Ke otvoram farma za noevi, ili fabrika za proizvodstvo na prehranbena hartija!
Хехехе мој човек јас веќе 2-3 год сум со таа идеа ... дур и бизнис план имам сковано... сега чекам добро време да го почнам...незнам кога пошто и мн други умови ме тепат

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
уште ли не е баниран?!Ќе го потплатам Acid да го банира The_Dzo, за да не го тупи со постовите!![]()
Toa za noevite ili za hartijata? Ja imam za hartijata napraveno biznis plan, idejata mi ja prifatija u najdobrte ama ja morav da idam negdena podoleg period i nishto ne iskochi.....Хехехе мој човек јас веќе 2-3 год сум со таа идеа ... дур и бизнис план имам сковано... сега чекам добро време да го почнам...незнам кога пошто и мн други умови ме тепатали сигурен сум дека еден ден ќе го направам тоа
Toa za noevite ili za hartijata? Ja imam za hartijata napraveno biznis plan, idejata mi ja prifatija u najdobrte ama ja morav da idam negdena podoleg period i nishto ne iskochi.....
Сакате бе стручна помош ??Хехехе мој човек јас веќе 2-3 год сум со таа идеа ... дур и бизнис план имам сковано... сега чекам добро време да го почнам...незнам кога пошто и мн други умови ме тепатали сигурен сум дека еден ден ќе го направам тоа
Noevi??? dobra idea....Makedonija e prakticno naselena so takvi , zaedno so soncogledite...ke imate epten surovini za prerabotka.....![]()
40 до 50 зависно од квалитет, старост облик итнmnogu pari se zemaat od toa noevite, a i od jajcata 20 evra mislam deka bese 1 jajce