Наредниве 7 дена клучни за иднината на Македонија и Балканот

Член од
25 септември 2007
Мислења
1.436
Поени од реакции
45
Ако Косово значи стани независно, во тој случај никој не го почитува ООН, па не мора ни ние да почитуваме или да имаме преговори во ООН,

не смее нас никој да ни кажува во нашата земја како да се викаме кога мнозинство сме МАКЕОДОНЦИ и сите даваме подршка за задржување на нашето име.

ООН го губи кредибилитетот и вредноста, дали сега Американците прават сојуз со УНијанците кои не заслужуваат да бидат наречени европјани

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.464
Поени од реакции
5.881
Ако Косово значи стани независно, во тој случај никој не го почитува ООН, па не мора ни ние да почитуваме или да имаме преговори во ООН,

не смее нас никој да ни кажува во нашата земја како да се викаме кога мнозинство сме МАКЕОДОНЦИ и сите даваме подршка за задржување на нашето име.

ООН го губи кредибилитетот и вредноста, дали сега Американците прават сојуз со УНијанците кои не заслужуваат да бидат наречени европјани
Ali nema da vlezes ni vo EU ni vo Nato , slozen e problemot na Makedonija, isto i za Kosovo ke bide slozeno vo idnina , megjutoa najvazno e da ja imas podrskata od zapadnjacite .

Член од
25 септември 2007
Мислења
1.436
Поени од реакции
45
Ali nema da vlezes ni vo EU ni vo Nato , slozen e problemot na Makedonija, isto i za Kosovo ke bide slozeno vo idnina , megjutoa najvazno e da ja imas podrskata od zapadnjacite .
Искрено некој ако ми го гази националното чувство не сакам да имам ништо со него. Па у курац нека идат и НАТО и ЕУ.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
А бе ако јас се прашувам подобри ни се Русија како партнери ама тоа е, не ме слуша мене никој!

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
А бе ако јас се прашувам подобри ни се Русија како партнери ама тоа е, не ме слуша мене никој!

Браво Чомбе...Потполно се сложувам со тебе!!
И јас исто така мислам дека стратешкото партнерство со Русија би било од поголема корист за македонија отколку далекупознатото наше-газолижење на јенките...
Русија е држава која во наредните неколку години ке биде меѓу главните (можеби и главна) светска економија....а бидејки почнува и физички да биде присутна на балканот преку раните нафтоводи и гасоводи.....мислам дека ако ние ја вклучиме како алтернатива во нашата развојна економска политика можеме многу,многу да добиеме!!

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
[media]http://www.youtube.com/watch?v=stc3ukOC-8U[/media]

За три дена Македонци, сите ве канам на погреб.

Ќе го погребуваме вашиот идентитет, и вашето достоинство.

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592
Ne pogrebuvame nite edno nitu drugo!

Samo da potsetam, toj shto kje se obide da pogrebe neshto, samiot kje bide pogreban:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062

Koj go pravel klipot neka ima na um: for every tear we shed (a ne dropped)

Inaku e super, dobro e, i sega ke go prepratam na nekolku ahajci i nivni slugi.

Misirkov, sekoja cest, ama nemoj so slikite veke, v red. Znam deka se nerviras, ama deca obeseni e nevkusno,bilo koj na besilka e nevkusno.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.674
Поени од реакции
59.794
И јас исто така мислам дека стратешкото партнерство со Русија би било од поголема корист за македонија отколку далекупознатото наше-газолижење на јенките...
Русија е држава која во наредните неколку години ке биде меѓу главните (можеби и главна) светска економија....а бидејки почнува и физички да биде присутна на балканот преку раните нафтоводи и гасоводи.....мислам дека ако ние ја вклучиме како алтернатива во нашата развојна економска политика можеме многу,многу да добиеме!!
Јас баш и не се сложувам. Јенките се барем отворено расипани. Братјата Руси ти даваат поддршка се повеќе и повеќе како што се влошува проблемот, и кога ќе дојде до критична фаза ќе се исценкаат со западњаците за некој кредит или донација и те остават да висиш. Русија, тоа ти една стара, стара ороспија...

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.867

Штом ти истапуваш вака песимистички - не ми мириса на арно.
Да се надеваме дека не си во право, но за жал имам гадно чувство дека си добро информиран.

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592
Kako saka da e informiran, ne smee da ima takov vo drzhavata koj kje se drzne da stori neshto so promena na imeto.

Ako ima, kje igra jazhe.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Kako saka da e informiran, ne smee da ima takov vo drzhavata koj kje se drzne da stori neshto so promena na imeto.

Ako ima, kje igra jazhe.
Да само што ќе треба да си увеземе и еден факир со зурла од Индија.:)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Која црна Русија!
Од Русија ако сме виделе аир, јас глава сечам.
Бре дај вратете се во историјата, па ќе видите колку подобар избор е Русија.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Која црна Русија!
Од Русија ако сме виделе аир,јас глава сечам.
Бре дај вратете се во историјата,па ќе видите колку подобар избор е Русија.
Добро, можеби САД ќе ни помогне во увозот на нафтени деривати и гас! Зарем не сваќате дека САД го подржува албанското лоби и ние сме само пиони во оваа гнасна игра. Не велам дека Русија во минатото ни била голем сојузник, но сега и покрај руските напори да ги подобрат односите со нас, ние не сакаме да комуницираме со нив и тоа ќе се свети, не знам како но знам!

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Добро, можеби САД ќе ни помогне во увозот на нафтени деривати и гас! Зарем не сваќате дека САД го подржува албанското лоби и ние сме само пиони во оваа гнасна игра. Не велам дека Русија во минатото ни била голем сојузник, но сега и покрај руските напори да ги подобрат односите со нас, ние не сакаме да комуницираме со нив и тоа ќе се свети, не знам како но знам!
Па појди малку на Кале и види колкав рид од бетон и железо прават Американците,сигурно Русите тоа го гледаат одозгора кога некои од нас не го гледаат пред носот.Веднаш ќе ти биде јасно зошто се оддалечивме од Русија или тие се оддалечија од нас.Едно од Руските мали знаменца е неизоставно поставено токму на Кале на некои од мапите во Кремаљ.:(

Kajgana Shop

На врв Bottom