Во The Unit нов грчки напад на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Mad Maxx
  • Време на започнување Време на започнување

Mad Maxx

SSG3000
Член од
4 мај 2005
Мислења
1.235
Поени од реакции
64
Мора една работа да им се признае,упорни се и работат на случајот.
The Unit е американска тв серија направена според книга "Inside Delta Force".Од интерес за нас е 10 епизода од 3 сезона,пуштена у промет на 27.11.2007.Тимов го праќаат на задача во Republic of Macedonija,нормално прикажана ко Бејрут у подобри денови.Многу убаво се гледа наш полициски крајслер со наши ознаки,наше знаме,наш државен грб ама наоколу ред спроведуваат грчки џандари у најверојатно грчки униформи(наши сигурно не се).Значи од нашиве државни обележја фалеше уште химната да свири у позадина арно ама сите зборат грчки,вклучувајки го тука и еден од главните ликови кога му се заканува на еден татко дека има метак за него ако продужи да си го тепа синот.Незнам што да кажам више,они си тераат анти-македонска пропаганда каде и да стигнат а ние си тапкаме у место.

Па важно е да стои Republic of Macedonija,а зборувањето и онака никој не го разбира,било на Грчки или Македонски,впечатокот останува ист и посочува дека има една република која се вика Македонија.

абе со такви серии САД стана веле сила да не речам

абе со такви серии САД стана веле сила да не речам

САД стана велесила со серијата за освојување на месечината,која беше само добра научна фантастика своевремено.:toe:

Иначе денеска на серијата 24 спомнаа за некој Македонец-терорист.:helou:

Иначе денеска на серијата 24 спомнаа за некој Македонец-терорист.:helou:

на A1 ова значи да гледам реприза а???

он топик...перње мозок преку серии е Амерички специјалитет колку само имаме гледано Срби./Руси/Арапи негативци па и ние еднаш да се избациме редно беше...
дооброо па шо кур на Тетовирање Љубо манијак кога го ебеше Педеракис они да не се бунеа ај сега не изводете :bil::bil:

Се мислам дека веќе имаше отворена иста тема за ова, ама кој да ја бара сега, тоа беше пред 3-4 месеци.

Ич не се секираjте. И jас пред месец-два гледав еден италиjански филм (мисла дека Везувиj му беше името) и по едно време изписаа со букви : Скопиjе, Македониjа. И што да видим-еден хеликоптер, увапцан во бело, црвено и зелено и со бугарскиот баjрак. Голем смев. Но ова не е никаква пропаганда или провокациjа. Просто част од филмот беше заснет во Бугариjа и изгледа дека се немали многу пари да се занимават со вакви подробности...

на A1 ова значи да гледам реприза а???

он топик...перње мозок преку серии е Амерички специјалитет колку само имаме гледано Срби./Руси/Арапи негативци па и ние еднаш да се избациме редно беше...
дооброо па шо кур на Тетовирање Љубо манијак кога го ебеше Педеракис они да не се бунеа ај сега не изводете :bil::bil:
И јас ќе гледам реприза пошто не го фатив тој дел на почетокот било,брат ми ми кажа.:helou:

А бе кај што се парите, таму е силата!

кога сме до филмчиња...ја фатив лара крофт на нова..ја бараа пандорината кутија

за да ја најдат ја пролистаа цела грчка историја...потенцирано 100 пати, на лара и се прилклучија двајца грчки археолози кој најдоа траги во храм во кој имаше десетметарска статуа на Александар.

подоцна во филмот Лара вели..Александар дошол до Индија и попат ја нашол пандорината кутија, ја отворил и цела војска му изгинала по што морал да се врати назад...морав да излезам потоа...

грците работат и тоа јако додека ние изиграваме домакини на се и сешто....

нели за филмот 300 за спартанците беше користена Македонска музика???

не е едно

нели за филмот 300 за спартанците беше користена Македонска музика???

не е едно

spartancite se grci kolku sho e grk putin :)

filmot e golemogrcka propaganda, i sparta, i aleksandar, skoro sekoj takov "epski" film e plaknenje na mozokot...

okolu konkretniov slucaj, mozebi gledale vo idninata :)

ne ednas ni kacele noz v grb to pederite atinski..

да го гледате новиот Meet the spartans :) ќе речите некој работи за нас

И Монти Пајтон во Животот на Брајан не оцрнија.
Goliat-the macedonian babyfucker.:nesvest: :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom