Пеете ли додека се туширате?

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
Зависи, некогаш урлам, некогаш тивко си потпевнувам, до атмосферата е :pos:

ne be begaj. nejkam ciganka da iam za zena :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

i na prostor se tuga desi
jer na prostor si tu gde jesi
i na prostor je 300 cuda i prerasuda
kad ljubav umre jedan zali
kad ljubav umrem jednom fali
i boga mi nije lako
kad naide sukakom
kad svadbe prolaze

ја концерти држам

Понекогаш се случува да запеам нешто, ако сум слушала некоја песна пред да влезам да се туширам, ама многу ретко

Пеам само од Мисфицс или Патриотски песни ако слушнам дека шпонон под мене се тушира.
Како и да е никад не ми досадно:)

Моите ставија врата во купатило која не пропушта звук...на почетокот ми беше прилично чудно, но во еден неврзан разговор со моите, сфатив дека причина за таа врата било моето „пеење„ Некој ке си рече, екстремен чекор превземале, но кога ќе се земе просечното време на трање на мое туширање и смислата за ритам и музика плус гласовните (не)способности....тогаш некои понетолерантни родители би ја срушиле кадата или би го тргнале бојлерот за даби се туширал со ладна вода за да не се задржувам толку и не малтретирам недолжна раја...хехехе....
муабетот ми беше, пеам, жал ми е за моите дома што мора да ме толерираат, но што да правам посилно е од мене :)

ја пошо слушам електронска музика нема шо да се пее ама затоа тоа плочите растур ги праам :)

Ехехееее не да пеам...Цело маало ме слуша кога иам мини-конерти под туш...
Но понекогаш знам да бидам и доста тивок...Тоа публика кога немам:pos:

Не пеам, туку свирам...

Пеам само од Мисфицс или Патриотски песни ако слушнам дека шпонон под мене се тушира.
Како и да е никад не ми досадно:)

Не ти пушта шпонот песни за братот Аљи, пошо сигурно пееш песни за Братот ти твој Љубе... нели. .. .. . . .. .

Да :) :) :)
Го симињам Андреа Бочели,Павароти и Тоше....:)
Посебно Кон Те Партиро,дури и комшикана од спроти го научи текстот:)

Па да ама зависи онака ако ептен се испозанесам цела зграда ме слуша ама некогаш ако се брзам за негде воопшто не ни помислувам на тоа :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom