- Член од
- 9 јануари 2008
- Мислења
- 42
- Поени од реакции
- 2
A ti li se javi za cucla pa ajde dojdi malku da cucnes:pusk:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Грешка си. Бугарите тебе ти делува дека зборуваат слично, а тоа не е исто.. A i vo Strumica i istocna zboruvaat isto , tAka da....
Iskreno mnogu interesni raboti kazaa bugarite , imaat dokazi deka vasite heroi se izjasnile kako bugari , tek ke imate problem , grkot e nisto vo sporedba so ova. Imase pravo koga velese deka nikade nemalo napisano makedonec pred da ja oformi makedonskata nacija kominternata. Iskreno premnogu licite so bugarite , a i jazikot vi e epten blizok , samo sto tie akcentot go imat poinakov. A i vo Strumica i istocna zboruvaat isto , tAka da....
Iskreno mnogu interesni raboti kazaa bugarite , imaat dokazi deka vasite heroi se izjasnile kako bugari , tek ke imate problem , grkot e nisto vo sporedba so ova. Imase pravo koga velese deka nikade nemalo napisano makedonec pred da ja oformi makedonskata nacija kominternata. Iskreno premnogu licite so bugarite , a i jazikot vi e epten blizok , samo sto tie akcentot go imat poinakov. A i vo Strumica i istocna zboruvaat isto , tAka da....
Mozebi sega ve mrazam megjutoa ne znaci deka vo idnina nema da se pocituvame, vprocem porano imalo povise pocit , se pomagale dobro. A i koga se sekavam koga mi kazuvaa starite kako Makedoncite vo 2 svetska vojna gi docekale bugarskite osloboditeli so cvekinja i so leb , so golema radost, a koga gledam sega gi mrazite , si velam ke bide mozebi podobro. Ako vie od sakanje dojdovte do omraza so bugarite, ke bide promeni sekako. Krushevska repubilka , Pjeter Guri albanecotdobro bilo porano.
![]()
Mozebi sega ve mrazam megjutoa ne znaci deka vo idnina nema da se pocituvame, vprocem porano imalo povise pocit , se pomagale dobro. A i koga se sekavam koga mi kazuvaa starite kako Makedoncite vo 2 svetska vojna gi docekale bugarskite osloboditeli so cvekinja i so leb , so golema radost, a koga gledam sega gi mrazite , si velam ke bide mozebi podobro. Ako vie od sakanje dojdovte do omraza so bugarite, ke bide promeni sekako. Krushevska repubilka , Pjeter Guri albanecotdobro bilo porano.
![]()
![]()
Албански Алпи и бели мечки? :pos2:Значи стварно :pos2: имаше право еден постар чоек, албанската историја за некој година за Албанци(Албанци, шпонови, шокови) ќе ги присвои Моцарт, Наполеон, Пикасо, Черчил....абе комедија сте :pos2:
Вечерашнава емисија “ВО ЦЕНТАР“ откри уште една за мене барем до сега непозната работа.
Пораките од бившиот амбасадор на Бугарија во Скопје, од Каракачанов и од советникот на Парванов , мислам се викаше некој си Божидар Димитров, се дека Македонија ако не се откаже од Бугарската историја, а се мисли на нашата Македонска, Бугарија ќе стави вето на приемот во Нато.![]()
Втро треба да признаеме дека Охрид е седиште на Бугарија и дека писменоста ни ја дале они.
Наздравје !!!
Само едно ме чуди ? Зошто владата предводена од ДПМНЕ не кажува ниту збор за сето ова.(Божидар Димитров е десна рака на Парванов)
Второ, сега ми е малку појасно од каде толакава омраза кон Тито од Бугарите и од дпмне секако.