Секс со бивши - добра или лоша идеја?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Ееее дееее е, сите веќе...сексот е ваква работа, со чувства, љубов бла бла. Понекогаш сексот е подобар со личност кон која не чувствуваш љубов, не за џабе има изневерувања во брак.
Еднаш еден комшија ми рече...."како што можам да си поминам со љубовницата, со жената не можам никогаш" И да, ја сакал, зошто инаку не би бил уште во брак.
Така да, зошто да не и секс со бившиот партнер? Немаш дечко едно извесно време, зошто да не се "испоштовате" со бившиот, ако сеуште сте во контакт? Потреба е јбг, зошто да чекаш или да бараш друг кога веќе имаш некој?
Не дека знам како е, ама нема ништо лошо во тоа, и би имала.

Ееее дееее е, сите веќе...сексот е ваква работа, со чувства, љубов бла бла. Понекогаш сексот е подобар со личност кон која не чувствуваш љубов, не за џабе има изневерувања во брак.
Еднаш еден комшија ми рече...."како што можам да си поминам со љубовницата, со жената не можам никогаш" И да, ја сакал, зошто инаку не би бил уште во брак.
Така да, зошто да не и секс со бившиот партнер? Немаш дечко едно извесно време, зошто да не се "испоштовате" со бившиот, ако сеуште сте во контакт? Потреба е јбг, зошто да чекаш или да бараш друг кога веќе имаш некој?

Деца бе...од многу филмој гледање.

Се разбира дека е добра идеја...заради освежување на врската. Во секоја врска (после некое време) треба да се внесе некој нов елемент (или играчка), еве конкретно секс со бивш дечко му доаѓа како кога од стара сукња, со прекројување добиваш нови панталони-"новите" панталони е пристојно да ги поносиш неколку пати (но да не прераснат во редовна гардероба) бидејќи тогаш една девојка која држи до себе може да почне да губи на углед. Сепак нова гардероба си е нова...

Се разбира дека е добра идеја...заради освежување на врската. Во секоја врска (после некое време) треба да се внесе некој нов елемент (или играчка), еве конкретно секс со бивш дечко му доаѓа како кога од стара сукња, со прекројување добиваш нови панталони-"новите" панталони е пристојно да ги поносиш неколку пати (но да не прераснат во редовна гардероба) бидејќи тогаш една девојка која држи до себе може да почне да губи на углед. Сепак нова гардероба си е нова...
???
Играчките се о.к.
И им се потребни на големите деца,поготово ако се тивки. :)
Ама од сите `играчки` на `излогот`,
да ја одбереш точно истата,онаа познатата и старата, :uvo:
не ми изгледа баш како добар избор.

За кого како.:)За мене е лоша,бидејќи колку и да сакам да мислам дека сум индиферентна кон нив,сепак постои некоја негативна енергија,која е и повеќе од доволна да ме одврати од ваквата намера.

Хм, а мене цело време ме учеле дека човекот е социјализирано суштество, кај кого, иако постојат нагони, не ги задоволува на било кое место, со било што и со било кого... Мислев, човекот се разликува од животните заради тоа, оно гледај чудо некое, не било така... Сме се сексале и со некои си кон кои не сме чуствувале ништо... :pov:

Добро, да си прашам ја... до мене ли е? Да не сум ја нешто вишок конзервативен?

Или едноставно, светот полудел?

Сексот е секогаш добар, не ти е потребна љубов за добар секс.

Но потребна ти е љубов за да ја одржиш верноста.

Доколку ја сакал, немало да ја изневерува.

Добриот секс е само една детерминантна во формулата за успешен брак, меѓутоа оној што не се одлучил дека она што го има во врската го задоволува, туку продолжува со потрагата по нешто “подобро“ според мене воопшто не би ни требало да стапува во брак.

Хм, а мене цело време ме учеле дека човекот е социјализирано суштество, кај кого, иако постојат нагони, не ги задоволува на било кое место, со било што и со било кого... Мислев, човекот се разликува од животните заради тоа, оно гледај чудо некое, не било така... Сме се сексале и со некои си кон кои не сме чуствувале ништо... :pov:

Добро, да си прашам ја... до мене ли е? Да не сум ја нешто вишок конзервативен?

Или едноставно, светот полудел?

Чувствуваш сексуална привлечност, не е ништо тоа.

ЈАс преферирам секаков СЕКС!!!
Гајле ми е дали се бивши или сегашни...секогаш сум тука за задовлствата
POZDRAV:salut:

No way!!! Mozebi zatoa sto sexot go svkjam kako vrv na nekoja (golma) ljubov, nikogas ne bi imala sex so bivsiot. A so bivsiot se znae, ljubovta zavrsila zatoa e i bivsi..

чисто од разонода може :tapp::drk:

лоооооша многу лооооооша најлоша идеја
може само компликации да испаднат.ако толку ти е до тоа дојдено поарно најди некој/а нов/а отколку со бивш/а

секс со бивш???? НИКАКО поарно врати му се одколку така да се задоволувате и двајцата и повеќе да си ја влошувате ситуацијата во врската...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom