Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тие ги викаме морковчиња![]()
Тајм аут.
Остај тоа, мене што ми се случи...
Оддеднаш добив нагон да извршам физиолошка потреба. Дали од гравот што го јадев за ручек или од темава не знам. Ваљда кога ќе се вратам од wc ќе знам.

Тајм аут.
Остај тоа, мене што ми се случи...
Оддеднаш добив нагон да извршам физиолошка потреба. Дали од гравот што го јадев за ручек или од темава не знам. Ваљда кога ќе се вратам од wc ќе знам.
Лигави, размазени кремки.:nesum: Се надевам нема да бидам погрешно сватена поради никот, мислам дека не сум таква ...
...Шмизла, девојка која мисли дека господ го фатила за тестисите. Спонзоруша, лигаво створење, девојче без чувства наводно сите за неа се 5-6 скали подоле. Девојки со IQ помало од IQто на препечено колаче но сепак глуми лудило. Шмизли не заслужуваат ни пљунка да се троши ни копчиња од тастатура да ми бледеат

точно.не значи дека ако некое девочје се облака во марка е шмизла.има ете некои што можат да си допуштат и сакаат да носат марки,а постојат и многу шмизли кои што воопшто не носат маркиСе прашувам до кога ќе ја набројувате мрката на облека.Шо демек нема шмизли шо се облекуват у непознати марки или нема просечни девојчиња што можат да си допуштат маркова облека?
:bravo:Точкест, ти состави дефиниција, само една работа не ми е јасна колкав е IQ на девојчињата што се гордеат со зборот ШМИЗЛА?![]()
IDontWantU2Know напиша:ne..ushte si smizlicka...
pa togash sto si stavila takov nick ako ne se gledash sebe si kako smizla????