Случајно да ја имаш сет листата од Love Revolution Tour?Еве сега читам Лени ќе пеел 15 хитови колку што опфаќала сет листата за овогодинешната турнеја. Значи по моја проценка 60-70 минути концерт.
Најверојатно ќе стартува со Bring it on, а ќе финишира со Are you gonna go my way и секако на листата се хитовите American woman и Fly away.
Убаво да си поминете сите што ќе одите
ејјј вистина...кажете каде има??? јас се сеќавам лани коа идев на гости, се симнав од автобус и одма околу мене се собраа луѓе ајде соби за преспивање толку пари, волку пари...има уште така??? оти ние на таа карта играме...ако нема, ќе мрзнема на плажа ај кажете???Идам и јас ..... Само дај охриѓани кажете ми кај да најдам апартмани за преспивање за 1 вечер.. и колку кошта ..
ејјј вистина...кажете каде има??? јас се сеќавам лани коа идев на гости, се симнав од автобус и одма околу мене се собраа луѓе ајде соби за преспивање толку пари, волку пари...има уште така??? оти ние на таа карта играме...ако нема, ќе мрзнема на плажа ај кажете???
Еве сега читам Лени ќе пеел 15 хитови колку што опфаќала сет листата за овогодинешната турнеја. Значи по моја проценка 60-70 минути концерт.
Најверојатно ќе стартува со Bring it on, а ќе финишира со Are you gonna go my way и секако на листата се хитовите American woman и Fly away.
Убаво да си поминете сите што ќе одите
е фала на информацијата...иако по се изгледа ние ќе одиме со обезбеден престој...ни нашла некоја другарка нешто, ама ако не успее тоа, да можеме да рачунаме на ова! фала уште еднаш! идеме во петок, и недела максималнооооНе се секирај уште прават така.Значи ќе најдете некој,а цената им е од 300 ден.сила до 400,450..
А и јас си зедов конечно карта јееееее...
600 денари најефтино. Знаат дека поради концертот ќе има навалица, па мора да се заработи. Затоа и јас не останав на концертот, знаев дека ќе направат така. Газдарицата ни се качи и ни рече дека цените ќе бидат покачени од 31ви.Не се секирај уште прават така.Значи ќе најдете некој,а цената им е од 300 ден.сила до 400,450..
А и јас си зедов конечно карта јееееее...
Не бе 600најефтино не е. Роднина мој издавет по 300-350 а чим е еден ден по 400 - 450 пошо кратко престојуваш600 денари најефтино. Знаат дека поради концертот ќе има навалица, па мора да се заработи. Затоа и јас не останав на концертот, знаев дека ќе направат така. Газдарицата ни се качи и ни рече дека цените ќе бидат покачени од 31ви.