Косово се самопрогласи за независно, пукотници на прославата во Скопје

Статус
Затворена за нови мислења.
Dali nekoj znae kaj e Gvujo, ili i toj slavi? Drzavata gori nego nigde go nema. So e toa pukanje non stop? Ima policija ili nema?

:tapp::tapp::tapp: А каде беше 2001?Сигурно на Халкидики?Или на Крф?

ЕЕ убо напиша 2001. Ај нека ти текни шо праеја тие ѓубрињата шо ги поддржваш тогаш. Нема смисла да редам слики од браќата МАКЕДОНЦИ тогаш шо гинеја.

Dali nekoj znae kaj e Gvujo, ili i toj slavi? Drzavata gori nego nigde go nema. So e toa pukanje non stop? Ima policija ili nema?

Ма страв им е да излезат... ништо неможат... а тука полицијата нас ни се диви.. нас не апси... таму кај што треба не иде, а таму кај што нетреба иде...
и што џабе го барате Грујо... дома си е тој, ужива... нема што може да направи он... туку кај е Црвенко... он е претседател, ај сеа... што само кај Грујо барате разлог... Црвенко им лиже гз у парламент на ДПА и ДУИ... он треба да нареди да се засили полиција и специјална единица... а не да го дрви кај жена си... и да не си бере гајле :S

Ма страв им е да излезат... ништо неможат... а тука полицијата нас ни се диви.. нас не апси... таму кај што треба не иде, а таму кај што нетреба иде...
и што џабе го барате Грујо... дома си е тој, ужива... нема што може да направи он... туку кај е Црвенко... он е претседател, ај сеа... што само кај Грујо барате разлог... Црвенко им лиже гз у парламент на ДПА и ДУИ... он треба да нареди да се засили полиција и специјална единица... а не да го дрви кај жена си... и да не си бере гајле :S

Od koga toa pretsedatelot e odgovoren za policijata ?

Od koga toa pretsedatelot e odgovoren za policijata ?

Кажи ми дали Црвенко одговара за воена состојба и дали дава наредби да се засили одбраната и нападот и незнам што друго...? зарем тој неможе да каже... или забрането му е?
Чисто да те потсетам... на највисоко ниво е...

Онај десно ? http://www.vucjak.com/images/news/0099007.jpg
Изјави дека нема веднаш да интервенира ќе чекал друг ден, важно ќе нападни.

@KikoMc. А ти да не ги нарекуваш оние животните браќа? Види ги сцените од последното клипче шо го ставив. Шо се случва со православните цркви шо се случва со првославните луѓе ... (политиката на водачите не ја гледај гледај ги луѓето кои се како нас)

Mnogu mnogu ne se gleda batkata pa eve pouba slika
1
Thumb_%5BMS-1817195%5D%5B1%5D.jpg

што значи тоа што пишал?

pojma nemam.ali mislam deka on mene me razbra.
ako mi prevede moze i da zboram so nego a vaka ke se spustam malce na nivno nivo na razgovor i nivni IQ.
poso znaes sea oni imaat teritorija(nemaat drzava) i im se moze.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom