Родители го платиле таксито со ќеркичката?!

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Бог да чува кој се не-луѓе се родители :nesvest: ,па се дава ли така дете бе ало?
И тој глупакот лелеее...ми се згрози животов,кој знае што се не му направиле на девојчето греота.Овие не затвор,доживотен “анален третман“ заслужуваат,греота девојчето како ќе живее не знам,какви се не трауми има...срамота

Абе А1 вести прекинав да гледам заради вакви теми,па морате и овде да отворате вакви теми.Дај бе админиве нека отворат посебен под-форум Црна Хроника.:toe:

Трн и Анастазија (и наредните по постов), ако може да избегнувате сите Роми да ги ставате во еден кош. Не се сите тие такви. Башка, кумановецов не верувам да е циган или ѓуптин, ама сепак си ебал мајката.

Јас пре би ја барал грешката во нашето општество. Куче носело мртво бебе во уста, син си ебал мајката, мајка си ебела ќерката... Размислете малку подобро во секој случај.

Не се споредуваат тие работи...ама сепак реално гледано, многу е зачестена ваквата „проституција“ кај ромите. сакале вие да признате или не.

Во секој случај гнасно. Само не можам да сфатам какво задоволство нашол во силување на 8 годишно девојче? Мислам далеку од тоа дека ми е "нормално" тоа што родителите го направиле или воопшто чинот на силување, ама сепак најнезамисливо од се ми е некој да ужива со 8 - годишно девојче. Тоа е тотално пореметен човек и мора да се тргне од улиците.

E за вакви сакам да има смртна казна во

А бе каква смртна казна, шо си постигнал со то?
Ќе ангажирам десетина црнци и ќе му го прават истото тоа шо го праел, та и него та и на родителите, крв 10 литри да испокапат! Мамето нивно.

треба смртна казна ама само за родителите... за нив смртна е доволно..
хмм за таксисот сеуште немаме измислено нешто доволно тешко за да се казни... тој треба да се одери...

Da im ebam majkata ciganska bolna ..............................!!!!!!!!!!!!!!!!!
Za roditelite kazna macenje ama takvo macenje sto nema svetov videno , za na kraj oni od bolka da resat da se ubijat samite. A za taksistott...... da mu se otsece i vo usta da mu se stavi pa posle da se ubie ama na najbolen mozen nacin

Грозно..... 8 годишно девојче беее :(

ja ne bi gi ubaila tie cetiri cudovista(majkata ,ocuhot,nekoj rodnina i sekako jebacot)

ja bi gi povreduvala najmnogu na svet sekoj den do krajot na zivotot,za vo smrtta da gledaat spas.

UZAS

A najtazno e toa sto ova se slucuva ne taka retko kaj nas,doprva ke vidime

Грозно,
ама не би се согласил со смртната казна....

Грозно,
ама не би се согласил со смртната казна....

А многу ме интересира зашто?

Него,јас мислам дека е многу поубаво да се мачи типот во затвор и да моли да го убијат.

ej,ne se site cigani isti

ja sum ciganka,(sto bi rekle Romka),

ova e grozno,definitivno edno od najglupite raboti sto se slucile u posledno vreme ,i ne potresoa site,

ali ne generalizirajte.ima romi koi uspesno se integrirani u opstestvoto(za zal ne sme taka mnogu)

jadno dete,ne izbrala ona da se rodi kaj glupi primitivni cergari
(ja smeam da si go vregam narodot,)

А многу ме интересира зашто?

Него,јас мислам дека е многу поубаво да се мачи типот во затвор и да моли да го убијат.
Не е човечки...
ако некој се однесувал нечовечки, не треба и ние да се однесуваме како него....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom