Русија подготвена на војна поради Косово!

Член од
30 јули 2007
Мислења
352
Поени од реакции
3
Taka e Firewall nie ne mozem da spechelim vojna no bitka mozem. Na USA i EU im trebva nie ne da gi pobedim a da gi zabavim. A kakto napisah ne samo Bulgaria a Romania i Turkey. Te dokato prekosat Romania veke turskite i bugarskite voiski zaedno so ostanalite rumunski ke gi posreshnat na Dunava i vervai mi dosta ke gi zabavat. Dostatuchno da dojde pomosht ot Germany France UK USA. Nali znaesh deka F-16, Tornado i Mirage mogat da stignat i za po malko ot 1 chas do boinoto pole i sled tova da prezarejdat vo Graf Ignatievo ili vo Turkey. Pak kazvam - ne podkrepijam albancite nito puk sakam da se biem so rusite no kaji mi mene koi me pita?

Член од
25 септември 2007
Мислења
1.436
Поени од реакции
45
Добро бе човече, што си запнал за та ус арми ус арми..Ја браниш поради што ви даде независност знам тоа..Дај му еден нож и нека одат на планина без јадење и пиење, сами да се снајдат, да видиш дека нема да можат ниту три сати да постојат сами..Јаки се со авиони ко ќе бомбардираат, со тенкој, а гради вгради се виде колку се јаки во Виетнам..100пати помала земја, ама сепак го јаде од неа...и сега оти не кажат нешто против Виетнам?Фуфкат?Или....:toe:
pak ke spomnam Irak nad 10.000 zaginati nivni i kojznae kolku imat uste so ne se kazani za period od samo 3-4 godini

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.596
pak ke spomnam Irak nad 10.000 zaginati nivni i kojznae kolku imat uste so ne se kazani za period od samo 3-4 godini
Не за џабе сите амери протестираат да нема поќе војна оти стварно го кркаја само што не си признаваат:wink:

Член од
25 септември 2007
Мислења
1.436
Поени од реакции
45
Не за џабе сите амери протестираат да нема поќе војна оти стварно го кркаја само што не си признаваат:wink:
чекај рано е да си признаат, и во времето кога губеа во Виетнам не си признаваа, поминаа деценија- две за да си признаат, така ке биде сега... ова за некое време ќе биде историја

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
А тоа што плачеа ко мали девојчиња војничињата амерички пред камера кога ги заробија се чува ко топ сикрет да не избие брука :)

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
чекај рано е да си признаат, и во времето кога губеа во Виетнам не си признаваа, поминаа деценија- две за да си признаат, така ке биде сега... ова за некое време ќе биде историја
samo posle ovaa greska so Kosovo mozebi ke nam na koj da priznaat

nuklearna zima e strasna rabota ...samo googlajte

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.453
Поени од реакции
5.862
Nemojte da lazete sramota e , brojot na ubieni amerkinanci od pocetokot na vojnata vo Irak e nesto nad 3500 . A kolku gubat rusite vo mirnata Cecenija ?

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
браво за русите алал да му е...
како не бевме со нив одколку со курвиве амерички.

nako

No1
Член од
22 јануари 2006
Мислења
918
Поени од реакции
35
До Дарданија ( ако не си легнал )
Важно важно важно:
Колона на нато војска ( тенкови, камиони и логистика ) итат накај косово, ги видел вечерва едно другарче. Дарданче се надевам дека сега ке пајкиш убаво.
Се надевам дека таму ке се соукаат јако, нека, барем е подалеку од мене и Македонија.

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Добро бе луѓе се читате ли што све сте напишале ??????? Бетер од мали деца сте , дајте кажете нешто нормално , ако има војна никој од вас нема да ја води , тоа е повеке од сигурно , ни на српска ни на косовска страна . Гледајте си во дворот и молете се да не се спука , затоа што лесно е да се пишува за војна , тешко е да се војува. А ти Дардан прибери се малку со тие слики со деца , ако немаш памет , пробај, помачи се ,со сите твои сили да не провоцираш со такви слики.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.596
Nemojte da lazete sramota e , brojot na ubieni amerkinanci od pocetokot na vojnata vo Irak e nesto nad 3500 . A kolku gubat rusite vo mirnata Cecenija ?
Му веруваш на официјалните изјави на САМАТА АМЕРИКА дека има 3500загинати?:vozbud::vozbud:Човече, ДОМАШНИОТ ЕСАП НА ПАЗАР НЕ ИЗЛЕГУВА!Така да ако америте немаа загуби во Ирак да ти биде повеќе од јасно, НЕМАШЕ ЦЕЛА ДРЖАВА ДА БАРА ДА СЕ ПОВЛЕЧЕ АМЕРИКА ОД ИРАК!

Kajgana Shop

На врв Bottom