- Член од
- 5 мај 2005
- Мислења
- 4.454
- Поени од реакции
- 178
Чекај чекај...не се секирај. Секој си има свои пет минути, ама глеј паметно искористи ги.Od vas ic ne se plasham i ako treba ke go cekame krajot, ama slugi nema da bideme.
Чекај чекај...не се секирај. Секој си има свои пет минути, ама глеј паметно искористи ги.Od vas ic ne se plasham i ako treba ke go cekame krajot, ama slugi nema da bideme.
те мислев поасален. ко буквар си! Вештачко Македонски државјанин! ајде да видиме колку ќе се соберат од вас во вторник. од ВАС државјаните на оваа држава. поради тоа што во странство ако праат некои насилства убивања ве кажуваат како Македонци, а кога има нешто во врска со човекови права или било што ве кажуваат како Албанци од Македонија. Докажете колку ја сакате оваа држава! па и ако очекувате да биде признаено косово, мора да придонесете и вие нешто позитивно за оваа држава! така се градат пријателски односи.Чекај чекај...не се секирај. Секој си има свои пет минути, ама глеј паметно искористи ги.
Точно и само со војна србија може да го поврати косово како територија воено штосе вели со чизма. Се друго е замајавање.Нема демократија во светот едниставно имате демонстрациоја на сила така е секаде и во косово.Без разлика што зивеем во 21 век сепак средствата ги оправдуваат целта. Нема и непостои друго решение освен воено да се инревенира а тоа ке биде секако од поголем и поширок размер.
О каде тоа дека ги бранам Србите.Јс само реков дека само воена интервенција мозат да го повратат.Секако нели е светски преседан, ако е така и Северен Кипар заслузува држава. Чеченија исто така, Баскија со години исто и Северна, Ирска Квебек . Нели треба да се почитува волјата на народот.Ати па што ги браниш качаците?Тие сто вчера пукаја во тебе , во блискиот твојнив ги браниш албанците .Сакаш федерална држава? и јас неможам да разберам , завртисе малку назад и потоа погледни напред пред тебе.А ти што си се засекирал за Србија дали ќе го поврати Косово или не? Не ни ја признаваат црквата, не понижуваат на Прохор Пчински и ред други срања, а ти овде се трудиш да ја браниш нивната позиција. Стварно не можам да ве разберам!!!
Ќе си легнат на брашното србите, ќе им помине ко на кутре.
Ете и вчера се собрале јадна шака народ, на денот кога им се откина парче од државата, што значи дека и тие си се помирени со тоа.
Во Македонија има повеќе кои се загрижени за косово него во србија.
О каде тоа дека ги бранам Србите.Јс само реков дека само воена интервенција мозат да го повратат.Секако нели е светски преседан, ако е така и Северен Кипар заслузува држава. Чеченија исто така, Баскија со години исто и Северна, Ирска Квебек . Нели треба да се почитува волјата на народот.Ати па што ги браниш качаците?Тие сто вчера пукаја во тебе , во блискиот твојнив ги браниш албанците .Сакаш федерална држава? и јас неможам да разберам , завртисе малку назад и потоа погледни напред пред тебе.
dobro drugar ne se povtoruvaj vo postovite.Самото тоа што овде се испишани 116 страни за поддршка на Српската позиција за Косово доволно зборува колку СРБОМАНИ има овде кај нас. Јас еднаш кажав, тоа што Србите плачат за Косово ми е битно колку и ланскиот снег (што го немаше).
Пријателче ова ја засега Македонија исто колку курдското прашање, а што се однесува до Америка таа одамна е поголема од обединетите нации дај жити се разбуди се.dobro drugar ne se povtoruvaj vo postovite.
i so sea nekoj ako zbori za otcepuvanjeto na baskija od spanija on ke bide espanofil.pa ova e prasanje koe mnogu ja zasega makedonija i moze da ima mnogu posledici po nea.
normalno deka ke ima poddrska koga se krsi rezolucija na OON i koga amerika saka da stane pogolema od OON.
има време тој за будење, сеа е сонлив ама ќе се рассони можеби што поскороПријателче ова ја засега Македонија исто колку курдското прашање, а што се однесува до Америка таа одамна е поголема од обединетите нации дај жити се разбуди се.
se rasoniv odamna a toa sto e toa vistina e druga rabota.има време тој за будење, сеа е сонлив ама ќе се рассони можеби што поскоро
јас реков и пак ќе повторам, србите да бидат САМО подржани кога ќе ни ја признаат нашата македонска православна црква, па и Прохор Пчински кога ни го вратат! поради тоа што не е тоа голем период од кога ни го зедоја! тоа многу не го знаат нажалост!! а за сите оние, кои што не им е јасно зошто имам такво мислење нека се информираат малце...
те мислев поасален. ко буквар си! Вештачко Македонски државјанин! ајде да видиме колку ќе се соберат од вас во вторник. од ВАС државјаните на оваа држава. поради тоа што во странство ако праат некои насилства убивања ве кажуваат како Македонци, а кога има нешто во врска со човекови права или било што ве кажуваат како Албанци од Македонија. Докажете колку ја сакате оваа држава! па и ако очекувате да биде признаено косово, мора да придонесете и вие нешто позитивно за оваа држава! така се градат пријателски односи.
Епа нека ни ја признаат МПЦ, а не вранишковци па после можиме да зборуваме за заедничка иднина(овие не се проблем на минатото туку на сегашноста)..Дотогаш србите ќе ми бидат во ист кош со другите соседи...т.е. ците нации што не ја сакаат Македонија, и што имаат територијални или какви биле претензии кон мојата татковина Македонија..Остави го минатото да..Го оставив но пред мене имам непризнаета МПЦ!se rasoniv odamna a toa sto e toa vistina e druga rabota.
pak so ona na ti go daj mi go.samo so kondicionali se zaebavame.istorijata e nesto so pominalo a idninata e nesto so ke dojde.nie treba da ziveeme vo idninata a ne vo minatoto.
ti odgovoriv na drugata tema.Епа нека ни ја признаат МПЦ, а не вранишковци па после можиме да зборуваме за заедничка иднина(овие не се проблем на минатото туку на сегашноста)..Дотогаш србите ќе ми бидат во ист кош со другите соседи...т.е. ците нации што не ја сакаат Македонија, и што имаат територијални или какви биле претензии кон мојата татковина Македонија..Остави го минатото да..Го оставив но пред мене имам непризнаета МПЦ!