Vartolu
The Infamous Mobb
- Член од
- 29 декември 2007
- Мислења
- 15.492
- Поени од реакции
- 6.363
nemam pasos.cekam da se slikam za nego.na 3.3 se slikam a za posle ke vidam.a ne sakam da idam u ilegala ko brakjava.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
nemam pasos.cekam da se slikam za nego.na 3.3 se slikam a za posle ke vidam.a ne sakam da idam u ilegala ko brakjava.
А каде беше 2001?Сигурно на Халкидики?Или на Крф?
А каде беше 2001?Сигурно на Халкидики?Или на Крф?
Ова не е ни пола од тоа што го правеа србите пред амбасадата. Кај се молотовските коктели?
Dali nekoj znae kaj e Gvujo, ili i toj slavi? Drzavata gori nego nigde go nema. So e toa pukanje non stop? Ima policija ili nema?
Oj lulija jon me limona kush na ka inatin ju Qift nonaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ма страв им е да излезат... ништо неможат... а тука полицијата нас ни се диви.. нас не апси... таму кај што треба не иде, а таму кај што нетреба иде...
и што џабе го барате Грујо... дома си е тој, ужива... нема што може да направи он... туку кај е Црвенко... он е претседател, ај сеа... што само кај Грујо барате разлог... Црвенко им лиже гз у парламент на ДПА и ДУИ... он треба да нареди да се засили полиција и специјална единица... а не да го дрви кај жена си... и да не си бере гајле :S
a da mi se fatis za ovoj dole.
NA K_____OOOV! da sedis i da pees.:pusk:Oj lulija jon me limona kush na ka inatin ju Qift nonaaaaaaaaaaaaaaaaa
Od koga toa pretsedatelot e odgovoren za policijata ?
Онај десно ? http://www.vucjak.com/images/news/0099007.jpg
Изјави дека нема веднаш да интервенира ќе чекал друг ден, важно ќе нападни.
@KikoMc. А ти да не ги нарекуваш оние животните браќа? Види ги сцените од последното клипче шо го ставив. Шо се случва со православните цркви шо се случва со првославните луѓе ... (политиката на водачите не ја гледај гледај ги луѓето кои се како нас)
што значи тоа што пишал?