Каков бизнис би започнале со 20.000 евра?

• Креатор на темата Креатор на темата Dejan]
  • Време на започнување Време на започнување
Ke otvoram farma za noevi, ili fabrika za proizvodstvo na prehranbena hartija!

Хехехе мој човек јас веќе 2-3 год сум со таа идеа ... дур и бизнис план имам сковано... сега чекам добро време да го почнам...незнам кога пошто и мн други умови ме тепат :) али сигурен сум дека еден ден ќе го направам тоа

so 20 000 evra???? ke napravam most

neee ke napraam krematorium i fabrika za recikliranje luge.....ke praam sapun

so 1000 evra ke go kupam sudijata na rabotnicki - milano a so 19000 ke gi staam vo kladilnica

ke e*** 2000 kurvi, lele biznis ipol a, samo parite mi falat uste

Ќе го потплатам Acid да го банира The_Dzo, за да не го тупи со постовите! :pos:

би направил бригада за конфекција

Хехехе мој човек јас веќе 2-3 год сум со таа идеа ... дур и бизнис план имам сковано... сега чекам добро време да го почнам...незнам кога пошто и мн други умови ме тепат :) али сигурен сум дека еден ден ќе го направам тоа
Toa za noevite ili za hartijata? Ja imam za hartijata napraveno biznis plan, idejata mi ja prifatija u najdobrte ama ja morav da idam negdena podoleg period i nishto ne iskochi.....

Ќе купам стан во Охрид , не баш голем , и ќе го издавам цела година , а за летниот период ќе му бапнам некоја цена за странски туристи и така ... :)

Toa za noevite ili za hartijata? Ja imam za hartijata napraveno biznis plan, idejata mi ja prifatija u najdobrte ama ja morav da idam negdena podoleg period i nishto ne iskochi.....

За ноевите, али и јас негде на подолг период и ништо стое у фиока дома ама ке го реализирам еден ден...

Ke otvoram farma za noevi, ili fabrika za proizvodstvo na prehranbena hartija!

Сакате бе стручна помош ?? :)

Noevi??? dobra idea....Makedonija e prakticno naselena so takvi , zaedno so soncogledite...ke imate epten surovini za prerabotka..... :)

Noevi??? dobra idea....Makedonija e prakticno naselena so takvi , zaedno so soncogledite...ke imate epten surovini za prerabotka..... :)
:pos: Аман Конкрит имаме и творови ама ај за овие од кои имаме корист да подискутираме (ноевите де)

mnogu pari se zemaat od toa noevite, a i od jajcata 20 evra mislam deka bese 1 jajce

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom