Плоштад ПЕЛА, СРЕДА 27-ми февруари 19:00! МИТИНГ!

• Креатор на темата Креатор на темата Persey
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Трн, има ли слики од крововите. Ова со мобилниве е смешка, нешто профи да е, пример кога беше баклијадата.

Оној Латас на Сител ја најави веста за инцидентот како Чернобил да пукнал. Како едвај да чекаат новинариве да измислат нешто.

Нека не те чуди, него тоа му е работа, полтрон.:toe:

Трн, има ли слики од крововите. Ова со мобилниве е смешка, нешто профи да е, пример кога беше баклијадата.

Би требало да има, се гледаа блицови.

Кај и да е ќе излезат по интернетов.

Браавоооо.. Алал ви вера Македонци, одлични слики, одлично сте си поминале.
А а1 нека не го тапи со дефетизам, да ја запалеа грчка амбасада па да збореа, вака без везе тензии.
Велија, стоко. Велија стоко!.

Исто и Секуловска видете и коментар околу јан шефер и солана.
Да се немало осет. За кого играат?

Прубаво беше,прекрасо беше ма немам зборови колку убаво беше.Сега ме боли грлото од толку пеење и викање,ама ако вредеше дефинитивно.Поздрав до организаторите и сите што дојдоа.ГОРДА СУМ ШТО СУМ МАКЕДОНКА.:back::olee::bravo:

mitingot bese top :)
imam nekolku dobri snimki... i sekako govorot na serpico :)
jesda e od daleku sniman ali se slusa i se gleda po nesto...
sega gi stavam na net.. za nekoe vreme ke vi gi predadam i slikite i klipovite

еве добар напис за синоќа:

Македонија, Македонски, Македонци ! ! !
cos_gore_desno.gif
Повеќе илјади граѓани синоќа протестираа во Скопје против промена на уставното име на земјата. Тие побараа преговорите со Грција веднаш да бидат прекинати, бидејќи прашањето за името кое се наметнува е апсурдно.
protest2%5D.jpg
Никој не смее да се дрзне да го предаде овој народ, оваа земја, името Македонија. Оваа земја се викала, се вика и ќе се вика Македонија беа дел од пораките упатени од протестниот митинг што се одржа на плоштадот “Пела“.
protest.jpg
Протестот минал во мирна атмосфера, без никакви инциденти. По завршувањето на протестот помала група млади се упатила кон грчката амбасада со намера да протестира во што била спречена од полицијата.
ohridnews
фото:МИА​

Следниот митинг го правиме во Солун :vozbud:

[MEDIA]http://www.youtube.com/watch?v=APOiScnrVCQ[/MEDIA]

еве добар напис за синоќа:

Македонија, Македонски, Македонци ! ! !
cos_gore_desno.gif
Повеќе илјади граѓани синоќа протестираа во Скопје против промена на уставното име на земјата. Тие побараа преговорите со Грција веднаш да бидат прекинати, бидејќи прашањето за името кое се наметнува е апсурдно.
protest2%5D.jpg
Никој не смее да се дрзне да го предаде овој народ, оваа земја, името Македонија. Оваа земја се викала, се вика и ќе се вика Македонија беа дел од пораките упатени од протестниот митинг што се одржа на плоштадот “Пела“.

Протестот минал во мирна атмосфера, без никакви инциденти. По завршувањето на протестот помала група млади се упатила кон грчката амбасада со намера да протестира во што била спречена од полицијата.
ohridnews
фото:МИА​
Stariot gospodin so znaminjata...
nego mnogu sakam da go zapoznaam i da pieme po edna...
Apsoluten shampion...one of a kind.
Sigurno ima nad 75god.,ama i na prethodniot i na ovoj miting vee zname kako bajraktar na edinica...kako da ima 20god.

Kako da ne go sakas...a ?
SHAMPION!

golema podrska za mitingot jas i licno bev prisuten no samo edno ne mi e jasno sto narod ke bevme nie celo skopje sedi doma i gleda sto ke mu kazat na televizija pa dali sme nie svesni sto ni se sprema .zamislete site narodi izlagaat na ulica vo odbrana na svojot identitet samo makedoncite ne.zarem ne e zalno na mitingot da nema barem 100.000 gragani koga samo skopje e 600.ooo i posle se cudime na albancive sto go slavele kosovo e toa e dragi moj priznavanje na sopsteniot identitet a nasiot kade e pola vlast bugari i sto sakas uste

skopje e 600 000 ali... izdvoj drugi nacionalnosti tuka...
i vidi kolku ke ostanat makedonci..
i posle na tie ostanati makedonci izdvoj gi uste 70% na koi ne im se iskaca na miting, im se sedi vo fotelja i cekaat da go vidat mitingot na vesti.
I uste eden del od pomladata generacija koi imaat nekoja mala sitna srpska zicka vo niv, pa so gordost ti go zborat mitingot vo belgrad i vikaat deka se srbi i ne iskacaat na miting za imeto na Makedonija.
ima sekakvi...
zatoa i ne treba da se cudis zasto ne iskacaat 100 000 nego samo 10 000.
sepak mitingov bese super.

Stariot gospodin so znaminjata...
nego mnogu sakam da go zapoznaam i da pieme po edna...
Apsoluten shampion...one of a kind.
Sigurno ima nad 75god.,ama i na prethodniot i na ovoj miting vee zname kako bajraktar na edinica...kako da ima 20god.

Kako da ne go sakas...a ?
SHAMPION!

20080219183820190220088zu5.jpg

[MEDIA]http://www.youtube.com/watch?v=3NFgdyRTzDE[/MEDIA]

Мислам дека е истиот човек, од Чаир е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom