Да,секој некогаш се почувствувал така,но сепак има личности кои најчесто се однесуваат како што ќе им каже другиот.Ако нејкој им рече магарето лета и тие одма да лета.Е најмногу мразам вакви луѓе.Ме нервира некој кога нема свој став.Или пак и да има не го кажува туку си ќути или подлегнува под влијание на другите.Мразам кога на некој му е страв да си го кажи своето мислење или кога ќе речи ај да не се карам,ај нема врска и кога лесно можи да биди убеден од другите.Никој не е секогаш во право,секој некогаш греши,некогаш не сме во право па после треба да признаеме во ред згрешив,да си го промениме мислењето,да не се инаетиме ама не некои луѓе тоа им се случува често,често го менуваат своето мислење.Или имаат свој став и кога ќе дојди време да кажат што мислат ќе заќутат и му е страв да зборнат.Или трето се однесуваат како што дува ветрот.Е таквите уште повеќе ме нервираат.Зависи со кој се дружат така се понашаат,па секој втор ден го менуваат мислењето.И еднаш се дружат со едни луѓе па имаат едно мислење,следен период се дружат со други па одма спротивно мислење.Уфф се изнервирав,многу ми ја погодивте темата,можам со саати да зборам на ова

ама готово прекинвам тука