никого. Особено не од фураџии.Секој си слуша тоа што сака.Ако тебе не ти се свиѓа тиесто на пример,тогаш не го слушај бе чоек!! А ако сакаш да му бришеш плочи на Armin тогаш дојди да ти дадам една шо успеав да му земам у Colosseum кога беше, да ја подзабришеш малце. Sign Out од темава. Крај.

Е штом ми тврдиш со живот ќе ти верувам:pos2:. Свашта.Што бараш тогаш на форумов кога сите освен тебе пишуваат глупости? Не ни треба освеестување од никого. Особено не од фураџии.Секој си слуша тоа што сака.Ако тебе не ти се свиѓа тиесто на пример,тогаш не го слушај бе чоек!! А ако сакаш да му бришеш плочи на Armin тогаш дојди да ти дадам една шо успеав да му земам у Colosseum кога беше, да ја подзабришеш малце. Sign Out од темава. Крај.
Mu zede ploca, a? Kogo lazes be decko. Bev tamu, vidov.. Zimi takvoto ako dade ploca. :) Btw imam mnogu ploci potpisani od renomirani dji i producenti. Eve ti edna. Jose Amnesia feat Jennifer Rene (Sied van Riel Remix) potpisana od Sied van Riel:

p.s. Go gledas dolu angelceto? Toa ti e ARMIND sublabelot na Armada vo sopstvenost na Armin...

тешко тебе ! дур не видам не вервам... господ знајт од кај ја имаш земано сликава од која страница :D

тешко тебе ! дур не видам не вервам... господ знајт од кај ја имаш земано сликава од која страница :D
A kazi mi koj bi se vikal Slave vo Holandija, Anglija ili USA?! A?

Patem eve ti uste sliki:

http://img142.imageshack.us/img142/4930/photo0001wk9.jpg
http://img513.imageshack.us/img513/8149/photo0005mj2.jpg
http://img204.imageshack.us/img204/584/photo0002wc3.jpg

email:

Re: Vinyl!‏ From: sied van riel (info@siedvanriel.com) Sent: Monday, January 28, 2008 12:49:51 PM To: Slave XXXXXX (lXXXXXXXXX@hotmail.com) .ExternalClass .EC_hmmessage P {padding-right:0px;padding-left:0px;padding-bottom:0px;padding-top:0px;} .ExternalClass EC_BODY.hmmessage {font-size:10pt;font-family:Tahoma;} cheers..
record is coming to you asap .

All the best,

Sied van Riel
www.myspace.com/siedvanriel
www.siedvanriel.com

Bookings/Press
www.y-catch.nl
yasemin@y-catch.nl

Remixes/Music inq.
info@spinnin-records.nl

Кој ќе ми забрани да пишам?

Тиесто е комерцијален диџеј кој си праи пари на шматки кои мислат дека тоа е електронска музика.

Имате и други диџеи 1000 пати подобри од него. Имате и гугл. Проверете. :wink:
I tuka se soglasuvam so tebe. Inace samo da si kazam deka najdobroto nesto sto se desilo vo elektronskata muzika se Prodigy i pokraj niv koga ke go slushnesh Tiesto deluva smeshno nakaj tragicno. Ima i od psytrance eden kup talentirani artisti ali za toa vo druga tema.

ок ај бе аман шо продиџи... пордиџи и тиесто се 100 различни поими... тиесто си е транс... а продиџи се нешо слично на техно... а инаку музикана од продиџи некако и не ме бендисвит многу многу

Dobro zameshav i ja malce vkusovi i stilovi ama sakav da sporedam cisto deka toa porano sto se pravelo e bolje. A Prodigy za Tiesto se bogovi btw. t.e. i samo Liam cisto bez ostanatite clenovi od grupata za Tiesto e majstor. Ajt malce offtopik otidov.

абре чоек... знам и видов дека замеша стилови... вкусови се сите различни... а инаку јас не мислам дека Продиџи се богови за Тиесто... Скутер се богови за Продиџи...инаку ги слушам и Продиџи(малку) и Скутер и Тиесто... а за то дека постарите се некако подобри можит да се речит и да пошо тогаш се почвеше и беше поинтересно а инаку и новиве не се лоши... а инаку не се согласувам дека најдоброто нешо во електронската музика се Продиџи... најдоброто во електронската се тие што ја започнале да ја прават како на пр Jean Michelle Jarre...

... Скутер се богови за Продиџи...
Е сеа и ти заеба работа.Немоеж да ги стаиш скутер над продиџи у никој случај.Освен у тоа пискавото гласче :) Ок се и тие ама далеку позади продиџи.

A Prodigy za Tiesto se bogovi btw. t.e. i samo Liam cisto bez ostanatite clenovi od grupata za Tiesto e majstor.

Продиџи се ѕверови!!! журката на саем беше лудило! Ама лудница беше и на Тиесто. Али споредбава не иде некако. Освен за атмосфера на журка.

Јбг! Морав пак да се убацам :)

So Scooter ne da ja zaeba ama aj nejse :) A da Jean Michel Jarre zver e.

Jean Michel Jarre си е звер... а инаку и ја малу е заебав сеа ама според мене Скутер прајт 10 пати појака музика од Продиџи ама пак и Скутер се транс...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom