- Член од
- 13 февруари 2007
- Мислења
- 5.162
- Поени од реакции
- 6.032
А ако сум 26 или 27 левел може соло? Или да барам уште некој?Ако си 20ти лвл соло е невозможно.Требаш да пројдеш 1/4 од инстанцата за да стигнеш до шталата каде што е чеканот.
А ако сум 26 или 27 левел може соло? Или да барам уште некој?Ако си 20ти лвл соло е невозможно.Требаш да пројдеш 1/4 од инстанцата за да стигнеш до шталата каде што е чеканот.
Ова на оргинален сервер го напрај ? Чисто ме интересира дали да земам гејм кард или не..Уште не ми се верва до толку да ја заебале играта, да можи лвл 27 да помини истанца од лвл 20.Го завршив соло на 27 левел. Пешки идев до Silverpine Forest, па по пат морав да избегнувам неколку мобови 35 левел, како и 2-3 хордаши. Тоа беше најмачниот дел од работата. Во инстанцата лесно го поминав делот до шталата, најчесто морав да се тепам со 2 елитни 20 левел, освен кај првиот бос кој го истепав заедно со 2 елитни.
Па добро, не ја поминав цела инстанца, само околу четвртина најверојатно. Инаку, да, на оригинален сервер играм.Ова на оргинален сервер го напрај ? Чисто ме интересира дали да земам гејм кард или не..Уште не ми се верва до толку да ја заебале играта, да можи лвл 27 да помини истанца од лвл 20.
А и корпсмејкерот поубо да го земиш .. дури на 51 лвл има подобар од квест. Во алтерак полиармот.
Ова на оргинален сервер го напрај ? Чисто ме интересира дали да земам гејм кард или не..Уште не ми се верва до толку да ја заебале играта, да можи лвл 27 да помини истанца од лвл 20.
А и корпсмејкерот поубо да го земиш .. дури на 51 лвл има подобар од квест. Во алтерак полиармот.
Од квест риворд нема подобар до 51 од корспмејкер. Се зема на 27 лвл и дури од AV polearm-от ќе му е следно оружје ако не врви истанци.Ravager од Herod е добар или тој чеканот од Mograine.Има и други добри до Ice Barbed Spear.:smir:
Kakov rogue choeche,2 rogue gi napleskav vo Coldara deneska 80tki night elf i human rogue,tolku od niv mi umrea na beganje.Ај играј го прво едно 3-4 години паладинот, па после збори
Со моменталниве промени во 3.1 пачот рогот е убедливо еден од најдобрите ако не и најдобриот соло пвп лик.
Добро сега...муабетот ми го сведуваш на јас ова, јас она. Јас лично имам утепано тројца дебили кои што не знаеја каде да мрднат, а сум ворлок. Но тоа не значи дека ворлоците се најдобри. Напротив, ворлоците се слаби, туку другите 3ца беа дебили и јас го искористив тоа.Kakov rogue choeche,2 rogue gi napleskav vo Coldara deneska 80tki night elf i human rogue,tolku od niv mi umrea na beganje.
Ако рогот знај кога да употреби evasion i vanish има 50-60% шанса да добие дуел против паладин. Зборам за добри играчи. За просечни играчи секогаш би требало ретри паладинот да добие дуел.Ме интересира дали роуговите се толку слаби да не можат да истепаат паладин 4 левела подоле од нив додека е под стан (на страна тоа што бев исцицан од мобот) или па типот бил идиот?
Rogue само може да се надева на победа против Paladin, само ако paladin-от има скоро се на cooldown. Paladin на 3 начини може да излези од stun, HoF/trinket/bubble, така да тешко дека ќе задржи рогуето паладин под stunlock. Ако паладинот го принуди rogue-то да искористи тринкет, тогаш stun+пушта крилјата и РИП рогуе во 3 секунди.Ако рогот знај кога да употреби evasion i vanish има 50-60% шанса да добие дуел против паладин. Зборам за добри играчи. За просечни играчи секогаш би требало ретри паладинот да добие дуел.
Сега ќе креваш bubble или ќе пушташ крилата ?Rogue само може да се надева на победа против Paladin, само ако paladin-от има скоро се на cooldown. Paladin на 3 начини може да излези од stun, HoF/trinket/bubble, така да тешко дека ќе задржи рогуето паладин под stunlock. Ако паладинот го принуди rogue-то да искористи тринкет, тогаш stun+пушта крилјата и РИП рогуе во 3 секунди.
Од 3.x.x досега не сум загубил дуел од рогуе.
Ма све може он нинџа е Затоа така кога коментираат не ми се ни интересни. Фатил тепал некој рог со пве опрема во шума, и мисли господ за муда го фатил, и после ти кажува дека правел ова или она, а и самиот знае дека е невозможно, ама ок. Нека се деца радуваат.Сега ќе креваш bubble или ќе пушташ крилата ?