- Член од
- 3 февруари 2008
- Мислења
- 255
- Поени од реакции
- 1
Аман нека не ме спасува!!!Da tocno e toa. Zatoa sto ke ti ebe posle mater sto ne si znael i ne si imal hrabrost sam da se spasuvas.:pos2:
Аман нека не ме спасува!!!Da tocno e toa. Zatoa sto ke ti ebe posle mater sto ne si znael i ne si imal hrabrost sam da se spasuvas.:pos2:
pak ke spomnam Irak nad 10.000 zaginati nivni i kojznae kolku imat uste so ne se kazani za period od samo 3-4 godiniДобро бе човече, што си запнал за та ус арми ус арми..Ја браниш поради што ви даде независност знам тоа..Дај му еден нож и нека одат на планина без јадење и пиење, сами да се снајдат, да видиш дека нема да можат ниту три сати да постојат сами..Јаки се со авиони ко ќе бомбардираат, со тенкој, а гради вгради се виде колку се јаки во Виетнам..100пати помала земја, ама сепак го јаде од неа...и сега оти не кажат нешто против Виетнам?Фуфкат?Или....
Не за џабе сите амери протестираат да нема поќе војна оти стварно го кркаја само што не си признаваат:wink:pak ke spomnam Irak nad 10.000 zaginati nivni i kojznae kolku imat uste so ne se kazani za period od samo 3-4 godini
чекај рано е да си признаат, и во времето кога губеа во Виетнам не си признаваа, поминаа деценија- две за да си признаат, така ке биде сега... ова за некое време ќе биде историјаНе за џабе сите амери протестираат да нема поќе војна оти стварно го кркаја само што не си признаваат:wink:
А тоа што плачеа ко мали девојчиња војничињата амерички пред камера кога ги заробија се чува ко топ сикрет да не избие брукаНе за џабе сите амери протестираат да нема поќе војна оти стварно го кркаја само што не си признаваат:wink:
Човеку брзо иди до CNN. Па ти имаш Breaking News!!Не за џабе сите амери протестираат да нема поќе војна оти стварно го кркаја само што не си признаваат:wink:
samo posle ovaa greska so Kosovo mozebi ke nam na koj da priznaatчекај рано е да си признаат, и во времето кога губеа во Виетнам не си признаваа, поминаа деценија- две за да си признаат, така ке биде сега... ова за некое време ќе биде историја
Му веруваш на официјалните изјави на САМАТА АМЕРИКА дека има 3500загинати?Човече, ДОМАШНИОТ ЕСАП НА ПАЗАР НЕ ИЗЛЕГУВА!Така да ако америте немаа загуби во Ирак да ти биде повеќе од јасно, НЕМАШЕ ЦЕЛА ДРЖАВА ДА БАРА ДА СЕ ПОВЛЕЧЕ АМЕРИКА ОД ИРАК!Nemojte da lazete sramota e , brojot na ubieni amerkinanci od pocetokot na vojnata vo Irak e nesto nad 3500 . A kolku gubat rusite vo mirnata Cecenija ?
Ako nemas potreba ni da te spasuva, togas si mu neprijatel i ke te brishe.Аман нека не ме спасува!!!
i 3500 da se malku se????Nemojte da lazete sramota e , brojot na ubieni amerkinanci od pocetokot na vojnata vo Irak e nesto nad 3500 . A kolku gubat rusite vo mirnata Cecenija ?