Плоштад ПЕЛА, СРЕДА 27-ми февруари 19:00! МИТИНГ!

• Креатор на темата Креатор на темата Persey
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Многу поголем ефект ке имаше протестов (митингот) да е на пладне да се блокира цело Скопје и + кога некој има на работа во собрание(влада).

9t1pb4.jpg
Супер постер, супер џингл, се наежив, ме погоди во сржта патриотизмот, очекувам 100000 да дојдат како во 90-тите.
Само да ги наместо бели буквите, да ги ставиш жолти, и тај ми го отворен фалот да направам видео спот во ДВД или ДВ формат ( на ЦД, лента немам ), кој има врски по ТВ станиците може да го пуштат. И џинглот кој го правел да да стави наместо 2000 3000 години МАКЕДОНСКА ЗЕМЈА

Avtobuski prevoz:
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Bitola 15:00 Hotel- Epinal[/FONT]
Prilep 15:30 Gradski stadion- Goce Delcev
Kavadarci 16:00 Stara avtobuska stanica
Stip 17:00 Gradski stadion.
Strumica 15:00 Spomenik-Goce Delcev
Kicevo 15:00 Avtobuska stanica

Napomena:
Od pomalite gradovi sekoj sto ke ima grupa od nad 30 osobi da se prijavi na ovoj forum na ovaa tema najdocna do utre, Vtornik 26.02.2008 do 22 cas.so ostavanje na tel.broj za kontakt.

Moze li za mene eden bilet Skopje -Strumica, ako e bezplaten se razbira. Ne sum bil vo Strumica, pa ako moze ?
Inaku ako ne se soberete od kameni most do Ramstore nisto od protestot , ne se racuna kako takov.

Moze li za mene eden bilet Skopje -Strumica, ako e bezplaten se razbira. Ne sum bil vo Strumica, pa ako moze ?
Inaku ako ne se soberete od kameni most do Ramstore nisto od protestot , ne se racuna kako takov.
Фала што ни кажа, оди сеа избриши си ја устата од гомната.

не сакам некој погрешно да ме разбере,ама шо фајде ако АМЕРИТЕ КАЖАТ ДА МЕЊАМЕ??? србите ја запалија амбасадата па не им го вратија косово...не дека е исто,ама ногу е битно америка како каже...амери-педери! :) и нимиц е педер! :) можам да замислам само колку грци ќе цркнат од мака кога ќе нема друго освен да не викат Република Македонија!

Фала што ни кажа, оди сеа избриши си ја устата од гомната.

Nemoj da se nasekiras , ke bide veruj.
Inaku da ne te laze okoto posto plostadot ne faka povise od 10-15 iljadi lugje, sporedi go so stadionot koj faka 15 iljadi, a znaes kolku se toa ?? Taka da mora da bide do Ramstor , pokraj kejot polno....se do parlamentot da bide ko anakonda :)

TUKA MOZE DA GO VIDITE KLIPOT ODLICEN E.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=bj3FkSjPCnw[/media]

Јас 100% доаѓам на протестов.МОРА ДА СЕ ЧУЕ МАКЕДОНЧЕ КОГА КЕ ВИКНЕ.ДАЈТЕ ЕДНАШ ДА СЕ ОБЕДИНИ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА.

Rekov jas deka mi mirisa na politicka zadnina, ne mirisalo, smrdelo.

Nejse, neka bide masovno, ama neka ne bide poradi partii i politicki vojnici i poslusnici, nreka bide poradi vistinski pricini.

МАКЕДОНЦИ, НЕК СЕ ЧУЕ НАШИОТ ГЛАС!

Во среда сум на школо 2 смена, а и тест правам.Ама ако идат некој од другариве идам и јас.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom