До кога вака?

theprince

Fan of Irony
Член од
3 февруари 2008
Мислења
1.256
Поени од реакции
155
i ne e tolku vazno ti kako se sretnuvas tuku e mnogu povazno kako se 4ustvuvas i sto nosis vo tebe ama gledam ne tie mnogu gajle za tvoite predci pa poveke gledas sto drugite ke re4at za tebe

theprince

Fan of Irony
Член од
3 февруари 2008
Мислења
1.256
Поени од реакции
155
4ove4e ako smetas deka e moe opravduvanje togas odi i razlistaj ja temata tamu nemam moe razmisluvanje taka da... samo so fakti zbori a ne vrz baza na dnevnopoliti4ki marketing

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
i toa e ok :) da se bide kapetan na svoj brod no vo toj moment koga Kirca bese kapetan napadnaa gusari toa e problemot:) i stvarno sto ke bese ako bese?? mislam deka privremenoto resenie na Kirca e podobro posto eve se dokazuva deka nie gi imame site prava nad imeto MAKEDONIJA
P.S za komunizam ima posebna tema:) tamu ke si kontrirame
15 godini se "dokazuva" SRAMOT!

Na Gorazd mu velis "zaslepen" ???:kesa:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
i ne e tolku vazno ti kako se sretnuvas tuku e mnogu povazno kako se 4ustvuvas i sto nosis vo tebe ama gledam ne tie mnogu gajle za tvoite predci pa poveke gledas sto drugite ke re4at za tebe
hahaha ova e dobro, da stanuvashe zbor za nekoe tracaranje, ogovaranje, pa da mi reces nesto vakvo, ama se raboti ZA NACIONALEN IDENTITET!

I treba da se zasramis deka NE ni bilo gajle za predcite? Moite predci sigurno ne bile FYROMCI!

theprince

Fan of Irony
Член од
3 февруари 2008
Мислења
1.256
Поени од реакции
155
zaslepen nikade ne spomnav kako izraz.A 4ove4e dobro kazi mi ti koe ke bese tvoeto resenie koga eve go nosis ti stramot na FYROM makar sto 120 zemji ne priznaa pod ustavnoto ime vklu4uvajki ja i usa.

theprince

Fan of Irony
Член од
3 февруари 2008
Мислења
1.256
Поени од реакции
155
pa i jas ne sum fyromec jas sum makedonec kako sto si ti i gorazd i site makedonci, taa referenca ednostavno bese nametnata, ako ne ja imase taa referenca ke imase reperkusii po MKD za koi ni samite nie ne sme svesni i dali voopsto ke postoevme

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
До тогаш до кога ќе престане сдс со опструкции, подебувања, цинкарења, кодошења, потпикнувања.
Додека не се разбие сдс-кпм баграта и нејзиното влијание не се намали, агонијата на Македонија ќе продолжи.

theprince

Fan of Irony
Член од
3 февруари 2008
Мислења
1.256
Поени од реакции
155
ako eden zbor od ova sto go kaza znaes sto zna4i i mi go obrazlozis jas ke te razberam ama po ova sto go imas napisano SLEP PARTISKI VOJNIK so takvi ne repliciram vas vi e ispran mozokot

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
pa i jas ne sum fyromec jas sum makedonec kako sto si ti i gorazd i site makedonci, taa referenca ednostavno bese nametnata, ako ne ja imase taa referenca ke imase reperkusii po MKD za koi ni samite nie ne sme svesni i dali voopsto ke postoevme
A sto DOBRO vide ti otkako ja nosime referencata na pleki???

SDS unisti bukvalno SE, za kakvi reperkusii sega diskutirame.. ??

A ni ti nemozes da bides svesen sto tocno pregovarale,sto ne pritisnale ili ne itn itn. ti si prifatil sds politikata i ke teras brate vo taa nasoka, dzabe muabet pravime.

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Ти кажав во една прилика и сега ме тераш пак пошто си неразбран и инат , ако ти кажам дека од денес се викаш Буљо , под какви репрекусии ке го прифатиш тоа ?????? Aбе човек од турци , бугари , срби со векови сакале да ни сменат име и идентитет не успеале во услови кога сме биле под буквална окупација со директна репресија врз народот , ти се сега тресеш глупости во 21 век :tapp:

theprince

Fan of Irony
Член од
3 февруари 2008
Мислења
1.256
Поени од реакции
155
4ove4e dali imeto ni e smenato be toa te prasuvam ili samo toa e PRIVREMENA REFERNCA tebe izgleda nekoi raboti ne ti se jasni kako sto treba a gledam i nema ni da ti bidat. i jas sakav i da ja nemame taa ebana referenca i da grcite prifateja da se vikame makedonija i da ne ni pravea problemi
no za zal seto toa realnost i ke se resi i ke si ostaneme makedonija
razberigo toa

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
4ove4e dali imeto ni e smenato be toa te prasuvam ili samo toa e PRIVREMENA REFERNCA tebe izgleda nekoi raboti ne ti se jasni kako sto treba a gledam i nema ni da ti bidat. i jas sakav i da ja nemame taa ebana referenca i da grcite prifateja da se vikame makedonija i da ne ni pravea problemi
no za zal seto toa realnost i ke se resi i ke si ostaneme makedonija
razberigo toa
се покажа ти , не реплицирам на предавници на својот народ , па макар бил од тунгузија , а не од мојот македонски:pop:

theprince

Fan of Irony
Член од
3 февруари 2008
Мислења
1.256
Поени од реакции
155
predavnik e onoj koj sto se drzi samo za imeto a mu propaga drzava sto o4igledno si ti bre i tvoite predci koi gi spominjas sigurno se prevrtuvaat vo grob sto te imaat tebe za niven naslednik

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
Na SDSM i Kiro nemu bese nisto vazno , edinstveno bese kako da opstanat na vlast i da pokradat se sto moze da se pokarade.Najmalku gi interesirase imeto ,se sekojavam kako ne ubeduvase da ja stavime referencata republuka makedonija (skopje).Od segasna gledna tocka znam zasto Kiro ostanal vo Belgrad tolku godini.Samo kako dobar gazolizac i kuropushac. me cudi kako nemu smetal nosot zataa rabota.:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom