Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас бев на плоштад...Искрено да ви кажам задоволен сум од тоа што го видов...Имаше луѓе, можеби можеше и повеќе, ама беше добро организирано и се помина без проблеми. Само што си реков, браво издржавме да го сочуваме достоинството, кога дома на ТВ дневник слушам пак некоја група млади момчиња тргнале во поход, на каменување на грчката амбасада. Па до кога бре ? Па нели се договараме да нема такви работи ? Она што најмногу ме изнервира беше „славната„ изјава на оној безрбетник од новинар Латас, кој триумфално објави дека тие хулигани биле од опозицијата...Тој, ги препознал ?! Колку мислев дека овој протестен митинг ќе биде деполитизиран, тој се најде од мајка роден да ги подели на: тие што беа достоинствени во однесувањето (од позицијата) и тие што беа хулигани ( од опозицијата) . Јас имам впечаток дека беше токму спротивното, на плоштадот Пела бевме единствени, без партиски бои и обележја, без партиски пароли, таму сите бевме Македонија !
Како па да не 10 000
Појќе ќе да беа
Си играат со бројките
Глупи Леви сметала
Јака Собраниска седница мора да се признае
Него кај беа вчера истиве парламентарни сдс-овци
Кои денес уакаат кога ќе се спомене достоинствениот протест на Пела
Гарант се плашеа да не изедат ќотек
од СДСМ го видов само „командант“ Коки, имаше инструкции да исценира инцидент пред грчка амбасада за да изгуби од смисла протестот и да не оцрни...Ебати наркоманите комуњарски ебати!
Поише као човеколик мајмун. Тој ментален склоп, тоа понашање. И такаНекое размазено копиле ова а?![]()
Леле од СДСМ колку јадеа гомна..
Мамата да им ја ебам во п***
Никаква поддршка за својата земја, ништо арно не видовме од нив.....
Само да се јадело трици....
Е многу ми е криво шо не стигнав....
Тек во 21 дојдов од пат....
Иначе ќе се наоружав со едно 5-6 големи лименки СКОПСКО и ќе те побарав......