Lenny Kravitz во Охрид на 03.08.2008

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
Идам и јас :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:..... Само дај охриѓани кажете ми кај да најдам апартмани за преспивање за 1 вечер.. и колку кошта ..:)

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Еве сега читам Лени ќе пеел 15 хитови колку што опфаќала сет листата за овогодинешната турнеја. Значи по моја проценка 60-70 минути концерт.
Најверојатно ќе стартува со Bring it on, а ќе финишира со Are you gonna go my way и секако на листата се хитовите American woman и Fly away.

Убаво да си поминете сите што ќе одите :pipi:

Член од
22 јули 2008
Мислења
93
Поени од реакции
2
Luge ima li uste karti u Jugoton?????Dali nekoj ima visok za prodavanje,odma neka se javi!!!!CU fans...

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Еве сега читам Лени ќе пеел 15 хитови колку што опфаќала сет листата за овогодинешната турнеја. Значи по моја проценка 60-70 минути концерт.
Најверојатно ќе стартува со Bring it on, а ќе финишира со Are you gonna go my way и секако на листата се хитовите American woman и Fly away.

Случајно да ја имаш сет листата од Love Revolution Tour?

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Идам и јас :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:..... Само дај охриѓани кажете ми кај да најдам апартмани за преспивање за 1 вечер.. и колку кошта ..:)
ејјј вистина...кажете каде има??? јас се сеќавам лани коа идев на гости, се симнав од автобус и одма околу мене се собраа луѓе ајде соби за преспивање толку пари, волку пари...има уште така??? оти ние на таа карта играме...ако нема, ќе мрзнема на плажа:toe: ај кажете???

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.470
Поени од реакции
7.922
За еден ден се сомневам дека некој ќе ти даде соба.
Пред 3 години кога бев во Струга на концерт на Суперхикс, мрзнев на плажа. Нема да заборавам колку убаво си поминав. За среќа бев со другарка која цело време се грижеше за мене :)

А во врска со овој концерт планирам со службената кола на другарка ми, од кај неа ќе оди цела НВО, па и јас со нив :)

Член од
6 ноември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
44
ејјј вистина...кажете каде има??? јас се сеќавам лани коа идев на гости, се симнав од автобус и одма околу мене се собраа луѓе ајде соби за преспивање толку пари, волку пари...има уште така??? оти ние на таа карта играме...ако нема, ќе мрзнема на плажа:toe: ај кажете???

Не се секирај уште прават така.Значи ќе најдете некој,а цената им е од 300 ден.сила до 400,450..
А и јас си зедов конечно карта јееееее...

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
Јас одам за Ох на одмор од 1-ви,2 ќе сум ракета па ако се свестам до 3 вечерта може и ќе стигнам за на концерт...:vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
25 август 2005
Мислења
59
Поени од реакции
9

Bev vo Sofija na koncertot na maestro Lenny, i definitivno vredi. Svireshe okolu dva saata, so ne mali pauzi za promoviranje ljubov medju site bioloshki zivi organizmi na planetava :), ali mu se prashta. Zdravo nafiksan beshe, no uopshte ne smetashe. Grupata e fenomenalna, filingot shto go pravat e super, se shto se svireshe imashe nekoja improvizacija vo nego. Dva saata e mnogu vreme, samo shto ne svirea tolku mnogu pesni, kolku shto gi prodolzija i promenija. Tuka nemashe golden zona, samo dolu na treva i na tribini, ali po toa sho go vidov tuka, tie shto ke bidete do scena, ke imate mn priliki da go doprete :), taka da zeni napred. Se na se top merachki koncert, najdobar dosega godinava. Uzivajte

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Не се секирај уште прават така.Значи ќе најдете некој,а цената им е од 300 ден.сила до 400,450..
е фала на информацијата...иако по се изгледа ние ќе одиме со обезбеден престој...ни нашла некоја другарка нешто, ама ако не успее тоа, да можеме да рачунаме на ова! фала уште еднаш! идеме во петок, и недела максималноооо:vozbud:

R

Razorblade Kiss

Гостин
Предгрупа на Лени ќе бидат нашите Ареа,не видов дека сте пишале на темава. Демек лично Лени ги преслушувал групите и му се допаднале Ареа. Баш кога Ареа имаат за промовирање нов албум.Очекувано од Авалон .

Како што кажуваат по странициве дека ќе имаат настап од 40 минути,не ми се верува дека Лени ќе направи двочасовен концерт,предвидени се 90 минути,грр. Да не прогнозираме однапред,така беше и за Белград па човекот се расположил и скокал 2 саата.
Ајде,и ние да скокаме со него ,лав револушн пипл :) спред д лав,па може ќе ни се смилува. Вежбајте деропеење,тие што се напред ,мислам на женска популација,а и на машка ако љубат нека покажат зрели лубеници,и нека го испофаќаат колку што можат повеќе,а тие што се на трибини како мене...шознам,тангомафтањето останува во игра :pipi:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
600 денари најефтино. Знаат дека поради концертот ќе има навалица, па мора да се заработи. Затоа и јас не останав на концертот, знаев дека ќе направат така. Газдарицата ни се качи и ни рече дека цените ќе бидат покачени од 31ви.:toe:

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Zalam mnogu sto nema da bidam tuka. Go gledav ovaa godina u Zurich. Ednostavno fenomenalen pejac. Nemam zbor. :)
Site koi ke idat ke si pominat nezaboravno.

Sprite

Bayern Fanatic
Член од
23 јули 2007
Мислења
447
Поени од реакции
36
600 денари најефтино. Знаат дека поради концертот ќе има навалица, па мора да се заработи. Затоа и јас не останав на концертот, знаев дека ќе направат така. Газдарицата ни се качи и ни рече дека цените ќе бидат покачени од 31ви.:toe:
Не бе 600најефтино не е. Роднина мој издавет по 300-350 а чим е еден ден по 400 - 450 пошо кратко престојуваш

Kajgana Shop

На врв Bottom