Дали оргијашење е понижување?

• Креатор на темата Креатор на темата Bada Bing!
  • Време на започнување Време на започнување

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Според мене се разбира дека не е.

Мислам ало зашо да ме ограничува морал и као мишлење на другите све е ок, да се журкаме, забава е сега ако те перне некој во газ јебеш се иде пијан ипак мора да се збришат некои мемории!!! Па и свингерај се поштува зашто да не, не бидете рисјанИ!!!

Не оди оф топик ништо нема чудно у оргијашење!

Римјаните биле кул и го практикувале. Уствари уште се практикува али економијата зависи од кретенски работи као фамилија и демек се кријат зад некој лажен морал сите. Место како свињите у калта со куровите дигнати кој каде влезе. Хемер тајм

Општонароднагрупнараспаљотка ли?
Може,поштуем иако не сум учествувал до сега на таков собир...зашто би било понижување,многу јасно ако тоа не ти се допаѓа,немаш потреба да бидеш таму. :)

За кој како... Мене ми е глупо некој да те допира некаде безвезе, или пак да ти ја гиба партнерката... А ти да стоиш и да гледаш. Тоа не е за мене!

Јас не би учествувала во такво нешто.Но не сметам дека тоа е понижување.Тоа е начин и избор на живеење и на задоволување на своите желби.И да како што кажа Бада тоа го практикувале Римјаните па и старите Грци како дел од некоја гозба,како десерт.

Оргија...се зависи до мозокот на натпреварувачите и што бараш ти таму...за мене незнам мислам дека не е дојдено времето за тоа :toe:

Иако не би учевствувала никогаш, сепак не го сметам за понижување. На некои им се допаѓа и си го практикуваат. Нивен живот - нивен избор.:toe:

Иам само еден збор за благонадежните оргијаши:

DUREX!!!!

Пошо оргија си е оргија, али луѓе Сидата си хара.

2 работи:

1. Би, нормално, али никако со непозната машка особа. Мора да сум со цури и со другар/другари на кој/кои што верувам.

2. Еден познаник го направи тоа во ептен групна ситуација, и никад више нема да го направи тоа. Отвара очи и пенисот му е во уста на друг маж!

За кој како... Мене ми е глупо некој да те допира некаде безвезе, или пак да ти ја гиба партнерката... А ти да стоиш и да гледаш. Тоа не е за мене!

Ау не, не е тоа за мене !

Ќе ги испоубијам сите таму ... :)

Против.

Оргијашење само со некој кој не ми знаши многу. Значи случајно да се најдеме со некои истомисленици кои се за забава, да завршиме работа и сите по своите патишта да си продолжиме. А со личност што ја сакам, да ја допира некој:nenene:

Никогаш.
Не е дека е понижување (секој со своите избори во животот), али јас не би учествувала во такво нешто никогаш.
Сексот за мене е нешто интимно, исклучиво помеѓу ДВАЈЦА.

Ni ja ne bi ucestvuvala vo takvo nesto! Rabota na izbor e na site so im se svigja neka odat, neka pravat sto sakaat a za mene thanks but, no thanks!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom