Paladin

BoB The Butcher

Unchachable
Член од
2 ноември 2008
Мислења
0
Поени од реакции
4
Паладин е убедливо јак а што има врска ачивментс со ова нема врска , еве еден другар мој што успеал да направи и тоа цело време да игра од нет.Овде у тетово што е 30 ден саат и плус многу добро игра и цел живот е хилер не дека има ачивментс многу ама е бесен има топ опрема и од 60 и од 70 и од 80 болен е по паладинот.Еднаш кој му го хакнаја ке се самоубише xD :)http://www.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Onyxia&n=Crusadeer

Член од
19 август 2008
Мислења
58
Поени од реакции
1
brat ovoj mi bega na balsebub :D so 120 poeni gi gleav na world lista prvo i vtoro mesto se :D ama da so vikas paladin vs lock :D

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
brat ovoj mi bega na balsebub :D so 120 poeni gi gleav na world lista prvo i vtoro mesto se :D ama da so vikas paladin vs lock :D
Му бега оти овој нема почнато со арена ачивментите. Сега ко ќе ги напрај, а то ќе биди за брзо .. пак ќе биди прв.

Член од
19 август 2008
Мислења
58
Поени од реакции
1
kako i da e achivementi vrska nemaat spored mene treba da si debil da ja igras igrata da ides da praes exploring i takvi sranja

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
kako i da e achivementi vrska nemaat spored mene treba da si debil da ja igras igrata da ides da praes exploring i takvi sranja
Секој како сака нека си ја игра. Јас дури играв поактивно, само арена / бг и еднаш неделно рејдав за да земам некој ајтем шо ќе ми користи во пвп. Смрт ми беше некогаш беџој да фармам од 5 ман истанци. А има луѓе само то шо прат. Јас имам другар, ништо не прај во играта освен квестој. Крени карактер, сите можни квестој напрајги, 1 ден бг/ по истанци колку да му помини кефот, после то гледаш нов карактер крева.
Секакви луѓе има, ако ја игра играта заради ачивменти, убо за него со среќа нека му е.

BoB The Butcher

Unchachable
Член од
2 ноември 2008
Мислења
0
Поени од реакции
4
Па тоа не е интересно крени лвл 70 или 80 и пак од ново,финтата е да собереш нешто тиер 6 на 70 или 8 или 9 на 80 а не само лвл.Ги научил напамет и квестојте и се.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Па тоа не е интересно крени лвл 70 или 80 и пак од ново,финтата е да собереш нешто тиер 6 на 70 или 8 или 9 на 80 а не само лвл.Ги научил напамет и квестојте и се.
Ете го тој, ти читаш шо пишам или ? Секој сака различни нешта да прај во играта. Мене лично кур ме боли за тиери, зато играм пвп/арена и мене то ми е интересно. На некој да прај квестој му е интересно , на некој ачивменти.

На некој па се му е интересно, ако има време се нека прај на крај краева.

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123

Суштината на играта е квестање :helou:-Близрд

Член од
20 март 2008
Мислења
694
Поени од реакции
414
Суштината на играта е квестање :helou:-Близрд
brat ... vo golema greshka si .... da bi bilo fintata da questash vo wow bi imalo samo questovi ... bi nemalo istanci .. raidi ... bg's itn.
fintata e da dignesh level 80 ... da zavrsis site questovi .. da zemes T8 da ima full Bg oprema i taka ... ne samo questanje ...

pozz

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Ваљда финтата е да ја сватиш играта, значи тоа да дигнеш левел и тоа, кога ке си 80 играта започнува, па рејд, па тие опреми и така...

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
brat ... vo golema greshka si .... da bi bilo fintata da questash vo wow bi imalo samo questovi ... bi nemalo istanci .. raidi ... bg's itn.
fintata e da dignesh level 80 ... da zavrsis site questovi .. da zemes T8 da ima full Bg oprema i taka ... ne samo questanje ...

pozz

Ма дај 80ти лвл стигаш и автоматски ја знаеш целата приказна во ВоВ.

mmoRPG e на крај краева,ако не правиш квестотви некако ти е празна играта.

ПС:треба да вратат долги атумент квестови за да нема нубци во рејдови.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Ма дај 80ти лвл стигаш и автоматски ја знаеш целата приказна во ВоВ.

mmoRPG e на крај краева,ако не правиш квестотви некако ти е празна играта.

ПС:треба да вратат долги атумент квестови за да нема нубци во рејдови.
ЕЕ то то ! Пола живот на Lady Vashj го остајв! Во сонот ми идеше. А и за Archimonde исто. За Kael'thas да не прам муабет. Таман влеговме Black Temple ете пач, сите можат да влегват -.- Од тогаш ми се чини ја ебаја играта, ајтеми со беџој јаки колку т5. И нубојте почнаја да се курчат оти го паднале Илидан. А за да можат и тие под 10 години да исчистат, за еден месец уште еден пач .. ае гг.

На 80-ка и да сакаш да рејдаш да ти се одмили.. ко видов дека naxx во 2 дена ја исчистивме, почнав со фармање honor и arena points.

А и по 3 токени почна да фрла босот. А и Каразан на 68-ка се влегваше.. небараше клуч. Ми текнува фул Каразан опрема имав на 69 лвл со алтот.

Еее златна 60-ка , никој немаше епик а сите хепи беа.

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Затоа сеа пукаат од нервоза правите вов играчи :)

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.159
Поени од реакции
6.015
Ај некој што играл Паладин нека каже за квестот Test of Righteousness (што се добива на левел 20), поточно за чеканот што треба да се земе од Shadowfang Keep, дали може да се заврши тоа соло?

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
Ако си 20ти лвл соло е невозможно.Требаш да пројдеш 1/4 од инстанцата за да стигнеш до шталата каде што е чеканот.

Kajgana Shop

На врв Bottom