Плоштад ПЕЛА, СРЕДА 27-ми февруари 19:00! МИТИНГ!

• Креатор на темата Креатор на темата Persey
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Nema da mozam da dojdam no ja imate mojata podrska :smir:

АЈДЕ НА ЗДРАВЈЕ И ДАВАЈТЕ ПО РАДИО СТАНИЦИВЕ!!!
Преслушајте го спотов и качувајте по сајтовите итн.. контактирајте големите радио станици од ск итн...
http://boomp3.com/m/012eb1965e83/makedonija-miting-na
за download на спотов на следниов линк http://www.speedyshare.com/694360121.html

Поздрав

:aplauz::aplauz::aplauz:

МОМЦИ и ДЕВОЈКИ!!!!

Кој сака да учествува во организација, вечер во 23:00 пред соборна.

Примарна одговорност
, да се лепат плакати и делат флаери по факултети и средни школи.

За Македонија.

Jaс сум дефинитивно таму:) Само до 00:00 зашто у 00:07 ми трга задњи аУтобус за накај дома.....али утре посабајлечки ќе почнам со лепење низ Скопјево

А нешто дебата да се напраи на ТВ, да се соберат млади, политичари и такви ствари? Со маичките Don't you FYROM Me ништо не прајме!

9t1pb4.jpg

Не верувам дека ќе дојдам,ама ќе се потрудам.
Само аман без скандали со кршење како на последниот.И јас бев,ама замина скроз во погрешна насока со тие будалите.....

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Avtobuski prevoz:[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Bitola 15:00 Hotel- Epinal[/FONT]
Prilep 15:30 Gradski stadion- Goce Delcev
Kavadarci 16:00 Stara avtobuska stanica
Stip 17:00 Gradski stadion.
Strumica 15:00 Spomenik-Goce Delcev
Kicevo 15:00 Avtobuska stanica

Napomena:
Od pomalite gradovi sekoj sto ke ima grupa od nad 30 osobi da se prijavi na ovoj forum na ovaa tema najdocna do utre, Vtornik 26.02.2008 do 22 cas.so ostavanje na tel.broj za kontakt.
Од форумот на Миленко.

Еве како известување нека биди... по можност да се стави во првиот пост на темата за да разберат сите и да има масовност. Значи еве и за другите градови, има организиран превоз.

колку автобуси за велес толку народ ке ви дојдат одтука!
нај искрено за протестов во градов никој нема слушнато-не верувам дека ке има голема масовност!
поддршка и од мене ама ке размислам дали да дојдам!

Dobivme direktna i konkretna pomos.

Od makedonci,lugje koi se patrioti i si ja sakaat zemjata.
Ke bide grev nivniot gest da ostane neispocituvan.
Tie direktno pomagaat za sebe si,za onie lezernite i indolentnite od nivnata generacija,za site mladi i za pokolenijata koi sto ke dojdat.

Epa Makedonijo...pokazi i dokazi deka znaes i mozes da bides granitno cvrsta i nepopustliva na branikot na tatkovinata!
Pomognete i bidete del od organizacijata,ili kako vistinski patrioti bidete del od sobirot koj sto od narodot za narodot se organizira vo Sreda
!

Највероватно нема да можам да дојдам, но поддржувам вакви протести. Браво за Миленко, и поддршката од Кајгана форум. Да се надеваме дека овие тиквите ке слушнат што вели народот... Во спротивно, неможам да замислам што се може да се деси.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom